Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yardımlaşmayı Seviyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 10%

Bilgi bugün değişken patlamalar yaşanabilir. Sözlü olmayan iletişimin ön planda olduğunu ve sadece kulaklarınızla değil gözlerinizle ve kalbinizle de dinlemeniz gerektiğini göreceksiniz. Duyduklarınıza karşı önyargılı olmayın. Herhangi bir yargıda bulunmadan önce başkalarının sözlerini bitirmesine izin verdiğinizden emin olun. Aslında herhangi bir yargıda bulunmamanız daha iyi. Herkes aynı düşüncede olacak diye bir şey yok.

İnsanlar sizi kontrol etmeye çalıştığında bunu hoş karşılamıyorsunuz. Çok bağımsızsınız ve işleri kendi yöntemlerinizle halletmeyi seviyorsunuz. İnsanlar sizi eleştirdiklerinde onlara kan dondurucu bakışlar atıyorsunuz! Kendi kendinizin patronu olduğunuzda, işini en iyi şekilde yapan çok enerjik bir insan oluyorsunuz. Bugün yönetimde ya da başka bir otorite kaynağında güçlü kişilikler size odaklanabilir. Üstünüze alınmadan önerilerini dinlemek için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Bulutları yakalayıp bir yere bağlamak hiçbir zaman kolay olmamıştır ve ne yazık ki günün enerjisiyle uyumlu bir şekilde hareket etmek için tam da bunu yapman gerekiyormuş gibi hissediyorsun. Zihnin birçok farklı yerde gezinerek odaklanmanı zorlaştırıyor. Bu sırada tepende gezen bilgi dolu bulutu yakalayıp çekmen gerektiğini düşünüyorsun. Gerçekte, tek yapman gereken rahatlamayı öğrenmek...Sonunda aklına takılan şeyleri çözmeyi başarmış bulunmaktasın; dünya da artık eyleme geçmen için hazır durumda. Her ne kadar temkinli bir yapın olsa da; cesur ve emin adımlarla ilerlemeye başla. Kendinden emin olmayan kişiliğini lütfen resme dahil etme! Başarısızlık korkusu ve özgüvensizlik en kötü düşmanlardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzdeki gün, son aylarda yaşadığınız kişisel dönüşüm süreci bakımından tam zamanında çıkageliyor. Kuvvet ve kararlılıkla öne geçerken geleceğinize dair belirsizliklerin huzurunuzu kaçırmasına meydan vermiyorsunuz. Bugün, sizi motive eden hedef netleşiyor. Kendinize güveninizi tazeleyip tüm kuşkularınızla vedalaşıyorsunuz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlamlık ve eminlik ihtiyacı artıyor. Bilmediğiniz sularda yüzmek istemeyebilir, emin olmadığınız durumlarda çekimser davranabilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündemde olabilir. Sporlar ve hobiler adına çaba harcayabilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yardıma ihtiyacı olan bir dostuna açık yüreklikle yardım ediyorsun. Bu davranışın ile çevrenin taktirini topluyorsun. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan uzun zamandır hoşlandığın birine duygularını açılabilirsin. Karşı taraftan olumlu bir cevap alacağına eminsin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızdan sizlere karşı mükemmel davranışlar bekliyor olabilirsiniz. Peki sizler ne kadar mükemmel davranıyorsunuz? Yaşamda hiçbir şey mükemmel değildir. Kendinizi bazı konularda esnetmeniz gerekmektedir. Takıntı yapmadan değişime gitmelisiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. İş düzeninizi oturtmak için yeni fikirler ortaya koyacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde yolculuklar planlamak için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanlış yerde susup yanlış yerde tepki göstermek gibi bir durumunuz olabilir. Buna dikkat ederseniz özellikle kariyerinizde olumlu gelişmeler vaat edebilirsiniz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

11 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiçbir şey yapmıyor olsanız bile sorun yok çünkü bugüne dek yaptıklarınızın meyvesini alacaksınız. Sadece sabredin ve bekleyin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündüz saatlerinde Ay, Başak burcundaki seyahatine devam edecek.Keyif ve mutluluk odaklı bir gün olacaktır. Ancak, 13:58 ile 19:09 arasında Ay'ın boşlukta seyahat edecek oluşu işlerinizin yavaş ilerlemesine sebep olabilir. Gündüz saatlerini sizi mutlu edece aktivitelere, partnerinize ve çocuklarınıza vakit ayırarak değerlendirebilirsiniz. Ay'ın Terazi burcuna giriş yapacağı 19:10 sonrasındayükünüz ve sorumluluklarınız artabilir. Akşam saatlerinde sağlığınıza ekstra dikkat edin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aileniz ile birlikte daha çok vakit geçirmeye çalışın ve eşinize olan sevginizi net bir şekilde ifade edin. İş yerinizde gösterdiğiniz üstün başarıdan dolayı, herkes size saygı duyuyor. İnsanlara yardım etmekten zevk alıyorsunuz.

11 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin sizi kontrol etmesine izin verdiğiniz sürece, ilişkinizdeki problemler sürecek. İlişkinin temposunu kendiniz belirlemeye çalışın. Kararlı olmanız her şeyin iyiye gitmesine neden olacak. Yeni başladığınız işe henüz alışamadınız. Başlangıçtaki aksiliklerin devam edeceğini sanmanız sizi frenliyor, çekingen yapıyor. Harekete geçin, göreceksiniz düşündüğünüzden daha iyi netice alacaksınız. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin.

11 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 43' 59" R
Ay
İkizler
13° 01' 44" R
Merkür
Koç
23° 32' 34"
Venüs
Boğa
12° 49' 45"
Mars
Koç
07° 06' 32"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 37"
Satürn
Balık
17° 22' 12"
Uranüs
Boğa
22° 54' 03"
Neptün
Balık
29° 10' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 15"
Lilith
Başak
24° 24' 10"
True Node
Koç
15° 13' 04"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>