Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düzenini Bozuyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mart 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam edin. Duygularınız ve düşünceleriniz değişiklik gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam edin.

Çabalamaya devam etmelisiniz. Önceliklerinizi doğru anlamda yönetmeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmelisiniz.

Finansal durumunuzla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Koşullara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece istediklerinize ulaşmanızın daha da kolay olabileceğini unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma koşullarınızla ilgili farklı beklentileriniz olabilir. İstifa ve değişiklik yapma isteğiniz ağır basabilir. Fiziksel duruşunuzla ve cildinizle ilgilenmelisiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcu için sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Özellikleveya ilişkilerinizde karşılaştığınız zorlukları sabırla ve anlayışla yaklaşarak çözebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak dinlenmeyi ve huzurlu ortamlarda vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Bugün içsel sakinliğinizi korumaya özen gösterirseniz, olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Umarım bugün keyifli ve huzurlu bir gün geçirirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar alışkanlıklarını bozmak istemese de yaşanacak bazı değişimler düzenini bozmana neden olabilir. Çalışan bir Boğa burcuysan, bazı çalışma arkadaşlarınla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. İş dışındaki bazı görüşlerin konusunda diretmemende fayda var. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, sevdiğin kişiyle aranda güven problemi oluşabilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kadın arkadaşlarınızın desteği, söylemleri gündeminizde yer bulabilir. İhtiyaçlarınızın farkında olan, sizin önemsediğiniz durumları önemseyen insanlara sahip olduğunuz için kendinizi şanslı bulabilirsiniz. Kalbinizi ve aklını görmeyen insanlar için onları harcamamanız gerektiğini kendinize hatırlatabilirsiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında sizi zorlayan konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklar olabilir. Sorumluluklarınız artabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Sağlığınız önem kazanabilir. Gündeminizdeki konularla ilgili gelecek planlamaları yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar olabilir.

25 Mart 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde olaylara dengeli yaklaşma unsuruna sahip olabilmeniz çok önemli. Kusursuz bir sakinlik size iyi gelse de sonrasında çok büyük tepkiler verebiliyorsunuz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlar daha fazla önem teşkil edebilir. Onlarla ilgilenmek ve onların sıkıntılarına odaklanmak senin biraz geri kalmana sebep olabilir. Ancak kendi keyfine bakmalı ve başkalarından ilgi beklememelisin bugün.

25 Mart 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün ait olma ve katkıda bulunma konusunda kendinizi iyi hissediyorsunuz. Özellikle birisi size karşı çok nazik, cömert davranabilir. İyileşmeler mutluluktan veya kendinizden memnun olmaktan kaynaklanır ve bu, şu anda kim olduğunuzu sevmeyi ve kabul etmeyi öğrenmekle ilgilidir. Kendinizi iyimser hissediyorsunuz ve hayatınıza iyi bir enerji çekiyorsunuz. Parasal veya sosyal konularda bir ilerleme fırsatları olabilir. İyi karşılanıyorsunuz, kolayca insanların işbirliğini ve takdirini kazanıyorsunuz. Bugün ilişkilerinizi düzeltmek için mükemmel bir gün.

25 Mart 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayat düzeninizi yeniden kurmak, her şeye sil baştan başlamak istediğiniz günlerde olabilirsiniz. Attığınız adımları temkinli atın. Tuzaklara, yanılgılara açık günlerdesiniz. Yeni kararlar için her şeyi tam olarak ve doğru anladığınızdan emin olun.

25 Mart 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruh ve beden sağlığınız bundan daha iyi olamazdı. Bu anı ziyan etmeyin; fikirlerinizi ele alın ve hayata geçirmeye başlayın. Aynı hedefleri paylaşan ve takım olarak ilerleyebilecek olan destekçiler kazanacaksınız. Bu sayede bugün özellikle verimli çalışabilecek ve hedeflerinize nihayet yaklaşmanızı sağlayacak büyük adımlar atabileceksiniz.

25 Mart 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk, çocuk, sağlık veya çalışma hayatınızda belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemdehayatınızda değişimler tetiklenebilir. Ayrıca yurt dışı, eğitim, seyahat alanlarında da destekleneceksiniz. Sosyal çevrenizin desteği sizinle olacak.

25 Mart 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün etrafınızdaki tüm insanlarla bir aradayken, yani yalnız değilken bile sevgilinize ihtiyacınız olduğunu ve onu çok sevdiğinizi hissedebilirsiniz. İş yerinde ortaya çıkan problemin bir art niyetten değil küçük bir dikkatsizlikten kaynaklandığını öğrenip rahatlayacaksınız. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler moralinizin yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

25 Mart 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 20" R
Ay
Terazi
16° 28' 58" R
Merkür
Boğa
05° 27' 14"
Venüs
Boğa
25° 02' 21"
Mars
Koç
14° 40' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 05"
Satürn
Balık
18° 04' 16"
Uranüs
Boğa
23° 28' 37"
Neptün
Balık
29° 25' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 54"
Lilith
Başak
25° 30' 12"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>