Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hesaplı ve Programlı Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 10%
Para 20%
Sağlık 10%

Sevgilinizin sizden daha fazla bağlılık istemeye başladığını görebilirsiniz. Siz istediğini yapıp rahat takılmak istiyorsunuz ancak karşısınızdaki ilişkiniz için daha gerçekçi ve istikrarlı bir gidişat istiyor. Güven bu denklemin çok büyük bir parçası, unutmayın. Sevgilinize onu beğendiğinizi ve istediğinizi hissettirin. Belki de sizin beğenilme duygusuna ondan daha fazla ihtiyacınız olabilir!

İşle ilgili her ortamda sürtüşmeler yaşanabilir. Siz bireysel enerjiniz ve inancınızla tüm bunların üzerinden akıp geçiyorsunuz. Kendinizi vermeye istekli olsanız da mevcut şartlar sizi engelliyor. Sabırsızca atılarak, otoriteyi ve kuralları zorlayarak karşılık veriyorsunuz. Sakin olun. Yakında, çok yakında, biri sizin muhteşem fikirlerinize kualk verecek...

Bugün kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmeniz için güzel bir gün. İşle ilgili bir sorun için yaratıcı bir çözüm bulabilirsiniz. Belki de bu bir yerlere not etmek isteyeceğiniz bir hikaye ya da bir şiir. İçinizdeki sese kulak verin. Bazı sesler duyabilir ve inanılmaz sanatkar fikirler için bir vasıta olabilirsiniz.

Romantizm konusunda bir gerginlik yaşıyorsun. Belki yeni bir ilişki başlatmak istiyorsun ve işlerin yolunda gidip gitmeyeceği konusunda kaygılısın. Veya var olan bir ilişkide bazı zorluklarla yüzleşiyorsun; üstelik sorunların da kendiliğinden çözümlenebileceğini düşünüyorsun. Korkularının seni yönetmesine izin verme. Biraz sabır ve ilgiyle, işler istediğin gibi ilerlemeye başlayacaktır...Bugün ilgiye her zamankinden daha fazla aç olacak gibi görünüyorsunuz. Sahnede bir yer edinen diğer insanlara bakacaksınız ve muhtemelen onlar gibi görünmek için görünüşünüzü ya da davranışlarınızı değiştirmeye çalışacaksınız. Başkalarının dikkatini çekmeyi saplantı haline getirmemek konusunda dikkatli olun. Yapmanız gereken kendiniz olmak ve olduğunuz kişiyle mutlu olmak; kimin izlediğine aldırış etmeyin. Görünmeyen bir çiçek de tıpkı diğerleri gibi güzel çiçek açar ve onlar kadar hoş kokar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlık her şeyin açıkça ifade edildiği ve bol bol özür dilenen bir konuşmayla son bulabilir. Birçok konunun açıklığa kavuştuğunu ve artık birbirinizi daha iyi anladığınızı hissedebilirsiniz. Yeni gelişmeler ya da en azından şu anki ev nüfusunuzda bir değişiklik olabilir.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerin geleceğine yönelik konuşmalar yapılabilir. İş ve özel hayatınızda insanlardan teklif alabilir, fırsatları değerlendirebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerden daha baskın, kararlı tavırlar görebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Rutinlerine sirayet eden hırsı kontrol altına alıyorsun. Arkadaşından aldığın borcun geri ödemesini bu yıl gerçekleştirebilirsin. Evinde eskiyen eşyalarını hesaplı bir şekilde değiştirmeye başlıyorsun. Sanata olan ilgin artabilir. Yeni bir enstrüman öğrenmeye heveslenebilirsin.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda bitmesi gereken konuları bitirme kararı almış olabilirsiniz. Bazı konuları telafi ederken yeniden yapılanmada en modern halinizle ilerlemeyi seçin. Demode olan şeylerden uzaklaşın. Siz dönüşüme karşı olmayın.

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailenize karşı sorumluluklarınız gelecek beklentilerinizi şekillendirebilir. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde hassasiyet yaşayabilirsiniz. Ev hayatınıza ait konular ön plana çıkabilir. Ailenize karşı sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kuracağınız arkadaşlıklar ve iletişim odaklı her konu da uzun ömürlü olacak ve kendinizi yalnız hissetmenizi engelleyecek nitelikte olacaktır.

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dünyanız yerle bir oluyor gibi hissediyor olabilirsiniz ancak böyle bir şey yok. Bu nedenle kafanızda olmayacak olasılıklar üretip kendinizi daraltmayın.

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Kredi, borç ve finansal destek arayışına girmek için Ay'ın boşluğa gireceği 10:54 öncesini değerlendirebilirsiniz. Ay'ın akşam saatlerinde Oğlak burcuna girişi din, inançlar ve felsefe konularını ön plana taşıyacaktır. Akademik hayatınıza, hukuki meselelerinize ve yurt dışı bağlantılı işlerinize yoğunlaşmak için önümüzdeki birkaç günü değerlendirebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilgi ve gerçekliklerle başa çıkma yeteneğiniz zirveye ulaşacak. Şimdi yapılacak planlar gelecek için sağlam bir temel sağlar. Kaynaklarınızı birleştirme ve becerilerinizi bilemekle yeni çabalar için kendinizi hazırlayın. Aşırı eleştirel olmaktan kaçının.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizi terk eden sevgilinizi döndürmek için hiçbir şey yapmayı düşünmüyorsunuz. Oysa sizden bir hareket bekliyor. En büyük korkusu da ansızın başka birisini bulup çekip gitmeniz. İş ortamınızdan memnun değilsiniz. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bugünlerde alışveriş yapma istediğiniz oldukça fazla, alışveriş yerlerinden uzak durun. Yemek düzeninizi gözden geçirmenizde fayda var.

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 58" R
Ay
Yay
22° 58' 36"
Merkür
Koç
16° 12' 12"
Venüs
Koç
28° 00' 28"
Mars
Balık
27° 51' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 30"
Satürn
Balık
16° 21' 30"
Uranüs
Boğa
22° 12' 32"
Neptün
Balık
28° 50' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 16"
Lilith
Başak
23° 04' 06"
True Node
Koç
15° 27' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:43

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>