Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sporuna Ara Veriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Kasım 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

İlgi odağı olmaya istekli olabilirsiniz. İlgiyi üzerinize çekmek doğanızda var. Eğlenceli hikayeleri ve esprileri insanlarla paylaşmayı seviyorsunuz. Veya bir toplantıda konuşma yapmanız gerektiğinde, kendinizi ifade etme konusunda güveniniz tam. Bugün bir şey hakkında konuşma şansınız olabilir ve ikna kabiliyetiniz yüksek.

Hiç terapi ya da başka teknikler üzerinde, kendi başınıza çalıştınız mı? Bu özel alanlara biraz ilgi gösterebilirsiniz çünkü kendinize, kişiliğinize ve sahip olduğunuz farklılıklara özellikle ilgi duyacaksınız. Bugün kendi 'sırlarınızı" çok daha iyi anlayabileceksiniz.

Yeni maceralara atılmaya çok heveslisiniz. Hala biraz tereddütlü olsanız da, bazı eski ve güçlü görüşleri yıkmak için geçmişe sünger çekmeniz şart. Olmak istediğiniz kişi olana kadar bir süreliğine şüphede kalabilirsiniz. Ama olsun, kesinlikle beklemeye değer!

Arkadaşların ya da başka sosyal gruplar; her kimle birlikteysen senden fazlasıyla vakit talep edebilirler. Cömert ve hizmet odaklı bir insan olarak, istedikleri şeye uyum sağlayabilirsin. Bunda bir sorun yok ama kimseye sınırı aşma hakkı vermeden hizmet ettiğine emin ol. Ayrıca görevi devredebilirsin. Meşgul ol; ama kendini tüketmemeye çalış. Yarınlara da enerjini saklamalısın.Bugün beklediğiniz bir telefon görüşmesi ya da bir ziyaretçi için bir süreliğine evde kalmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle hiçbir şeyin olması gibi olmadığı için bu durum sizi biraz çılgına çevirebilir. Beklerken kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulmaya çalışın. Kitap okuyun, egzersiz yapın, eve çeki düzen verin ve heyecanlı bir film izleyin. Bunlar hem zaman geçmesine yardımcı olacak hem de durmadan kapıya ya da telefona bakmanızı engelleyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizdeki bazı dağınlıklardan kurtulmaya karar verebilirsiniz. Belki de çimleri biçmenin ve o gereksiz yapraklarla yabani otları temizlemenin vakti gelmiştir. Ya da belki garajınızı veya bodrumunuzu temizlemek istersiniz. Biraz fiziksel aktivite yapıp ter dökmenin tam zamanı. O iç karartıcı ev işlerinin bugün üstesinden gelebilirseniz, başarı duygusu hissedeceksiniz. Bu yüzden paçaları sıvayıp harekete geçin!

8 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinizde davetler verebilir, sevdiklerinizle bir arada olabilir, ilişkilerinize daha çok önem verebilirsiniz. Sevdiklerinize karşı fedakar ve korumacı yanınız ortaya çıkabilir. Zaman zaman yönetici ve kontrolcü tarafınız ilişkilerde zorlayıcı olabilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularından ziyade mantığına daha çok ön veriyorsun. Fiziksel olarak yorulduğunu hissedebilirsin. Düzenli olarak yaptığın spora ara vermeyi düşünüyorsun. Yakın bir akrabandan gelen ortaklık teklifine sıcak bakıyorsun. Mevcut durumunu değerlendirdikten sonra bir cevap verebilirsin.

8 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle zaman geçirmek için kısa bir seyahat programı yapabilirsiniz. Aldığınız yeni kararları paylaşırken tepki alırsanız sakin kalarak hayallerinizin sizler için ne kadar önemli olduğunu anlatmalısınız. Artık verdiğiniz emeklerin karşılığını alacağınız şansın sizlerin yanınızda olduğu bir gün.

8 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bir dizi meşguliyet ve düşünce dünyasında hareketli kılan gelişmeler var. Aynı zamanda eve ait uğraşlar ve değişiklikler içinde olabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki negatif enerji ile baş edebileceğiniz bir gündesiniz. İç huzurunuzu yakalayabilecek ve insanları değiştirmeye çalışmayacaksınız.

8 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde çok sevdiğiniz birinden kötü bir haber alabilirsiniz. Bu haber sizi direkt olarak etkilemese de moralinizin bozulmasına neden olabilir.

8 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ailevi konuları ön plana çıkarıyor.Bugün evde zaman geçirmek size keyif verecektir. Evinizin dekorasyonunda değişiklikler yapabilir, eviniz için alışveriş yapabilirsiniz. Aile üyelerinizle duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin.

8 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

8 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizle iletişim ve etkileşimin güçlü olduğu bir gündesiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda hiçbir sorun yaşamayacağınız gibi başkalarını daha kolay ikna edebilir, sözlerinizle, konuşmalarınızla dikkat çekebilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz kırgın ve aşka küskünsünüz; bitmiş ilişkinizi tekrar başlatmak mantıklı gözükmüyor. Bugünlerde ilginç biri dikkatinizi çekebilir, bu kişiye ilgisiz kalamayabilirsiniz. Önemli mevkilerde olan kişilerle yaptığınız görüşmeler sonuçlarını vermeye başladı. Uzun süredir işinizde beklediğiniz terfi haberi bugünlerde size ulaşacak. Alım satımla ilgili işleriniz gündeme gelebilir. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

8 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>