Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün kalbinizin sesine kulak verin ve fantezilerinizi ortaya çıkarmaktan çekinmeyin. Tıpkı kalbinizin istediği her şeyi yapmanız ve akışına bırakmanız gibi, bu haftanın enerjisini de ortaya salın. Sevgilinizle bir akşam yemeğine çıkın ve duygularınızı onunla açıkça paylaşın. Bugün, enerjinizi dışarıya doğru atmak ve yönlendirmek için iyi bir gün. Yeni ve farklı şeyleri keşfetmekten çekinmeyin.

Biraz gevşeme zamanı geldi. Mevcut gezegensel açı, sizi yeni bir tolerans döngüsüne sokacak ve kendinizi anlamanızı sağlayacaktır. Söylememize aldırmazsanız, ikisinden de biraz kullanabilirsiniz. Daha nazik ve daha yumuşak başlı kendinizi arkadaşlarınız vearkadaşlarınızla ile tanıştırmak için bebek adımları atın. Hızlı bir dönüşümü kabul etmeyecekler, ancak kademeli değişimlere uygun bulacaklardır. Daha fazla dinleyerek ve daha az konuşarak başlayın. Bu küçük adım bir ilişkide büyük bir fark yaratabilir. İlişikileri o noktadan inşa edin!

Para ya da para kazanma fırsatı bugün beklenmedik ve tahmin edemediğiniz bir yerden gelebilir. Bu talih kuşu, bir şekilde eğitim, yayıncılık veya modern teknolojiyle ilgili olabilir. Günün bir kısmında buna inanamayıp şaşkınlık içinde ortalarda gezinebilirsiniz. Ama inanın, bu gerçek. Bulutların üzerinden inin ve bir an önce ne yapılacaksa yapın. Pişman olmayacaksınız!

Hayatınla ilgili önemli bir adım atabilirsin. Yüksek bir özgüvenle birleşen kuvvetli bir fiziksel enerji ile büyük hedeflerine yönelik hareket edebilisin. Her yönden ayağına fırsatlar gelebilir ve hazırdaki enerji hızlı ve öfkeli olabilir! Güçlü, cesur doğan kendini gösteriyor olacak; hareket halindeki o trene atlayacak enerjiyi ve yüreği kendine bulacaksın!Bugün dilinizi tutmanız gerekebilir. Şu sıralar insanlar normalde olduğundan çok daha kolay inciniyor ve en ufak bir eleştiri büyük bir hakaretmiş gibi değerlendiriliyor olabilir. Tereddütte kalırsanız, ağzınızı sıkı sıkı kapatın. İlginizi iç dünyanıza çevirin ve duygularınıza odaklanın. Aklınızın sesini en kısık seviyede tutmaya ve ne düşündüğünüzden çok nasıl hissettiğinize odaklanmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ilgiye her zamankinden daha fazla aç olacak gibi görünüyorsunuz. Sahnede bir yer edinen diğer insanlara bakacaksınız ve muhtemelen onlar gibi görünmek için görünüşünüzü ya da davranışlarınızı değiştirmeye çalışacaksınız. Başkalarının dikkatini çekmeyi saplantı haline getirmemek konusunda dikkatli olun. Yapmanız gereken kendiniz olmak ve olduğunuz kişiyle mutlu olmak; kimin izlediğine aldırış etmeyin. Görünmeyen bir çiçek de tıpkı diğerleri gibi güzel çiçek açar ve onlar kadar hoş kokar.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün devam eden bir eğitiminizde önemli bir başarı elde edebilir, bir tamamlanma yaşayabilirsiniz. Davalarda ilgili yeni bir gelişme olabilir, eğitimle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Uzaklardaki kişilerden haber gelebilir,ve özel hayatınızda yurtdışı bağlantıları, yabancılar gündemde olabilir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıyafet stilinde yaptığın değişimler ile göz kamaştırabilirsin. Yeni renkler kullanman çevrenin dikkatini çekiyor. Somut konular üzerinde tartışmayı seviyorsun. Arkadaşının fazla hayalperest olmasını eleştirebilirsin. Sağlık açısında mide hassasiyetini göz önünde bulundurarak hafif yemekler tercih ediyorsun.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızdan sizlere karşı mükemmel davranışlar bekliyor olabilirsiniz. Peki sizler ne kadar mükemmel davranıyorsunuz? Yaşamda hiçbir şey mükemmel değildir. Kendinizi bazı konularda esnetmeniz gerekmektedir. Takıntı yapmadan değişime gitmelisiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeni şeyler öğrenme sorumluluğu içinde hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarla ilgili bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz zamanlar içindesiniz. Ev hayatınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak iyi gelecektir.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ortama girmek, arkadaş olmak namına yeni bir çevre edinmek istiyorsanız ve yine aşk açısından daha verimli bir sürece girmek istiyorsanız uygun bir dönemdesiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Lüks eşyaları satın alabilmek insanı tatmin eder. Ama ne pahasına? Bu kadar gereksiz harcama yapmanın gerçekten bir mantığı var mı?

18 Kasım 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, gün boyunca Oğlak burcunda seyahat etmeye devam edecek.İnançlarınız ve hayata bakışınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Yabancı kültürlere merak duyabilir, ilgi duyduğunuz konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Öğrenciyseniz veya akademik çalışmalarınız varsa bugün disiplinli bir şekilde sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle, aile büyüklerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Sabah erken saatlerde aniden oluşan durumları yönetmeye hazır olun.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşka olan inancınızı kaybetmeyin ve hayata olumlu bakın. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmeniz için daha çok çalışmanız gerekiyor. Çevrenizdeki insanlar sizinle vakit geçirmekten büyük bir zevk alıyor.

18 Kasım 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal olarak çelişki içinde olabilirsiniz. İşinizin ön planda olması aşk hayatınızda durgunluğa neden olabilir. Mesleğinizle ilgili düşündüğünüz şeyleri uygulamak için vakit kaybetmeyin. Birlikte çalıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde daha esnek davranmaya çalışmalısınız. Gündeminizde olmayan aniden çıkacak bir harcama maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

18 Kasım 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 07" R
Ay
Yay
24° 07' 26"
Merkür
Koç
16° 13' 14"
Venüs
Koç
28° 06' 59"
Mars
Balık
27° 55' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 44"
Satürn
Balık
16° 21' 59"
Uranüs
Boğa
22° 12' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 34"
Lilith
Başak
23° 04' 41"
True Node
Koç
15° 27' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>