Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Soyut Düşünce Senin İçin Anlamını Yitiriyor. Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 90%

Ailenize veya sevdiklerinize karşı göreviniz olduğunuzu düşünürek bir şeyler yapmak zorunda hissedebilirsiniz. Kim olduğunu ve bu dünyadaki görevini anlamak için uğraşan birine yardım edebilirsiniz. Diğerleri için endişelenmeniz, daha düzenli çalışmanız gereken empati duygusunu yansıtıyor. Gücümüz ancak en zayıf halka kadar, tüm zinciri güçlendirmek için üzerinize düşeni yapın.

Bugün sizi saran akışa yumuşak ve nazik bir hareketle dalın. Son zamanlarda beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan endişeleriniz hakkında kendinizi rahatlatın. Bilinçaltınız yolu biliyor. Günün anahtar kelimeleri duyarlılık ve sezgidir. Bunlar sizin uzmanlık alanlarınız. Bir şey için endişelenmenize gerek yok. Her şey yoluna girecek. Bu yüzden, kendinizi yeterince hazırlamadığınız için endişelenmeyin. Bir mola verin ve rahatlayın.

Bugün ruhani ve metafiziksel kavramlar size belirsiz ve anlaşılması güç gelebilir. Arkadaşlarınızın doğası gereği kabul ettiği fikirler size tuhaf gelebilir. Fakat bir tartışmaya dahil olmayın. Onun yerine, biraz ek bilgi ve sonunda biraz açıklık kazanabilmek için kitaplara, websitelerine ve dergilere başvurun. Konuyla ilgili gelecekteki konferanslara göz atın. Hepsi en sonunda önünüze serilecek: Siz sadece sabırlı olun!

Profesyonel alanda güçlü figürler üzerinde baskı oluşturuyor. Bugünlerde çevren güçlü egolarla sarılı ve bu sebeple bazı zamanlar kafanı suyun üstünde tutmaya zorlanıyorsun. Kimsenin seni kendini rahat hissetmediğin bir şeye balıklama atlatmasına izin verme. Unutma ki ismin yaptığın her şeyin yanına iliştirilir; profesyonel itibarın herhangi bir şeyden etkilenebilir.Hayatınız boyunca benimsediğiniz davranışlar ve kavramları bu dönemde sorgulayabilirsiniz. Genellikle hizmet odaklı birisiniz ve bugün bir yakınınıza yardım etmek isteyebilirsiniz. Fakat bu kişinin çok derinlere ittiği ve yalnızca kendi başına halledebileceği sorunları olabilir bu yüzden yardımınızı takdir etmeyen tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Daha sonra sorunun bu olmadığını anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keşke bir kuş olup özgürlüğe kanat çırpabilseniz! Belki de geleceği kendi tarzınızda hayal etme cesareti göstermelisiniz; böylece çok daha az tedirgin olursunuz. Kuşkusuz ki, gezegenler an itibariyla sizi kendinizi aşmaya teşvik ediyor. Artık geçmişten bağları koparma vakti. Bütün değerlerinizi iyice gözden geçirin ve yalnızca birinci derecede önemli olduğuna kanaat getirdiklerinizi tutun.

13 Kasım 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve eğitim hayatınızdaki sorumluluklara odaklanabilirsiniz. Sağlığınıza ve beslenmenize özen göstermeye gayret edin. Diyet ve beslenme düzenlemeleri için uygun bir gün. Saat 14.32'den itibaren dağınıklıklar, halsizlik öne çıkabilir.

13 Kasım 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sahip olduğun ekonomik güç hayat standartlarını yükseltmeni sağlıyor. Evinin dekorasyonu ile alakalı değişikliğe gitme kararı alabilirsin. Ay Boşlukta hareket ediyor. Yakın arkadaşların ile randevularını askıya alabilirsin. Daha çok analitik düşünmeye başlıyorsun. Somutluk senin için önemli oluyor.

13 Kasım 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün olabilir. Çevrenizden beklediğiniz desteği hissedemiyor olabilirsiniz. Güven arayışınız sizleri zorlasa da artık ruhunuza iyi gelen şeyleri yapmak istiyorsunuz. Tutkularınızı hayata geçirmek sizlerin elinde. İsteyin ve yapın.

13 Kasım 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda zorlayıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde riske girmekten çekinmeyeceksiniz. Tutkulu anlar yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte tolerans göstermeniz gereken zamanlarda olabilir. Akşam saatlerinde abartılı davranışlarda bulunmaktan kaçınmalısınız. Harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var.

13 Kasım 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostluk ilişkilerinizde bazı problemler yaşayabilirsiniz ancak yine de kendinizi iyi ifade ettiğiniz taktirde problemlerin üstesinden gelebileceksiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

13 Kasım 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rekabet konusunda endişeleniyorsanız, bu yarışı bırakın. Şu anda kimsenin sizden bir beklentisi yok, bu nedenle kendinizi strese sokmamalısınız.

13 Kasım 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati çalışma hayatınızın hareketli olacağı bir güne işaret ediyor.Sağlığınızın ön planda olacağı bugünü doktor kontrolünden geçmek için değerlendirebilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay'ın Akrep burcuna girişi ile ikili ilişkiler ve ortaklıklar konuları gündeme taşınıyor. Partnerinizle önemli konuşmalar yapmak için günün geç saatlerini değerlendirebilirsiniz.

13 Kasım 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

13 Kasım 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişime yönelik çok fazla enerji verdiniz. Büyük planlar gündemdedir. Boşa çaba harcamayı önlemek için kendinize aşırı güvenmeyin. Planlarınızı ve fikirlerinizi eleştirel gözle inceleyin yoksa başkalarının muhalefetiyle karşılaşabilirsiniz. Tavsiyeleri dinleyin ve ayrıntılara dikkat edin.

13 Kasım 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşadığınız ilişki sizi strese sokmuş. Bundan kurtulmak için, olumsuz düşüncelerinizden ve eski alışkanlıklarınızdan vazgeçmeniz gerekiyor. İşinizde yaşadığınız sorunların üzerine gidip onları çözmeye çalışmaktansa, kendinizi dinleyip depresyona girmeyi tercih ediyorsunuz. Bu da sizi kontrol altına alıp, etkisiz hale getirmeye çalışan rakiplerinizin ekmeğine yağ sürüyor. Para sorunlarınız kendiliğinden son bulacak, her şey normal haline dönecek. Bir süre daha sabredin. Bademciklerinize dikkat!

13 Kasım 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 44' 24" R
Ay
İkizler
13° 07' 33" R
Merkür
Koç
23° 32' 58"
Venüs
Boğa
12° 50' 16"
Mars
Koç
07° 06' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 43"
Satürn
Balık
17° 22' 14"
Uranüs
Boğa
22° 54' 05"
Neptün
Balık
29° 10' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 16"
Lilith
Başak
24° 24' 13"
True Node
Koç
15° 13' 02"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>