Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Spora Başlıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün, ağırbaşlı, güçlü, masum ve bilge bir yapıdasınız. Eğer samimi değilseniz, bir hiçsiniz fakat önümüzdeki gün size bu yönünüzü ortaya çıkarmaya fırsatı verecek. İnsanlar bu yönünüzü ya seviyor ya da nefret ediyor ama kimse kayıtsız değil. Genel olarak, kariyer ve aşk hayatınız parlak görünüyor.

İş temposuna geri dönmek sizin için son derece zor olabilir fakat masanızda işlerin nasıl biriktiğini göz ardı etmeyin. Ya davranışınızı değiştirmeli ve odaklanmak için sıkı bir çaba sarf etmelisiniz ya da takviye kuvvetleri çağırmak için sirenleri çalmalısınız. Hiçbir şey yapmamak sorumsuzluktur ve bu şekilde patronunuzun gözünden düşeceğiniz kesinleşir.

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Hayat arzu ettiğinden hızlı ilerliyor ve yapman gerekenleri yapıp ihtiyaçlarını karşılayabildiğinden şüphelisin. Kilit nokta ise kendini akışa bırakmak. Zamanın kurbanı olduğunu düşünmek yerine onunla bir bütün olarak hareket ettiğini düşünerek daha uyumlu bir yaklaşım benimse. Elindeki şimşek hızındaki enerjiyi çabaların adına kullan.Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya ne kadar da ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu tarz farkındalıkları bir çok insan yaşıyor… Özgürlük aynı zamanda hangi yönünüzü gösterip hangi yönünüzü saklı tutacağınız demektir de. Bakalım hangisi gelecek, yazı mı tura mı?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınız boyunca benimsediğiniz davranışlar ve kavramları bu dönemde sorgulayabilirsiniz. Genellikle hizmet odaklı birisiniz ve bugün bir yakınınıza yardım etmek isteyebilirsiniz. Fakat bu kişinin çok derinlere ittiği ve yalnızca kendi başına halledebileceği sorunları olabilir bu yüzden yardımınızı takdir etmeyen tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Daha sonra sorunun bu olmadığını anlayacaksınız.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ruh halinizde ani değişimler olabilir. Karmaşa ve stresten bir anda veya bir olayla kurtulabilirsiniz. Netleşmeler yaşanıyor. Bu netleşmeler ise rahatlama ve hafifleme getirecek. Görüntünüze daha çok önem verebilir, karşınızdaki kişilere veya ilişkilerinize daha çok kafa yorabilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aldığın bir karar neticesinde spora başlayabilirsin. Bu süreci arkadaşın ile yürütmeyi planlıyorsun. Alışveriş için yapacağın listeye eşinden yardım isteyebilirsin. Kendine yeni kıyafetler almak niyetindesin. Sanatla ilgilenen bir Boğa burcuysan yaratıcılık anlamında tıkandığını hissedebilirsin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle duygusal konuşmalar yapmak istiyor olabilirsiniz. Çekincelerinizi açıkça dile getirmelisiniz. Gelecek planlarınızı birlikte gözden geçirirken zihninizde en küçük bir şüpheye yer olmamalıdır. Sevginizi güveninizle perçinlemelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniay öncesinde karşılıklı konularda beklentileriniz artabilir. Daha sabırlı olun ve ilişkilerinizi gözden geçirin.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer yolunda önünüz açık olsa da maddi istekleriniz öncelikli geliyor ve harcamalarınızı kontrol edemiyor olabilirsiniz. Biraz dikkatle sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars 10 Eylül'de başladığı geri hareketi bugün sonlandırıyor ve artık düze dönerek hız kazanıyor. 7 Ocak 2021'e kadar devam edecek olan bu süreçte arkanızı kollamayı gerek fiziksel gerek ruhsal sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali karmaşanızı temizleyecek cesaretiniz olmadığına karar verirseniz, kesinlikle bu durumda ilk ya da son kişi olmayacaksınız. Gerçekten öne çıkmak istiyorsanız, bunu halletmenin bir yolunu da bulacaksınız.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati ikili ilişkilerinize veortaklıklarınıza dikkat çekiyor.Evlilik hayatınız veortaklıklarınızla ilgili konular bugün ön planda olacaktır. Mars'ın geri hareketi bugün itibariyle sonlanıyor. 10 Eylül'den beri psikolojik olarak kendinizi yorgun ve huzursuz hissediyordunuz. Önümüzdeki günlerde ruhsal olarak daha güçlü hissedeceksiniz.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun vadeli vizyonunuzu detaylara dikkat ile birleştirip yeni fırsatları ortaya çıkarmak için kullanın. Açıkça iletişim kurarak bu fırsatlardan yararlanın. Arkadaşlar yararlı bilgiler sağlar. Eski kişilerle ilişkileri yeniden canlandırın. Satış ve grup sunumları olumlu devam edecek.

14 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkileriniz genellikle kısa ömürlü oluyor. Kalıcı ilişkilerden korkuyorsunuz. İşleri sona güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor. Bu huyunuz yüzünden herkes gibi belirli bir mesai saatiniz olamıyor. İki yakın dostunuzun uzun zamandır çözemedikleri bir para tartışmasına müdahale edip bu olaya bir son vereceksiniz. Ayrıca beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Çikolata hayatınızın vazgeçilmezleri arasında. Ancak bundan uzak durmalısınız çünkü kilo yapıyor.

14 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 00' 27" R
Ay
Koç
02° 14' 30"
Merkür
Koç
19° 27' 05"
Venüs
Boğa
06° 49' 06"
Mars
Koç
03° 21' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 45"
Satürn
Balık
16° 58' 46"
Uranüs
Boğa
22° 37' 06"
Neptün
Balık
29° 02' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 20"
Lilith
Başak
23° 51' 42"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:21

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>