Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun, kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceği korkunuz biraz yersiz gibi. Sevgilinize daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir

Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek. Harcamalarınızın bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar gelişebilir. Sabırlı davranarak birçok planı bozabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin çok sıklıkla konu edildiğiniz bazı tartışmaların farkındasınız. Bu oluşumda size dönük olumsuz düşünceleri, tartışmaların dışından etkileyemeyeceksiniz. Ev, aile ilişkilerinizde yaşantınızı sorgulayabileceğiniz bağımlılıklar söz konusu. Yanıtsızlığınızın umutsuzluğa dönüşmemesi için gösterdiğiniz çabaların paylaşılması, bugünlerde çok olası.

24 Nisan 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:46-15:46  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sevdikleriniz ve sevmedikleriniz konusunda keskin görüşleriniz vardır. Eğer iyi niyetli olmadığını düşündüğünüz kişiler varsa onlara karşı tedbirli davranabilir hatta gerekirse lafınızı pek esirgemezsiniz. Ancak tabii ki bunun dozunu iyi ayarlamak lazım.Saat 15:46 Ay-Yay burcu seyir etkinliği altında, değer verdiğiniz her şey ve  görüşleriniz kendinize dönük olacağından dikkatli olmakta yarar var.  İnsanlar sizi onaylamadığında, fikirlerinize karşı çıktığında anlaşmazlık yaşanabilir. Yaşanılan ayrılıkları, nasıl olduğunu anlamadan geçen yılları, maddi kayıplarımızı, aldanmışlıklarımızı hatırlayarak, bunların bizde yarattığı durumları tekrar gözden geçirip saptamada bulunabiliriz.Mutlu, keyifli, dilediğinizce güzel geçecek bir Pazar günü dileğimle,

24 Nisan 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizden gelebilecek yeni fikirlere kapalı olurken, işinizle ilgili bazı konularda aile baskısına maruz kalabilirsiniz. Kendinizden yaşça büyük kişilerin önemli desteğini alacaksınız.. Kendinizden ve fikirlerinizden emin olacaksınız. Öğreniminiz ve akademik kariyerinizle ilgili gelişimlere açık olacağınız bir süreç.

24 Nisan 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin ne düşündüğünüzü bilmesini sağlamalı ve isteklerinizi nasıl gerçekleştireceğinize dair planlarınızı açıklamalısınız. En ummadığınız kişiler sizi destekleyebilirler. Esnek ve açık fikirli olmanız durumunda farklı şeyler ortaya çıkabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Ay'ın olumlu açıları var ve birbirimize daha anlayışlı davranmamız ve yardımcı olmamız için olanak tanıyor. Ancak, dün yaşanan dolunayın yarattığı stresi (ya da dün yazdığımız yazı başlıklarını)de unutmamak lazım, yakın ilişkilerimizi korumaya çalışmalıyız. Geceye doğru ilerleyen zaman diliminde ise, fikir çatışmaları, şikayet ve eleştiriler sakin kalmayı zorlaştırabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında, ortaklaşa konular üzerinde durmanız gerekebilir. Öğle sonrasında da sizi daha çok paylaşıma götüren koşullar var.

24 Nisan 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Giyim kuşamınıza çok özen gösteriyorsunuz. Bu arada bol para harcayarak moralinizi düzeltiyorsunuz. Ancak biraz daha kısıtlı hareket etmelisiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

24 Nisan 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün şartlar sizin elinizde olmayabilir. Sevdiğiniz kişiyle ortak hareket etmekte, planladıklarınızı yapmakta zorlanıyorsunuz. Öğleden sonra birlikte parasal konular üzerine daha çok eğilmeye başlayacaksınız. Kontrolü elinizde tutmaya çalışın ve sabırlı olun.

24 Nisan 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşiniz veya partneriniz ile derin duygulara dalabileceğiniz, birbirinizi daha yakın hissedebileceğiniz ve cinselliğin daha etkili olabileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Günün teması içsel motivasyonunuzdur. Buna etki edecek kişilerle karşılaşma ve destek almanız mümkündür. İnanç sisteminizdeki blokajları kaldırmanız için bu etki olumludur. Genel olarak ise; yorucu ve duygu yükü fazla bu Dolunay‘ın etkileri hafta sonuna da taşınacaktır. İlişkilerde daha talepkar, kıskanç ve sahiplenici davranmak mümkün. Özellikle ilişkiler ve sosyal bağlar bugün engebeli geçebilir. İlişkilerde beklenmeyen durumlar ortaya çıkabilir. Sürpriz krizlerin çıkabileceği bu gün ani kararlarla hareket etmeyin. Başınıza buyruk davranışlar, sizi kısıtlamak isteyen kişilerin müdahalesi ile elektrikli anlara sebebiyet verebilir. Diğer yandan, sezgisel yanınız çok güçlü olacağı için algılarınıza güvenebilirsiniz. Alışverişlerde dikkatli olunuz. Aniden çok para harcamak veya paraya ihtiyaç duymak mümkün olacak. Para akışınızı kontrol etmelisiniz. Yeniliklere ve maceralara açık olursunuz ve enerjisi yüksek sosyal ortamlara girebilirsiniz. Günlük hayatınız monoton ve sıkıcıysa bundan kurtulmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Ay bugün saat 23:46‘da boşluğa girecek.

24 Nisan 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizi herşeyin üzerinde tutabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişim ve etkileşiminiz, sizi oldukça neşelendirip ferahlatabilir. Onların davetlerini reddetmeyin ve artık kabuğunuzdan çıkıp dünyaya açılın.

24 Nisan 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 55' 42" R
Ay
İkizler
29° 58' 26" R
Merkür
Koç
24° 46' 53"
Venüs
Boğa
14° 21' 03"
Mars
Koç
08° 03' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 06"
Satürn
Balık
17° 27' 51"
Uranüs
Boğa
22° 58' 22"
Neptün
Balık
29° 12' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 15"
Chiron
Koç
21° 15' 12"
Lilith
Başak
24° 32' 24"
True Node
Koç
15° 06' 12"
Son Güncelleme : 11/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>