Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Motivasyonunu Yüksek Tutuyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Aşk hayatınızda gerilim yaşamanız muhtemel. Üstlenmeniz gerektiğini düşündüğünüz bazı sorumluluklar ve görevler sizi başkalarıyla samimi deneyimler paylaşmaktan uzaklaştırıyor. Şu anda bir ilişki içinde olsanız da olmasanız da, günün enerjisi aşk ve romantizm ile ilgili konuları harekete geçirecek. İş ve oyun arasında sağlıklı bir denge bulmaya çalışın.

Uzaklardan gelen bazı huzursuz haberler sizi stresli hissettiriyor olabilir. Dikkatli olmazsanız, bugünkü çalışmanızı etkileyebilir, zihniniz işten, haberlere oradan da etkilerine bir gidip bir geri gelebilir. Odaklanın! Tüm işaretler, duyduğunuz her şeyin şu anda göründüğünden çok daha az sorunlu olacağı yönünde. Gerçekleri anlayana küplere binmemeye çalışın.

Ne kadar da sabırsızsınız! Yine, ilişkilerinizde her şeyi kontrol altına alma konusunda zorluk çekiyorsunuz. Tüm fikirler ve planların sizden çıkmasını istiyorsunuz. Ne yazık ki, bugünün haritası sizi resim tahtasına yönlendirecek. Belki, bu yaklaşamınızı biraz daha düşünmenizi sağlar. Neden hayatı değişmesi için kendi haline bırakmıyorsunuz? Küreklerinizi toplayın ve bırakın akıntı sizi götürsün.

Komşularından veya aile üyelerinden sanatla, spiritüel meselelerle, sağlık ve beslenmeyle ilgili konularda ilginç şeyler öğrenebilirsin. Ek olarak, eğitim veya çevrendekilerle ilgili beklenmedik gelişmeler vuku bulabilir. Bu gelişmeler seni bazı ayak işlerine sürükleyebilir ve doğal olarak bunu biraz sinir bozucu bulabilirsin. Giriştiğin işleri gereksiz bulsan da bir süre buna katlanmak zorundasın. Yapman gerekeni yaptıktan sonra kendini çok daha iyi hissedeceksin.Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tam anlamıyla her şeyden bıkmış usanmış bir haldesin! Öfkeni bu kadar yükseltecek sadece tek bir insan var. O da tabi ki sensin! Bugünün açıları, seni davranış değişikliğine götürebilecek varoluş krizlerini destekler nitelikte. Bundan sonra kelimelerini daha dikkatli seçmeyi unutmayacaksın.

25 Haziran 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zorunluluklar ve gerekliliklerle ilgilenebilirsiniz. Akışı istediğiniz, planladığınız veya bildiğiniz gibi yönetme isteği sonuç vermeyebilir. Şartlara göre hareket etmelisiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel bir kahvaltı ile başlıyorsun. Her zaman yaptığın egzersizlerini yapıp motivasyonunu yüksek tutuyorsun. İşte verimin gittikçe artıyor. Kendi işinin sahibi bir Boğa burcuysan buyruk verici bir tavır takınabilirsin. Statünü kullanarak yüksek mevkideki insanlar ile iletişim kurabilirsin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olayların akışına uyum sağlamanız gereken bir gün. Maddi konularınızla ilgili beklentilerinizi düzenleyebileceksiniz. İlişkilerde beklemediğiniz gelişmeler sizi şaşırtabilir. Bugün herkesten gizlediğiniz bir durum karşısında zor anlar yaşayabilir ve karşınızdaki kişilere kendinizi doğru ifade etmek isterken tam tersi bir durum içinde kalabilirsiniz. Zıt duyguların yaşandığı bugün kendinizi kontrol altına almayı başarın.

25 Haziran 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili yeni planlar yapmanız gereken olaylar yaşanabilir. Babanıza ait konular gündeminizi etkileyeceği zamanlar var. Güven arayışına girebilirsiniz. Ani tepkilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bugün masraflarınızda artış olabilir. Akşam saatlerinde parasal konular daha fazla önem kazanabilir.

25 Haziran 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda aşırı hassasiyet göstermediğinizden emin olmanız gereken bir dönemden geçiyorsunuz. Partnerinizin söylediklerini yanlış anlayabilirsiniz

25 Haziran 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sıkı çalışmanın karşılığını maddi olarak almaya başladınız. Bununla birlikte, yeni fırsatlar da sanatsal yetenekleriniz karşılığında önünüze çıkıyor. Kendinize yepyeni bir rota çizmeye hazırlanıyorsunuz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçtiğimiz bir buçuk ayda bütçe yönetimi yapmak sizin için kolay değildi. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor.Önümüzdeki günlerde finansal konularınız daha rahat ilerleyecektir. Siz yine de maddi konularda önemli kararlar almak için Merkür Retrosunun sonlanmasını bekleyin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

25 Haziran 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sizin içinyerinde ilginç bir gün olacak ve arkadaşınızla gizli bir bilgiyi öğreneceksiniz. İnsanlara söyledikleriniz konusunda daha dikkatli olmaya çalışın.  

25 Haziran 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanıza rağmen, aşk ilişkilerinizde gerekli tatmini sağlamakta zorlanacaksınız. Partnerinizin her şeyini merak ederken, düşünceleriniz konusunda taviz vermek istemiyor, özel konularınızı kendinize saklıyorsunuz. Bugün, akşam saatlerinde dostlarınızla bir araya geleceksiniz.

25 Haziran 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 54"
Ay
Kova
24° 39' 45"
Merkür
Koç
17° 51' 11"
Venüs
Boğa
03° 36' 35"
Mars
Koç
01° 21' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 08"
Satürn
Balık
16° 45' 35"
Uranüs
Boğa
22° 28' 06"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 40"
Lilith
Başak
23° 34' 22"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>