Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tekrar Gözden Geçirmelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 20%

Bugün arkadaşlarınızla zaman geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Sosyalleşmek için iyi bir zaman. Sizi bir süredir görmeyen birini aramaktan çekinmeyin. Birbirinize bir şeyler anlatıp paylaşırken eğlenebilirsiniz. Son zamanlarda çok çalıştığınız için, biraz partilemeyi siz de hak ediyorsunuz! Son zamanlardaki endişelerinizden kurtulun ve kendinizi rahatlatın. Sevdiklerinizle birlikte olmanın sizi rahatlatmasına ve beslemesine izin verin.

Bazı zor zamanlardan geçen bir arkadaşınız bugün tavsiyelerinizi almak isteyebilir. Arkadaşlarınız ya da belli bir proje üzerinde beraber çalıştığınız meslektaşlarınız arasında bugün sinirler gergin olabilir. Sinir bozucu gecikmeler herkesin etkisiz kalmasına neden olabilir. Belki mola vermek ve daha sonra herkes daha konsantre hissettiğinde projeye geri dönmek en iyisi olacaktır. Gelişmelere ve bu olaylara dahil olan kişiler için üzülmek işlerin tamamlanmasını ara vermek kadar olmasa da geciktirir.

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Partiyi erken saatlerde başlat! Kendini görevden göreve, plandan plana koştururken bulabilirsin, bu gayet güzel - aynı anda birçok şey yapabilme konusunda beceriklisindir. Gün ilerledikçe, yavaş yavaş modunu etkilemeye başlayacak bir kısıtlayıcı his havaya hakim olacak ve günün erken saatlerine oranla düşüncelerini anlamlandırmakta zorlanacaksın.Bir arkadaşınız duygusal bir kriz dönemi geçiriyor olabilir ve bu konuyla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyabilir. Fakat bu kişi sözlerinize kulak asacak fikri yapıda değil, bu yüzden şaşırmayın. Bir süre onu dinleyippek çok muhtemel seçeneği sıralarsanız ona daha çok yardımcı olabilirsiniz. Aksi takdirde kendinizi en az onun kadar sinirlenmiş bir halde bulabilirsiniz. Bununla ilgilenemeyecek kadar meşgulsünüz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün beklediğiniz bir telefon görüşmesi ya da bir ziyaretçi için bir süreliğine evde kalmak zorunda kalabilirsiniz. Özellikle hiçbir şeyin olması gibi olmadığı için bu durum sizi biraz çılgına çevirebilir. Beklerken kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulmaya çalışın. Kitap okuyun, egzersiz yapın, eve çeki düzen verin ve heyecanlı bir film izleyin. Bunlar hem zaman geçmesine yardımcı olacak hem de durmadan kapıya ya da telefona bakmanızı engelleyecek.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 14.04'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar tembellik, güven ve konfor isteği öne çıkabilir. Kritik işlerinizi ve yeni başlangıçları bu saatten sonra başlatmakta fayda var. Günün ikinci yarısında rahatlama, huzur öne çıkabilir. Mükemmeliyetçilikten kaçınmalı.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte küs olduğun bir arkadaşın sana mesaj atarak görüşme istediğini dile getirebilir. Kafanızda kurguladığınız işiniz ile alakalı projeleri tekrar gözden geçirmende fayda var. Maddi durumunu hor kullanabilirsin. Ailen bu konuda seni uyarıyor. Onlara duyduğun saygı neticesinde sözlerini dinliyorsun.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde çalışmalarınıza hayalperest yaklaşmanız bazı problemleri de beraberinde getiriyor olabilir. Hayal dünyanızı gerçeklerle birleştirdiğinizde istediğiniz verimli sonucu elde edebilirsiniz. Hayatın gerçeklerinden uzak kalmamalısınız.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında kendinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güçlü kişilerle iletişim kurmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Yaydığınız olumlu enerjiyle etrafınızdakileri etkilemek çok kolay olacak. Akşam saatlerinde yaşadığınız olaylarla ilgili tamamlanma içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevreniz ve arkadaşlarınızla barışık ve mutlu olacaksınız ancakçevrenizde haksızlığa uğrama ihtimaline karşı dikkatli ve ihtiyatlı olun. .

9 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mutfağa olan sevginizin tavan yaptığı zamanlardasınız. Yeni yemek tarifleri denemke ve bunları sevdiklerinize tattırmak istiyorsunuz. Bugün buna zaman ayırmak için harika!

9 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde odağınızda eviniz ve ailenizle ilgili konular olacaktır.16:30 itibariyle Ay, Başak burcunda seyahat etmeye başlayacak ve sizi romantik ve keyif odaklı bir ruh haline sokacak. Mars'ın yönetici gezegeniniz Venüs ile karşıtlığı birlikte çalıştığınız kadınlarla yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Bugünlerde bedensel ve ruhsal sağlığınıza biraz daha fazla özen göstermelisiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınız ve eşiniz ile birlikte çok keyifli bir akşam yemeğine çıkacaksınız. İş yerinizde meydana gelen değişikliklere adapte olmaya çalışıyorsunuz. Negatif düşünmeyi bırakın ve hayatın tadını çıkarın.

9 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişiye karşı duygularınız oldukça yıpranmış durumda. Nefretle sevgiyi bir arada yaşıyorsunuz. Vazgeçmek istemeseniz de ayrılık kaçınılmaz gibi gözüküyor. Kariyerinizle ilgili hedeflerinizi harekete geçirecek bir kişi ile tanışmanız mümkün. Onun vasıtası ile planlarınızda yapacağınız değişiklik her şeyi olumlu anlamda etkileyecek. İyimser düşüncelerinizle sorunlarınıza daha kolay çözümler bulabilirsiniz. Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak.

9 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 07' 45" R
Ay
Terazi
01° 57' 06"
Merkür
Boğa
03° 45' 31"
Venüs
Boğa
23° 32' 10"
Mars
Koç
13° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 47"
Satürn
Balık
17° 59' 30"
Uranüs
Boğa
23° 24' 22"
Neptün
Balık
29° 23' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 45"
Chiron
Koç
21° 38' 16"
Lilith
Başak
25° 22' 04"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>