Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Beklenmedik Olaylar Seni Tedirgin Edebilir Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 80%

Siz, ilerleyici bir insansınız. Başkalarının büyümesine ve değişmesine yardımcı olmayı seviyorsunuz. Fakat şu anda, daha geleneksel insanlarla ilgileniyor olabilirsiniz. Bir şeyleri nasıl değiştireceğiniz konusunda yenilikçi bir fikriniz olsa da, insanlar bunu uygulamaya hazır olmayabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Pes etmeyin. Hayal gücünüz ve yaratıcı ruhunuz ortaya çıkacak. Bu arada, fikirlerinizi desteklemek için biraz araştırma yapmak isteyebilirsiniz.

Etrafınızdaki kaos hüküm sürse bile normalde konsantre olmakta ve birikmiş işleri yapmakta çok başarılısınız. Yine de, bugün durum böyle olmayacak. Siz bile düzensizliğin etkisine gireceksiniz. Bütün bu kargaşa ve karmaşa ile daha fazlasını yapmak çok zor. Verim eksikliği sebebiyle içiniz içinizi yemesin. Bu sadece öyle bir gün. Bunlara boyun eğebilirsiniz. Sakin olun, biraz eğlenin. Yarın işlerinizde ilerleyebilirsiniz.

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

Günün enerjisi sadece ilişkilere odaklanamana sebep olacak. İnsanlarla ilişkiler geliştirmek kolay değil. Bir ilişkide, herhangi birinin taleplerini anlamak zor olabilir. Dahası, başkalarının istekleri seni etkileyebilir veya seni yolundan saptırabilir. Şunu göz önünde bulundur: Bir ilişkide ne kadar az istekte bulunursak, o ilişki o derece esnek ve derin olur! Eğer işler yolunda gitmiyorsa, biraz kendine odaklan. Spor yap ve stresten arın.Bugün tam anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu kadar yükseltecek sadece tek bir insan var. O da tabi ki sensin! Bugünün açıları, seni davranış değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçmeyi unutmayacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizden geleni yapmış ve her şeyi kontrol altına almış olmanıza rağmen, tamamlanmış önemli bir projedeki gecikme biraz sinirinizi bozabilir, kendinizi yetersiz hissettirebilir, sizi öfkelendirebilir. Şu noktada beklemekten başka yapabileceğiniz bir şey ok. Büyük ihtimalle daha bir çok önemli görev sizi bekliyordur, bu yüzden onlarla ilgilenin ve diğerini aklınızdan çıkarın. Önünde sonunda her şey hallolacaktır. Dayanın!

24 Haziran 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün tamamında Ay boşlukta. Estetik konular, görüntü değişikliği isteği öne çıkabilir. Tavırlarınızda ve planlarınızda değişime gidebilirsiniz. Aile ilişkileri motivasyonunuzu etkileyebilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evcil hayvanı olan bir Boğa burcuysan bugün onunla daha çok ilgileniyorsun. Veteriner ziyareti yapabilirsin. Evindeki eksik ihtiyaçları belirliyorsun. Maddi harcamalarına dikkat etmek gerekiyor. Alışverişe çıkmak üzere hazırlanırken davetsiz bir misafir kapını çalabilir. Beklenmedik olaylar ile karşılaşmak seni tedirgin ediyor.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Adımlarınızı oldukça iyi hesaplamalı ve başlangıçlarınızı bu kararla gerçekleştirmelisiniz. Çünkü bazı gizli olan konularla yüzleşmeniz gerekebilir. Aile ve akrabalarınızla İlgili geçmişten gelen sorunlu bir durumun tekrar nüksetmesi üzerine sizler de çözüm odaklı davranarak artık hayatınızı sıkıştıran bu sorundan kurtulmak isteyecek ve bunun için gereken tüm fedakarlıkları gösterebileceksiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Evdeki işleri toparlamak isteyebilirsiniz. Sabahtan başlayan iyimser tavrınız evdeki herkesi mutlu edecektir. Güven aradığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili kısmetlerle karşılaşacağınız zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız konularda abartılı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize olan muhabbetinizle doğru orantılı olarak ilişkinizi yeniden yapılandırabileceksiniz. Net konuşmalar beraberinde net kararlar getirebilir.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenizle bir arada olmaktan, konuşmaktan, paylaşmaktan zevk duyabilir, onlara daha çok zaman ayırabilirsiniz. Beslenme ve mutfak işleri daha çok gündeminizde olabilir. Cömert tutumunuzla sevileceğiniz bir gün.

24 Haziran 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dillere destan bir çekiciliğiniz var. Kafanızı karıştıran bazı şeyler olsa da bugün zekanızla, espri anlayışınızla ve seksapelinizle istediğiniz kişiyi elde edeceksiniz. Bu heyecanın geçici olmadığını da söylemek gerek!

24 Haziran 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Aslan burcundaki seyahative kariyer konularını ön plana taşıyor. Ay günün tamamında boşlukta olacağı içinhayatında önemli kararlar almamaya özen göstermelisiniz.İş hayatındaki sorumluluklarınız artabilir. Toplumsal sorumluluklarınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Cinsel isteklerinizi çekiciliğinizle dengelemek gerekir. Bu gün aşkla ilgili olumlu gelişmelere açık bi gündür. Yaratıcı çabalar ve satışlar da iyi gidecek.

24 Haziran 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. Duygu dünyanızı çevrenize kapatabilirsiniz. Arkadaşlarınızın sizin düşüncelerinizi merak etmelerine neden olacağınız için de, kendinize dönük çalışmalar yapacaksınız. Bilinçaltınızı etkileyen Ay, melankolik yönlerinizi daha da belirginleştiriyor.

24 Haziran 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 04' 39"
Ay
Kova
18° 47' 20"
Merkür
Koç
17° 38' 21"
Venüs
Boğa
03° 05' 47"
Mars
Koç
01° 02' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 17"
Satürn
Balık
16° 43' 26"
Uranüs
Boğa
22° 26' 40"
Neptün
Balık
28° 57' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 16"
Lilith
Başak
23° 31' 35"
True Node
Koç
15° 20' 41"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>