Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Net Bir Düşünceye Sahip Olmayabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugünle ilgili bir şey, sizi kendinizi savunmaya zorluyor olabilir. Bu sevdiğiniz bir gün! İnsanların, işinize ve çevrenizdeki insanlara renk katabilme yeteneğinizi takdir etmesini seviyorsunuz. Bugün çok duygusal bir deneyim sonrasında, bir yakınınıza rehberlik etmek zorunda kalabilirsiniz. Doğuştan gelen samimiyetinizi korumaya çalışın...

Bir Boğa olarak, bir şeylerin gerçekleşmesi için hayal etmenin yeterli olmadığını çok iyi biliyor olmasınız. Ama bunu gerçekten bildiğinizden emin misin? Bugün, hala aklınıza takılan bu tür yanlış umutlardan kurtulmayı düşünmek isteyebilirsiniz. Çok çalışan insanların hayallerinin gerçek olmasına inanmak çok daha gerçekçi.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Ayaklarının yer basması gereken bir gün. Birveya ilişki konusunda heyecan dolu fikirlere sahipsin. Ama yine de bazı şeyleri oturtmak zaman gerektiriyor. Bugün için gerçekçi kal, sağlıklı beslen, egzersiz yap ve vücudunun ihtiyaçlarını gözeten şeyler yap. Gelecek konusunda sabırlı ol ve dikkatini ana odakla.Keşke bir kuş olup özgürlüğe kanat çırpabilseniz! Belki de geleceği kendi tarzınızda hayal etme cesareti göstermelisiniz; böylece çok daha az tedirgin olursunuz. Kuşkusuz ki, gezegenler an itibariyla sizi kendinizi aşmaya teşvik ediyor. Artık geçmişten bağları koparma vakti. Bütün değerlerinizi iyice gözden geçirin ve yalnızca birinci derecede önemli olduğuna kanaat getirdiklerinizi tutun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonunda aklına takılan şeyleri çözmeyi başarmış bulunmaktasın; dünya da artık eyleme geçmen için hazır durumda. Her ne kadar temkinli bir yapın olsa da; cesur ve emin adımlarla ilerlemeye başla. Kendinden emin olmayan kişiliğini lütfen resme dahil etme! Başarısızlık korkusu ve özgüvensizlik en kötü düşmanlardır.

12 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çalışma hayatında netleşmeler yaşayabilir, yaşamınızda uzun bir süredir var olan konuda sonuçlanma elde edebilirsiniz. Sorun ve problemlerle uğraşmanız, emek vermeniz gereken durumlar olabilir. Kazalara dikkat.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni yıldıran olaylarla mücadelede daha aktif olmaya başlıyorsun. Yorucu gidenhayatın yapılan bir toplantıyla durulma sürecine girebilir. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan çalışma arkadaşının sana karşı ilgisi olduğunu öğrenebilirsin. Bu konuda belirli bir düşünceye sahip değilsin.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda duygularınızın istekleri ile hareket etmeniz sizlerin bencil biri gibi algılanmanıza neden olmuş olabilir. Davranışlarınızdaki abartıyı dengelemeniz konuyu kendiliğinden çözüme ulaştıracaktır. İnce düşünceleriniz sevilen kimliğinizi destekliyor olacaktır.

12 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle iletişiminiz de kıvrak olmanız gerekebilir. Vizyonunuzu belirlemeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınızla ilgili konuları ihmal etmemeniz de fayda var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla günün yoğunluğu hakkında derin sohbetler edebilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birden ilişki adımı çok hızlı bir sonuç doğurabilir bu yüzden yavaş gitmek ve birbirinizi tanımaya çalışmak ilişkinin sürdürülebilirliğini arttıracaktır.

12 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günlük hesap işleri ve detaylarla uğraşmanız gereken bir günde olabilirsiniz. Kaygı, kuruntu ve evhamdan uzak durmak daha verimli ve etkili birve çalışma performansı göstermenize yardımcı olabilir.

12 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Baş ağrılarınızın sebebi bir hastalık değil, çevrenizdeki anlayışsız insanlar. Onlara katlanmak zorunda değilsiniz, bu nedenle neler hissettiğinizi yüzlerine vurmalısınız.

12 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek.Günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konuları ön planda olacaktır. Birlikte çalıştığınız kadınlarla kurduğunuz ilişkilere özen göstermeniz gereken bir gün olacaktır. Merkür'ün Akrep burcunda seyahat edeceği önümüzdeki günlerde ikili ilişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konuları yeniden değerlendirebilirsiniz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

12 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin bazı sevmediğiniz özellikleri var. Finansal olarak kötü bir durumda olabilirsiniz, fakat moralinizi bozmamalısınız. Hayatınızdaki zorluklara rağmen güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz.

12 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sonunda aradığınız mutluluğu buldunuz. Düzeyli ve dengeli bir ilişki yürütüyor olmanın sorumluluğunu partnerinizle birlikte çok güzel üstleniyorsunuz. Kısa dönemde herhangi bir sorun gözükmüyor. İşinizle ilgili yeni risklere gireceksiniz, ancak bu sizi korkutmasın. Eğer kararsızlıklar yaşarsanız bu sizi tehlikeye sokabilir. Risklere atılmadan önce iyi düşünmelisiniz. Birtakım sağlık problemleriniz için endişeleniyorsunuz. Bu problemlerin kuruntu olduğunu düşünenler haklı çıkacak.

12 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 31" R
Ay
İkizler
14° 35' 44" R
Merkür
Koç
23° 39' 09"
Venüs
Boğa
12° 58' 04"
Mars
Koç
07° 11' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 22' 43"
Uranüs
Boğa
22° 54' 27"
Neptün
Balık
29° 11' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 36"
Lilith
Başak
24° 24' 55"
True Node
Koç
15° 12' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>