Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine size çok hoş davranacak. Sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfederken, daha iyimser ve umutlu olmalısınız. O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bu da ilişkinize bakılırken çok önemli bir ölçü oluyor.

Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi. Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz.

Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor. Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz.

Yeni başlayan dostlukların hemen arkasından bu kadar beklentili olmamalısınız. Yeterince tanımadığınız insanlara ve de kendinize zaman tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım kaldığına inandığınız ve toparlama niyeti taşıdığınız bazı konular var. Bunlarla ilgili belli ölçülerde abartılı yaklaşımlar içindesiniz. Biraz iyimserlik, yarım kalmışların sayısını azaltabilir. Gizemli konular ve tavırlara ilginizin artabileceği bir gün. Bugün, genelde olağanlık olarak yorumladığınız birçok şey, gözünüze enteresan olarak görünebilir.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:00 Venüs-Uranüs kavuşumu, kendi aşmak ve yaşamın sıkıntıları karşısında duyduğu endişelerden kurtulmak isteyen bireyin kendi yolunu çizme arzusunun simgesidir. Doğaldır ve hakkıdır. Ancak şu nokta gözden kaçırılmamalıdır. Kişi uygulamak istediği yenilik için her şeyi gözden geçirmiş midir, bütün önlemleri almış mıdır, bu arzusunun temeli güçlü müdür? Bu soruların cevabını çok iyi düşünmek lazım. Saat 02:14 Ay-Neptün olumlu görünümü, aileniz, eviniz ve değer verdiğiniz her şeyi, ideallerinize göz önüne alarak ele alacağınızı gösteriyor. Hem hedefinize varmak hem de güvenliğinizi sağlamak için, inançla ilerlemenizde size yardımcıdır. Saat 06:57 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkimizde hem dikkatli bir gözlemde bulunmayı hem de artı ve eksileriyle duruma bakmamızı sağlıyor. Saat 14:38 Ay-Pluto görünüm etkisinde, bizden saklanan gerçekleri bilmek isteriz. Karşımızdaki  doğru biri mi diye düşünürüz. Öğrenmek için bir dedektif gibi iz  süreriz. Duygularımız öylesine yoğun  ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Saat 18:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, eşimiz,ortaklarımız veya uzun zamandır bir arada olduğumuz partnerimiz ilgili konularda verilecek yeni kararların işaretçisidir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz olaylara duygusal yaklaşmanıza rağmen, ortak ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin, farklı bir mantıkla yaklaşmaları, yaşantınızda bazı isteklerinizin gecikmesine ve olayların yavaşlamasına neden oluyor. Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde, yaratıcılığınız körüklenebilir. Yapacağınız çalışmalara kişisel özelliklerinizi aktarabilirsiniz

23 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin ne düşündüğünüzü bilmesini sağlamalı ve isteklerinizi nasıl gerçekleştireceğinize dair planlarınızı açıklamalısınız. En ummadığınız kişiler sizi destekleyebilirler. Esnek ve açık fikirli olmanız durumunda farklı şeyler ortaya çıkabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda ilişkilerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye bakın.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsal Adam... Bugün yaşça kendinizden küçük insanlarla dostluklar kuruyor, arkadaşlıklarınız perçinleşiyor. Düşüncelerinizin bir kenarında sürekli hastalık endişesi var.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim öğretim, dava süreçleri ve iletişim konuları ön plana çıkarken özellikle çalışma hayatınız ve özel ilişkilerinizde güç mücadeleleri ve iletişim konusunda problemlerle karşılaşabileceğiniz için enerjinizi dengeli kullanmanız ve ikili mücadeleye girmekten kaçınmanız faydalı olacaktır.

23 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınıza dair konuşmalarınızla, özel yaşantınıza dair yaptıklarınız birbirini tutmuyor. Bu dönemde mantık ve duygusallık arasında gidip geliyorsunuz. Aşk hayatınızda ve çocuklarla ilgili konularda bugün rahat hareket edeceksiniz.

23 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili devam edip etmeme kararını verebileceğiniz bir Dolunay yaşayacaksınız. Gizli düşmanlıkların gün yüzüne çıkabileceği ve kimin dost kimin düşman olabileceğini deneyimleyeceksiniz. Bundan sonraki süreçte nasıl davranmanız gerektiğinin farkındalığını kazanabileceğiniz bir gün yaşayacaksınız. Genel olarak ise; Ay 02:18‘de Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sabah 08:30‘da 2 derece Akrep burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Akrep Dolunay‘ı maddi ve duygusal konuların paylaşımı, nasıl paylaşıldığı ile ilgili konuları gündeme getirir. Ay'ın ışığının en fazla olduğu bu faz, bizim de bilincimizde duygu dünyamızın bir alanına ışık tutar. O alanı odak noktamız haline getirir. Akrep tutkular, cinsellik, duygusal krizler, maddi paylaşımlar, borç, kredi, vergi, sigorta ve mirasla ilgili işleri temsil eder. Bu çerçevede siz de bir takım duygu yüklerinizi açığa çıkarma, gizli saklı kalmış veya çok net olmayan konuları açığa çıkarma isteği ile daha çok araştıran ve öğrenmek isteyen bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Para akışına, borç ve ödemelere odaklanacağınız bir haftanın son günü olabilir.

22 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanlarla ortaklaşa kullanmakta olduğunuz maddi kaynaklar hakkında bazı düşünceleriniz olabilir. Bu düşünceler, aşırı iyimserlik ile aşırı mükemmeliyetçilik arasında gidip gelebilirler. Bir orta nokta bulmanız gerekecektir.

23 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 35' 33" R
Ay
Akrep
20° 38' 58" R
Merkür
Koç
15° 58' 59"
Venüs
Koç
24° 52' 24"
Mars
Balık
25° 53' 16"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 07"
Satürn
Balık
16° 07' 27"
Uranüs
Boğa
22° 03' 55"
Neptün
Balık
28° 45' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
20° 22' 32"
Lilith
Başak
22° 47' 10"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 10:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>