Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Görevlerini İhmal Edebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2020, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 50%

Fiziksel dayanıklılığınız bugün düşük olabilir, ancak kendinizi normal sınırlarınızın ötesine zorlamak zorunda hissedebilirsiniz. Gün boyunca kendinizi hızlandırın ve son engelin üstesinden gelmek için en son bir enerji dalgası çağırın. Kişisel meselelerinize sızabilecek ve yanlış anlamaya neden olabilecek para meseleleri üzerinde biraz depresif olabilirsiniz. Sevdiklerinizin neden mavi bir funk'ta olduğunuzu bildiğinden emin olun.

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Yakın çevrenizdeki grup aktiviteleri, topluluğunuzda pozitif değişikliklere yol açabilir. Grup içerisinde, diğerleriyle fikir ve bilgi alışverişi yapmaktan zevk alacaksınız ve bu aktivitelerden keyifli bir şekilde ayrılacaksınız. Eve yürüyerek gitmek belki sonrasın da bir kahve içmek veya bir film seyretmek iyi bir fikir olabilir. Uyuyana kadar düşüncelerin kafanızı kurcalamasına izin verirseniz, uykuya dalamayabilirsiniz!

Hassas ve duyarlı olduğun günlerden biri daha. Boğa oldukça ketum bir burçtur. Karmaşık ve zorlayıcı duygular yaşadığında bile bunları kendine saklamayı tercih edersin. Meditasyon yapmak isteyebileceğin bir gün. Ya da doğaya çıkıp bir yürüyüş yapabilirsin. Seni hissettirecek şeyler yap. Stresli olayların içinden biraz da olsa sıyrılabilirsen, çok daha iyi hissedeceksin.Önünüzdeki gün, son aylarda yaşadığınız kişisel dönüşüm süreci bakımından tam zamanında çıkageliyor. Kuvvet ve kararlılıkla öne geçerken geleceğinize dair belirsizliklerin huzurunuzu kaçırmasına meydan vermiyorsunuz. Bugün, sizi motive eden hedef netleşiyor. Kendinize güveninizi tazeleyip tüm kuşkularınızla vedalaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınız duygusal bir kriz dönemi geçiriyor olabilir ve bu konuyla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyabilir. Fakat bu kişi sözlerinize kulak asacak fikri yapıda değil, bu yüzden şaşırmayın. Bir süre onu dinleyippek çok muhtemel seçeneği sıralarsanız ona daha çok yardımcı olabilirsiniz. Aksi takdirde kendinizi en az onun kadar sinirlenmiş bir halde bulabilirsiniz. Bununla ilgilenemeyecek kadar meşgulsünüz!

10 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hedeflerinizin ve beklentilerinizin peşinden gidebilirsiniz. İstediğiniz sonuçlara ulaşma konusunda başarılı olabilir, ilişki ve ortaklıklardan yana şanslı olabilirsiniz. İnsanlardan destek ve fayda görebilirsiniz. Finansal konularda aceleciliğe ve hızlı kararlara dikkat.

10 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendin için koyduğun kuralları ihlal edebilirsin. Günlük yaptığın spora ara verme kararı veriyorsun. Sorumluluklarına karşı isteksiz olabilirsin. İş yerinden aldığın iznini evde dinelerek geçiriyorsun. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan Karşı tarafa duygusal açıdan uzaklaşabilirsin.

10 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani duygu değişikliklerinizi partnerinizin kabullenişle karşılamasını istiyor olabilirsiniz. Haklı olabilirsiniz fakat destek görmek istemeniz her şeyi tek taraflı yaşamanız anlamına gelmemektedir. Zor günlerinizde yanınızda olan kişilere sizlerde eşlik etmelisiniz.

10 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmak isteyeceğiniz uğraşlarınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Riskli konulara eğiliminiz olabilir. Gün içinde çalışma hayatınızda aksamalar yaşayabilirsiniz. Karar vermek zorunda kalacağınız durumlar oluşabilir.

10 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin yargı yeteneğiniz veanlayışınız kesinleşiyor. İyimserlik zihninizi genişletecek veya satışları artıracaktır. Büyük planlara ve ideallere odaklanın. Farklı tip insanlarla kolayca iletişim kuruyorsunuz ve öğrenmeye heveslisiniz. Kendini beğenmişlikten kaçının.

10 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken heyecan duyduğunuz, tutkun olduğunuz konulara ağırlık verebilirsiniz. Ancak Merkür bugün son derecelerindeyken özellikle karşılıklı iletişime daha çok özen göstermelisiniz.

10 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasızlık şu anda endişelerinizin en küçüğü. Motivasyon eksikliği ise gerçek probleminiz. Hayatı bir meydan okuma olarak ele alın ve ayakta kalmak için yapmanız gereken her şeyden enerji alın.

10 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Başak burcundaki seyahatine devam ediyor.Aşk hayatınız, flörtleriniz, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konular gündemde olacaktır. Sabah saatlerinde etkili olacak Ay - Uranüs üçgeni romantik konularda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Sizi mutlu edecek aktivitelere zaman ayırmalı ve kendinizi şımartmalısınız.

10 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

10 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önümüzdeki 2-3 gün boyunca hayat sizi ilişkiler ve hayallerinizi gerçekleştirme açısından destekleyecek. Çocuğunuzun hayatında önemli gelişmeler olabilir.

10 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden uzakta olmak, sizi çok üzüyor. Ama onun kırgınlığını bir türlü yenemiyorsunuz. Bu tepkilerinin kaynağını öğrenmeye çalışın ve sevgilinizin üstüne fazla gitmemeye özen gösterin. İş yerinde küçük bir huzursuzluk yaşamanız mümkün. Bunun dışında olumlu birgünü geçirecek ve çevrenizin takdirini toplayacaksınız. Yakında bir terfi haberi alabilirsiniz. Para işlerinde etki altında kalıyorsunuz. Midenize ne kadar düşkünsünüz. Hep yemeyi düşünüyorsunuz. Biraz rejim yapın.

10 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 25' 24" R
Ay
Aslan
03° 25' 35" R
Merkür
Koç
27° 36' 28"
Venüs
Boğa
17° 31' 50"
Mars
Koç
10° 01' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 06' 40"
Satürn
Balık
17° 39' 18"
Uranüs
Boğa
23° 07' 22"
Neptün
Balık
29° 16' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 34"
Chiron
Koç
21° 23' 20"
Lilith
Başak
24° 49' 36"
True Node
Koç
14° 54' 46"
Son Güncelleme : 13/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>