Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Evde Vakit Geçirmek Hoşuna Gidiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 70%

Kişisel istekleriniz konusunda netleşmelisiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa, özel biriyle tanışmak için kedinize daha çok güveneceksiniz. Bir organizasyon veya bir atölyeye katılmaya karar verebilirsiniz. Bu sosyal ortamda, kafanızın uyuştuğu insanlarla bağlantı kurabilir veya şu anki ilişkinizi geliştirmeye hazır olduğunuzu görebilirsiniz. Sevgilinize bir hediye verin ve ona ne kadar değer verdiğinizi gösterin.

Bugün yapılacak işler varken oyun oynama modunda olabilirsiniz. Uzamış bir tatilde olmayı dileyebilirsiniz. Dikkatiniz dağılmış hissedebileceğiniz için, kendinize bir program yapmanız ve gün boyunca yapılması gereken işleri organize etmeniz gerekebilir. Odaklanabildiğiniz kadar odaklanın ve iyi bir ruh hali içinde kalmanıza yardımcı olmak için sık sık mola verin.

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Ciddi meselelerle uğraşacak halin olmayabilir. Günün enerjisi, seni yaratıcı hayal gücünü keşfetmeye yöneltiyor. Bilgisayarlar, arabalar veya sanat gibi tutkularını düşünürken kendini bulacaksın. En sevdiğin hobinle uğraşırken zamanın nasıl geçtiğini unutacaksın. Kendi ilham denizinde dolaş.Bugün ailevi konular merkezde olacak gibi görünüyor ve önemli bir konuda arada kalmış gibi hissedebilirsiniz. Bu meselenin niçin bir kenara koyulmadığını sorgulayabilirsiniz. Tüm tarafları işi oluruna bırakmaya ikna etmek için elinizden geleni yapın. Bu tavsiyeyi kendiniz için de aklınızda bulundurun. Geçmişte yaşamak bugünü mahvetmekten başka işe yaramaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dilinizi tutmanız gerekebilir. Şu sıralar insanlar normalde olduğundan çok daha kolay inciniyor ve en ufak bir eleştiri büyük bir hakaretmiş gibi değerlendiriliyor olabilir. Tereddütte kalırsanız, ağzınızı sıkı sıkı kapatın. İlginizi iç dünyanıza çevirin ve duygularınıza odaklanın. Aklınızın sesini en kısık seviyede tutmaya ve ne düşündüğünüzden çok nasıl hissettiğinize odaklanmaya çalışın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün maddi konular,ve eğitim hayatıyla ilgili planlamalar, geleceğe dair kaygı ve tasarılar gündeminizde olabilir. İlişkilerde ortak kararlar alınabilir, kalıcı adımlar sağlanabilir. Karşınızdaki kişilerden teklif veya adım görebilirsiniz. İş hayatında emeğin ödülü gelebilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha çok evde vakit geçirmek istiyorsun. Arkadaşlarını eve davet edebilir onlarla uzun sohbetler gerçekleştirebilirsin. Çocukları olan bir Boğa burucuysan çocuklarının aktiviteleri ile ilgilenmek durumunda kalabilirsin. Yaptığın kredi başvurularına banka tarafından olumlu yanıt verilebilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mesafeli tutumunuz sevdiklerinizin size ulaşmasını zorlaştırabilir. Günlük ve sosyal hayatınızda paylaşımcı olmanız sıkıntılarınızı veyükünüzü hafifletecektir. İlişkilerinizde kaygılarınızı karşı tarafa yansıtmayın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeylere açılmak isteyebilirsiniz. Toplumsal olaylardan etkileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde ilişkilerde sıkışıklıklar olabilir. Tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Kolayca risk alabileceğiniz bir gündesiniz. Parasal konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde ilişkiler daha akıcı ve keyifli.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda tutku ve yakınlığın hakim olduğu bir döneme girebilirsiniz. Bu durum özgüveninizi oldukça arttırabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konulardan üzerinizde duygusal etkiler bırakabilecek deneyimler kazanabilirsiniz. Kişisel gelişim adına kazanımlarınız olabilir ve bunları paylaşmak için sabırsızlanabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal bir boşluktasınız ve buradan kaçmak için elinizden geleni yapıyorsunuz. Buna sizinle hiç ilgisi olmayan insanlara tutunmak da dahil! Bunu yapmamaya çalışın.

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, geç saatlere kadar Oğlak burcundaki seyahatine devam edecek.Hayata bakışınız ve inançlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Eğitim hayatınızı ilerletme kararı alabilir, lisans ve lisans üstü çalışmalarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs'ün Satürn ile kurduğu sert etkileşim birlikte çalıştığınız kadınlarla yaşanabilecek huzursuzluklara işaret ediyor.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Harika kişiliğinizden dolayı çevrenizdeki insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. Bugünyerinizde çok üretken olacaksınız ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Kendinizi yenilenmiş ve zinde hissediyorsunuz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün en önemli arzularınızın kolaylıkla yerine geldiğini göreceksiniz. Bu şans aşkta da olabilir, parada da! Eğer bu dönemde sevgilinizle birbirinizi desteklerseniz, ilişkinizde büyük ilerlemeler olacak. İşinizdeki bazı sorumlulukları üzerinizden atmak, temponuzu biraz da olsa yavaşlatmak zorundasınız. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir. Uzun zamadır devam eden sağlık probleminize de artık bir çözüm bulmalısınız.

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 30' 59" R
Ay
Yay
29° 01' 23"
Merkür
Koç
16° 17' 59"
Venüs
Koç
28° 34' 43"
Mars
Balık
28° 12' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 58"
Satürn
Balık
16° 24' 01"
Uranüs
Boğa
22° 14' 07"
Neptün
Balık
28° 50' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 51"
Lilith
Başak
23° 07' 11"
True Node
Koç
15° 25' 59"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>