Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Atılganlığın İle Biliniyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2020, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 30%

Bildiğiniz gibi, bir konuda bir karar vermeniz gerekiyor ve bu hayatınızda bir dönüm noktasına ulaştığınız anlamına geliyor. Bu kararı vermedeki en zor kısım, her zamanki gibi geçmişle vedalaşmak. Geçmiş, özellikle belli belirsiz olduğunda çok sıcak ve güven verici gibi görünebilir. Onu geride bırakmak için güçlü ve kararlı olmanız gerekir. Fakat bu, kariyerinizde veya aşk hayatınızda bir gündem konusu olsun veya olmasın, sizin ödün veremeyeceğiniz ya da inkar edemeyeceğiniz kişisel hedefleriniz var.

Bu, çabalarınızı bir başkasınınkilerle birleştirmek için iyi bir gün olabilir. Şirketiniz bir birleşme geçiriyor olabilir. Belki diğer şirketin ekibinde birlikte çalışabileceğiniz birini bulabilirsiniz. Belki de kendi işyerinizde size belirli bir projede yardımcı olabilecek birini bulacaksınız. Yardım istemekten korkma çünkü yeni bir arkadaş edinebilirsin!

Kazancınızı arttırma şansı ayağınıza gelebilir. Bu ekstradan çalışma ya da belki bir yatırım şansı olabilir. Özellikle de arsa veya gayrimenkulle ilgili yatırımlar bu dönemde kazançlı olabilir. Size para getirecek şeyler aynı zamanda sözleşmeler veya hukuki belgeler de olabilir, bu nedenle hazırlık olun. Bu yılın sonunda, finansal olarak başta olduğunuzdan çok daha güvenli olacaksınız.

Başkalarına karşı merhametli ol. Günün enerjisi oldukça yoğun. İnsanlar stresli hissedebilir. Bu stres işlerin kontrolden çıkmasıyla alakalı değil. Sadece ekstra hassas hissedilen bir dönem. Kimse eleştirme ya da uzlaşmazlıklar yaşamamaya çalış. Barışçıl, arkadaş canlısı bir ton benimse. Dramadan kaçın!Geçtiğimiz aydan sonra kendinize yetmenin niçin öncelikli hedefiniz olduğu daha net anlaşıldı. Özellikle evde yaşadığınız duygusal karmaşaya rağmen sapasağlam ayakta kaldınız. Önümüzdeki günlerde geriye bakıp hedefinize giden yolda ne kadar ilerlediğinizi görme fırsatı bulacaksınız, ancak kendinizi çok fazla kaptırmayın. Kendine yetmek de bir yere kadar iyi...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki gücü ortaya çıkarın. Oralarda bir yerde büyük bir güç saklı ve çok büyük bir ihtimalle bir volkan gibi patlamaya hazır. Tutkunuzun sizi harekete geçirmesine izin verirseniz, varacağınız inanılmaz noktalar karşısında hayrete düşeceksiniz. Aşırıya kaçmaktan korkmayın. Yüksek olasılıkla, muhteşem talihiniz sayesinde kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan kolayca sıyrılacaksınız.

24 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle ilişkilerde belirsizlik, programlarda ve toplantılarda, grup çalışmalarında dağınıklık ve değişiklikler söz konusu olabilir. Olayların, yaşamınızın ve ilişkilerinizin geleceğine daha fazla odaklanabilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mesleğin ile ilgili olarak aldığın kitaplar faydalı oluyor. İş yerindeki pozisyonunda değişiklik olabilir. İkili ilişkilerinde daha baskın karakter olmaya başlıyorsun. Çevren tarafından atılganlığın ile tanınabilirsin. Yeni alacağın kıyafetlerde online alışverişi tercih ediyorsun. Kıyafet bedeni konusunda soru işaretlerin olabilir.

24 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yaşanılan bazı tecrübeler yine önünüze geliyor olabilir. Zamanında kaçtığınız konular yarım bıraktığınız olaylar yeniden canlanarak tamamlanmanın isteği içerisinde olabilir. Karşınıza çıkması bitmeleri gerektiği için olabilir. Sizler de gerekeni yaparak bitirmeli yeniden başlamalısınız.

24 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma ortamınızda hareketlilik olabilir. Karar almak için uygun saatler içindesiniz. Öğleden sonra bilemediğiniz nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İçinize dönüp, bazı şeyleri kabullenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları olgunlaştırma isteği içinde olabilirsiniz

24 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddi konularda kendinizi dengelemek ve yapacağınız harcamalarınızı bir düzene oturtmak için uygun bir gündesiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir kavgada ilk içgüdünüz kendinizi savunmaktır, ancak en iyi çözüm ortamı tamamen terk etmek olabilir. Ne kadar sinir bozucu olursa olsun bunu yapmalısınız.

24 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde sosyalleşme isteği duyarsınız.Arkadaşlarınızla iletişime geçebilir, duygusal paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 18:05 itibariyle içe dönük bir ruh haline bürünebilirsiniz. Akşam saatlerini meditasyon yaparak değerlendirebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

24 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni düşünce ve fikirlere çok açıksınız. Hayatınızı daha ilginç hale getirmek istiyorsunuz ve her şeyi merak ediyorsunuz. Günlük çevre hakkında daha fazla bilgi alın ve ilginizi çeken konuları inceleyin. Artık teknik konularda mükemmelleşmek gerekir.

24 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız parıldıyor ve düzene giriyor. Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. İş yerinde kafanızı kurcalayan bir konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırmaya çalışın. Maddi konulardaki tutarlılığınıza nazar değdi. Biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

24 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>