Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sakinliği Seçmelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 10%

İfade edip etmeme konusunda çok güçlü bir hayal gücünüz var. Ancak önümüzdeki birkaç gün boyunca, hayatınızın bu yönünde enerji eksikliği yaşadığınızı hissedebilirsiniz. Belki de, kendiniz için yaptığınız bazı planların nasıl ortaya çıkacağı konusunda biraz endişelisiniz. Genel olarak, gelecek hakkında biraz karamsar hissetmiyor musunuz? Belki de insanlara olan inancınızın bir kısmını kaybettiniz. Ama endişelenmeyin, aşk size biraz daha iyimser hissettirecek!

Biriyle yollarınızı ayırmak için aklınız çelinebilir. Bir arkadaş ya da meslektaşınızla aranızda yanlış anlaşılma yaşabilirsiniz. Belki hisleriniz zarar görmüş olabilir. Ani hareketler yapmadan önce bir süre geçmesine izin verin. Kendinizi daha iyi hissetmeye başlayıncaya kadar kendinizi geliştirmelisiniz. O zaman bu kişi ile ilişkinizi nasıl ele almak istediğinize karar vermenin zamanı gelmiş olacaktır. Eğer denemeye istekliyseniz, her şey yoluna girebilir.

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Sanat ve el işleri bugün ilgi odağın olacak. Her ne kadar spor aktivitelerine eğilimli olsan da, bir Yay olarak sanatsal enerji bugün senden yana olacak.Yaratı, büyük ölçüde tatmin edici olacaktır; hem süreç hem de sonunda el ettiğin şey. Kişiliğinin bu yönünü keşfetmek için kendine fırsat tanı. Günün enerjileri, yeteneğine yetenek katacaktır.Yol kenarındaki otostopçuyu arabana almak ilk bakışta fazlasıyla riskli görünebilir ama senin için zenginleştirici ve farklı bir deneyim de olabilir. Biinmeyen şeylere ve tanınmayan kişilere karşı duyulan korkuyu ifade eden 'tehlikeli yabancı' mitini unut. Bilinmeyen üzerinden bir risk al bugün ve korkularının seni güzel deneyimlerden alıkoymasına izin verme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen kandırılmak size ağır gelebilir. İnsanların açık ve dürüst olmasını istiyor ve altyazılı konuşmaları sevmiyorsunuz. Etrafınızda olan biri şu anda tam anlamıyla dürüst olmayabilir. Muhtemelen size zarar vermek istemiyor. Fakat bu davranışları üzücü olabilir. Hemen olumsuz düşünmeyin. Size doğru gelmeyen her şeyle yüzleşin ve ilişkinizde açık iletişimin önemini vurgulayın.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Tembellikler, gün içinde dağınıklıklar öne çıkabilir. İlişkilere, sevdiklerinize odaklı olabilir; ruh haliniz ilişkilere göre yükselebilir veya düşebilir. Hassasiyeti dengelemekte ve içe dönmekte fayda var. Bazı ilişkilere emek vermek gerekebilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünümüne daha fazla önem vermeye başlıyorsun. İdeal bir vücuda sahip olmak için spora başlayabilirsin. Kendine dikkat ediyor olman çevrendeki bazı insanların ilgisinin senin üzerine yoğunlaşmasını sağlayabilir. Zihnini boşaltmak için hobilerine odaklanıyorsun. Ailevi konularda inatçılık yerine sakinliği tercih edebilirsin.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgi görmek ve yanlış anlaşılmaları bir arada yaşayacağınız bir gündesiniz. Özgür ve özgün duruşunuz sosyal çevrenizdeki mesafelerin dengelerini değiştirebilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün önceliklerinizi daha iyi belirlemeye çalışmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili bitişler, sonlanmalar gündeme gelebilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın merkezinde kendinizi güçlendirmek ve rakiplerinizden daha iyi olmak olabilir. Ancak hırs gibi bir hisle kendinizi yoğunlaştırmamalısınız.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi olan Venüs burç değiştirirken özellikle ikili ilişkilerde ve ortaklıklarda şanslı bir döneme giriyorsunuz. Bir ilişkiniz yoksa karşınıza beğenip seveceğiniz bir kimse çıkabilir. Evliliğinizde daha rahat ve mutlu olabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler sizin için çok hızlı mı ilerliyor? Bunu hissettiğinizde biraz sakinleşmeniz ve planlı davranmanız gerekebilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca işlerimizi tamamlamakta, odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Venüs Akrep burcuna geçiyor. 18 Aralık tarihine kadar partneriniz ile olan ilişki paylaşımları gündeme gelecek. Bekar Boğa'lara yeni flörtler gelebilir. Dış dünyadan destek alabildiğinizi görmek size iyi gelecek.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun bir içe bakış döneminin tam ortasındasınız. Kimliğiniz ve dışarıya sergilediğiniz imaj üzerine düşünüyorsunuz. Gezegen enerjileri bazı büyük sezgilerin uyanışına elverişli, dolayısıyla bu süreçte kendinize iyice kulak vermeye bakın. Kendinize dair önemli keşiflerde bulunmak üzeresiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında rüya gibi bir ilişkiye gireceksiniz. Finansal durumunuz kötü bir durumda olsa bile iyimserliğinizi korumalısınız ve çalışmaya devam etmelisiniz. Bugün, neşeli bir ruh haline sahip olacaksınız.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olarak çok mutlu olmanıza rağmen, bu durumun sizi düşündüren bazı yönleri var. Bu zevkli zamanın tadını çıkartıp, romantik ilişkinizde uzun vadeli plan yapmayı şimdilik düşünmeyin. İş çevrenizde huzurlu değilsiniz. Biriyle aranızdaki gerginlik sinirlerinizi bozuyor. İş şartlarınızı değiştirmeyi ciddi ciddi düşünüyorsunuz. Çalışma mekanından uzaklaşmanız sizin için iyi olabilir. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 21" R
Ay
Yay
21° 03' 23"
Merkür
Koç
16° 10' 34"
Venüs
Koç
27° 49' 32"
Mars
Balık
27° 44' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 26"
Satürn
Balık
16° 20' 42"
Uranüs
Boğa
22° 12' 02"
Neptün
Balık
28° 49' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 46"
Lilith
Başak
23° 03' 07"
True Node
Koç
15° 27' 58"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>