Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Zihnini Doğru Çalıştırıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 80%

Yaratıcılık ve romantizm bugün için anahtar kelimeler. Sanatsal veya kendi yaratıcı projelerinizin, belki de değerli temaslarla tanışmanızı sağlayacak insanların dikkatini çekmesi muhtemel. Sonuç olarak, yeni şeyler üretmek için ilham alacaksınız. Kendinizi özellikle romantik ve seksi hissetmeniz de söz konusu olabilir. Bir ilişkiniz varsa, sevgilinizle yakınlaşabilirsiniz. Eğer hayatınızda biri yoksa da, özel biriyle tanışabilirsiniz.

Birarkadaşınız çok kötü bir ruh halinde olabilir ve bu yüzden dünyanın başaçıkılabilecek en uyumlu insanı gibi davranmayabilir. Arkadaşınız çalışmaya var gücüyle direnebilir ve bu durum ipleri elinize almanız gerektiğini hissetmenize sebep olabilir. Bunu yalnızca, yapılmas gereken ve onun yapmadığı acil işler söz konusuysa gerçekleştirin. Başkasının işini yapmak size haksızlık. Yapmazsanız da suçlu hissetmeyin.

Bugün meditasyon için harika bir gün olacak. Projeleriniz henüz şekillendiğinden, kendinizi memnuniyetsiz hissedilebilirsiniz. Çok sabırsızsınız, ama kim değil ki? Bu bekleme süreci yaklaşık 2 ay kadar sürdü, ama artık sona geldiniz. Şu anda gezegenlerin pozisyonu yalnızca sizin için çok önemli olanları düşünmenizi istiyor. Gereksiz projelere başlamayın!

Bütünüyle kararsız ve güvensiz hissedeceğin zorlu bir durumun ortasında kendini bulabilirsin. Özgüvenin bir yöne çekilirken olumlu enerji tam zıt yöne çekilecek. Bu ikilem, yaşamının birbirinden ayrı tutmaya çalışabileceğin farklı yönlerini bütünleştirememenle ilgili. Her şeye bir bütün olarak yaklaş ve eylemlerinin her türlü şeye olabilecek büyük etkisini düşün.Bugün çok daha iyimser olacak gibi görünüyorsunuz. Unutulmayacak bir duygusal karşılaşma sizde birdenbire birtakım farklı istekler uyandırabilir. Ya da bir grubun parçası olmaktan büyük memnuniyet duyabilirsiniz. En azından bugünlük, günlük hayatın rahatsız edici ilişkileri ortalıklarda görünmeyecek. Görünürde olumsuz hiçbir şey yok!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymaya ne kadar da ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Bu tarz farkındalıkları bir çok insan yaşıyor… Özgürlük aynı zamanda hangi yönünüzü gösterip hangi yönünüzü saklı tutacağınız demektir de. Bakalım hangisi gelecek, yazı mı tura mı?

15 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Yeni Ay gerçekleşiyor. İlişkilerinizde yeni bir sayfa açılabilir. Bazı Boğalar, partnerlerinden teklifler alabilir. Yalnız Boğalar ise, kendilerinize derinden etki edecek kişilerle tanışabilir.

15 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakin kafa ile düşünebiliyor olman gününün daha verimli geçtiğini sana fark ettiriyor. Hobilerine yoğunlaşıyorsun. İnternette gezinirken kendine küçük bir hediye almaya karar verebilirsin. Maddi anlamda dikkatli oluyorsun. Ailenin akrabaları ile yaşadığı tatlı sert tartışmalar sonlanıyor.

15 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki virajları çok keskin alıyor olabilirsiniz. Siyah veya beyaz uçlar da yaşamanıza neden olabilir. Sert olursanız kırılmanız kolay olacaktır. Konfor alanınıza müdahale ettirmiyor olsanız da bazen alanınızdan kendinizin çıkması gerekmektedir. Yeni bir başlangıç için harekete geçmeye karar vermelisiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep burcundaki yeniay evlilikte ve karşılıklı konularda yeni açılımlar ve olumlu fırsatlar sunuyor. Aynı zamanda ilişkilerinizde Muhasebe yapabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kredi çekmek gibi konular için uygun bir gün olmamakla beraber acil olmayan ihtiyaçlarınızı karşılamayı ileriki günlere bırakmanızda fayda var.

15 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık sevdiğiniz işe sahip olmanın neden önemli olduğunu anlıyorsunuz. Çünkü tek başına çaba yolun sonuna kadar ilerleme konusunda işe yaramayabilir. Azim gibi değerlere sahip olmak ise burada kilit noktadır.

15 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek.Önümüzdeki 10 - 15 gün kadar ilişkileriniz veortaklıklarınız ön planda olacaktır. Yalnızsanız önümüzdeki günlerde yeni bir ilişki konusu gündeme gelebilir. Veya mevcut ilişkinizi bir adım ileriye taşıma kararı alabilirsiniz. Evlilik, nişan konuları konuşulabilir. Yurt dışı bağlantıları olan birveyaortaklığı konusu gündeme gelebilir.

15 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

15 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişte yaşanan problemler yüzünden partneriniz ile tartışmaya girmemeye özen gösterin. Bugün yakın bir arkadaşınız sizden borç para isteyebilir. Rahat ve dinlendirici bir yolculuğa çıkmak isteyeceksiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı çelişkili duygular içerisindesiniz ve ona karşı sabrınız tükendi. Her şeyi zamana bırakmayın ve duygularınızı karşı tarafı incitmeden dile getirin. Aksi halde tartışma yaşamanız mümkün. İşinizle ilgili bazı şeyleri çok kuruntu yapıyorsunuz. Kafanız hep bu kuruntularla dolu oluyor, başka şeylere odaklanamıyorsunuz. Her darda kaldığınızda ailenizin destek olması müsrif harcamalar yapmanıza yol açıyor. Dikkat, bu destek kesilebilir! Açılan iştahınız nedeniyle kilo problemine dikkat edin

15 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 31" R
Ay
Koç
05° 17' 05"
Merkür
Koç
19° 35' 50"
Venüs
Boğa
07° 04' 27"
Mars
Koç
03° 31' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 40"
Satürn
Balık
16° 59' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 49"
Neptün
Balık
29° 03' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 01"
Lilith
Başak
23° 53' 05"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>