Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşüncelerini İrdeliyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk tanrısı bugün sizi kalbinizden vurdu, bu yüzden istediğiniz şeye sıkı sıkıya sarılın. Kendinizi her zamankinden daha duygusal ve romantik hissedeceksiniz. Gurme yiyecekler ve kaliteli şaraplar bu akşamki yemek masasında size eşlik edecek. Bu konularda çalışılması gereken bir kısıtlayıcı unsuru olabileceğini unutmayın, ancak bunun sizi iyi vakit geçirmekten alıkoymasına da izin vermeyin.

Bugün bazı yararlı profesyonel tavsiyeler alabilirsiniz. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutun! Birinin bazı önemli haberleri açığa çıkarmasına kulak misafiri olabilirsiniz. Bunlar gazetede veya internette okuduğunuz bir şeyde gözünüze takılabilir bile. Bu tavsiyeyi aldıktan sonra kariyerinize yeni bir şekilde bakmaya başlayabilirsiniz. Yaklaşımınızı değiştirmek için zaman alabilir.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Bugün evle ilgilenme olabilirsiniz. Belki bazı bireysel projelere yoğunlaşmak için günü değerlendirebilirsin. Rahatlamak ve pillerinizi şarj etmek için iyi bir zaman. Bazen çok fazla sorumluluk alarak kendini çok zorluyorsun. Arada bir mola vermek senin hakkın. Kendinle ilgilenmeye odaklan. Şöyle düşün: bu seni daha üretken kılacaktır.Bugün şansını kullanmak için iyi bir gün. Epey başarılı olabilirsin, tabii eğer değer verdiğin şeylerin arkasında durmaya hazırsan. Bir film yönetmeniymiş gibi yapın ve olası yapımcınızla henüz tanışmış gibi davranın. Senaryoyu elinize daha şimdi aldınız. Vitesi yükseltmeye ve başarıya ulaşmaya hazır mısınız?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi işler, sorumluluklar gündeme gelirken, bütçeniz, paranızla ilgili konularda ihtiyatı elden bırakmamalısınız. Ani ve hızlı alışverişler yapabileceğiniz bir günde duygusal davranmamaya gayret etmelisiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerliyor. Gün içinde harcamalar ve kazançlar gündemde olabilir. Ne istediğinize dair kafa yorabilir, ne istediğinizde netleşebilirsiniz. Bir yolculuk planı için harcama yapılabilir. Yakın çevrenizden tanışmalar olabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayın son günlerine yaklaştığımız bugünlerde harcamalarını kontrol etmek isteyebilirsin. Bu aralar sahip olduğun bütçeyi aştığının farkındasın. Yaşam alanında yapacağın ufak dokunuşlar, evinin havasını değiştirecek. Uzun zamandır git gelli bir ilişkin varsa artı ve eksilerini iyice düşünüp, ilişkinin geleceğine dair karar almak isteyebilirsin. Ailen ile aranda çıkabilecek, ufak çakışmaları yönetmen gerekecek.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hatalarınızla yüzleştiğiniz bir zaman olabilir. Duygusal olarak kendinizi ifade edemeyebilir ve gergin diyaloglar kurabilirsiniz. Kendinizi net şekilde ifade edemediğiniz sürece karşınızdaki kişinin sizi anlamasını ve anlayış göstermesini beklemeyin bugün kendinizi kontrol edebilmeli ve bir şeylerden ödün vermeden ilerleyebilmelisiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınız konusunda yeni kararlar almak için ilginç imkânlar söz konusu. Harcamalarınızı yeniden gözden geçirmeniz iyi olacak. İş hayatınızda engellediğinizi hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız olaylara karşı dayanıklılık gösterebileceksiniz. Başkalarından destek alabilirsiniz.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konusunda kendinizi oldukça şanslı hissedebilirsiniz. Özellikle eski bir ilişkinizi yeniden canlandırmak için uygun bir gün olabilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sahip olduğun şeyleri iyileştirmek isteyebilirsin. Yeni bir araba almayı düşünüyor olabilirsin örneğin. Belki de yeni bir bilgisayar. Yaşam standardını yükseltecek bir ürüne yatırım yapmak için hazırsın. Sadece iyi bir pazarlık yaptığın emin ol ki ürün sana çok da pahalıya patlamasın! Çok müsrif olmasan iyi edersin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paranızı akıllıca yönettiğiniz tüm zamanlar, şu anda size gurur duyacağınız sonuçlar veriyor olabilir! Bu yeni keşfedilen finansal güvenlik, kaynaklarınızın bir kısmını kendileri için isteyen başkalarını cezbedebilir. Paranızla ne yapmanız gerektiğine dair fikirleri size doğru gelmiyorsa, bunu onlara doğrudan söylemeniz gerekebilir.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için, çok hırslı yönlerinizi ortaya koymalısınız. Kendinizi yeterli göremediğiniz zaman geriye çekilmeniz, size vakit kaybettiriyor. Dikkatinizi dağıtmamalısınız.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini denemeye, yeni yönlerini keşfetmeye devam etmelisin. Sürekli yeni şeylerle karşılaşmak kendin hakkında yeni şeyler bulmanı sağlayacak. Kendini fazla zorlamaktan kaçınmakta yarar var. Anın tadını çıkarabilirsin.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sorunlar üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalısınız. Elinize geçen fırsatları daha dengeli değerlendirme şansınız da var. Sıkıntıları tamamen çözüme kavuşturmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

25 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yıldızların kötü etkileri altında kalabilirsiniz. Bazı ters durumlar, arzularınızın aksi davranışlar ile karşılaşmanız mümkün. Sadece bugünlük olan bu durum karşısında sabır! Sevgilinizi istemeden kırabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriyleilişkilerini karıştırmak bazen çalışma yaşamınızı zorlaştırıyor. Bugün çevrenizdeki herkesle hararetli tartışmalardan kaçının. Epeydir yaşadığınız ekonomik sorunlar bitecek gibi görünüyor. Sağlık konularını gereğinden fazla abartıyorsunuz.

25 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>