Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yaşananların Seni Yıpratmasına İzin Vermemelisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2019, Perşembe

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

Göz önünde olma tutkunuz bugün ön planda olabilir. Bu zaten sizi bir Boğa yapan şey ve bu tutku, konu eğlenceye geldiğinide size bir şeyler gösterme veya öğretme konusunda size yardımcı olacaktır. Yine de, başkalarını ezip geçeceğiniz bir şöhretin peşinden gitmediğinizden emin olun. Doğuştan gelen cömertliğinizi kullanın ve böylece başkalarına da parlayabilmeleri için bir fırsat sunabilirsiniz.

Bugün açık konuşmak konusunda dikkat edin. Gezegenlerin açıları, özellikle ofisteki iletişimsizliğin sebebi olabilir. İnsanlar günün dengesini sağlamak için size bel bağlıyorlar, bu yüzden herkese eşit bir şekilde davranmak için elinizden geleni yapın. Ortaya çıkan herhangi bir gerilim muhtemelen altta yatan sorunlardan ziyade iletişim sorunlarından kaynaklanmaktadır. Ofis e-postası hatalı çalışıyor olabilir, bu nedenle iletiler yanlış yönlendiriliyor veya yanlış gönderiliyor. Bunların hiçbirini çok ciddiye almayın. En sonunda gün hatalardan oluşan bir komediye dönüşse de en azından bir komedi!

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Sağlığınla ilgili artık daha aktif olmak isteyebilirsin. Tabi sana hazır ürünler tüketmek ve egzersizi boşlamak gayet güzel geliyor. Yoğun yaşam tarzın fiziksel ihtiyaçlarını sana unutturuyor olabilir. Fakat şu andan itibaren sağlığına daha fazla odaklanabilirsin. Besin değeri yüksek gıdalar ve vitaminler alabilirsin. Bir beslenme planı yap ve ona bağlı kal! Ayrıca düzenli olarak egzersiz de yapmaya çalış!Bugün başkalarının görüşlerini hesaba katarken dikkatli olmalısınız. Kendinizi bildiğinizi okumaya fazlasıyla kaptırıpbirliği yapmanın önemini gözden kaçırabilirsiniz. Çevrenizden birisi bir işi halletme biçiminizi onaylamayabilir. Savunmaya geçip paranoyaya kapılmayın, zira amacı sizi üzmek değil! Büyük olasılıkla farklı şekilde çözülmesi gerektiğine inandığı bir durumla ilgili samimi endişeleri var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinize pek çok misafir gelebilir. Arsa meseleleri konuşulabilir. Bir yerde, geçmişte kalmış birini hatırlayacaksınız ve bu kişiye bir anlık bir özlem duyacaksınız. Fakat bu, uzun sürmeyecek. Yanınızda bulunan kişilerle ilişki kurmakla çok daha meşgul olacaksınız. Gün boyunca daha fazla şey öğrenip başarmayı bekleyebilirsiniz. En iyisini elde etmek için elinizden geleni yapın.

28 Kasım 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 13:49-15:32 arası Ay, boşlukta kalıyor. 15:32 itibariyle ise Oğlak burcuna geçiyor. Günün geneli pozitif etkiler altında olacak. Erken saatte oluşan Merkür ve Neptün arasındaki pozitif açı sayesinde eşinizden, sevgilinizden romantik sözler duyabilirsiniz. Akşam olduğunda da aktifleşen Venüs-Uranüs güzel açısı sayesinde hayatınızda sürprizler devam edecektir. Aşk hayatınızda olumlu bir zamanda olacaksınız.

28 Kasım 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bazı düzenlemeler yapmak için oldukça kararlı olabilirsin. Senin için artık çok daha güzel bir dönem başlıyor. Şansına güvenerek yola devam etmelisin. İş yerinde özellikle sana karşı yapılan psikolojik baskılar üzerine kaybettiğini düşündüğün itibarini geri kazanıyorsun. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyeceksin. Hayatının daha düzenli akmasını isteyeceksin. Gece uykularının kaçması gündüz yaşadığın stresten kaynaklanabilir. Düşüncelerden kurtulman için işi işte bırakman gerekebilir.

28 Kasım 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi korumaya yönelik bazı davranışlar içinde olabilirsiniz. Bugün aradığınız şey belki de sadece kendinizi güvende hissetmektir. Korkmayın yanlış bir şey yapmıyorsunuz. Bir değişim içine girdiğinizi bugün hissedin.

28 Kasım 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular gün yüzüne çıkabilir. Bugün yabancılarla ilgili konular sizi krize sokabilir. Finansal konularınızla ilgilenirken daha dikkatli olmalısınız. Duygusal yönden bağlayıcı konular söz konusu olabilir. İşle ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde hata yapma riskiniz daha fazla olabilir.

28 Kasım 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı kendinize ayırmak, kişisel gelişiminizin farkına varmak ve özgüveninizi arttırmak en nihayetinde karşı cinsin de dikkatini çekmenize vesile olacak.

28 Kasım 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi olan Venüs de burç değiştirirken daha organize, düzenli, disiplinli,odaklı olabileceğiniz bir döneme ilerliyorsunuz. Başarılıseyahatlerini,temaslarını gündeme getirebilir.

28 Kasım 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizden memnun olmanıza rağmen şikayet edecek bir şey mutlaka buluyorsunuz. Bu huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Elinizdekinin kıymetini bilin.

28 Kasım 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin bir sırrını paylaşabilir, aranızdaki ilişkiyi daha derinleştirebilirsiniz. Baş başa vakit geçirebileceğiniz harika bir gün. Duygularınızı zaman zaman coşkulu yaşamak sizin de en doğal hakkınız. Sevdiğiniz kişiye bir spa ya da hamam paketi hediye edebilirsiniz.

28 Kasım 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes her şeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

28 Kasım 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Boğalar gün boyu dağınık olacaklar. Zihninizin karışıklığından işlerinizi yetiştirmekte zorlanabilirsiniz. Kariyeriniz konusundaki bulanıklığınız, net kararlar alamama durumunuz devam ediyor. Bir süre daha, hareket etmek yerine bu temadaki geleceğiniz için hayal kurmak, plan yapmak daha doğru olacaktır.

28 Kasım 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün kişisel veya sosyal eğitimlere katılabilir, yükseköğrenimin için seyahat programı hazırlayabilir veya sadece kafa dinlemek için yaptığın gezi planlarına ağırlık verebilirsin. Partnerinle geçirebileceğin hoş vakitlerde, kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak sürpriz gelişmelerle heyecanlı anlar yaşayabilirsin.

28 Kasım 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 25' 45" R
Ay
Boğa
08° 07' 25" R
Merkür
Başak
19° 58' 58" R
Venüs
Terazi
27° 20' 15" R
Mars
Yengeç
09° 22' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 55"
Satürn
Balık
15° 03' 57"
Uranüs
Boğa
27° 06' 08"
Neptün
Balık
28° 31' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 47"
Chiron
Koç
22° 15' 48"
Lilith
Terazi
09° 15' 08"
True Node
Koç
06° 37' 42"
Son Güncelleme : 21/09/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>