Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız. Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı.

Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir. Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor.

Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Gittikçe eli sıkı bir insan gibi görünmeniz ve bunu bazı olayların insanı değiştirmesi olarak yorumlayan arkadaşlarınız, sizi biraz üzüyor

Size doğru bir yakınlaşma çabası var ve kötü bir niyet görünmüyor. Belli ki isteksizsiniz, ama daha nezaketli tavırlarla da uzaklaşabilirsiniz. Onun sizinle daha yakın arkadaş olma niyeti, size duygusal bir ısrar gibi gelmemeli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonradan kolay kolay geri alamayacağınız kararlardan kaçınmalısınız. Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor. Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir. Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayabilirsiniz. Bu akşam partnerinizle kolay kolay unutamayacağınız bir davette olacaksınız.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Ay-Terazi seyir etkinliğinde günümüz başlıyor. Verdiğiniz kararları, yaptığınız işleri doğru bulmaları gururunuzu okşar. Huzurlu bir gün geçirme ihtiyacınız ön plandadır. Sanıldığının aksine sizin için başarı, paradan çok daha önemlidir aslında. Çünkü başarılı olduğunuz takdirde her türlü arzunuzu elde edeceğinizi zaten bilirsiniz. Saat 18:19 Ay-Pluto görünümü, hem işlerimizi yoluna koymak hem de sıkıntılarımızdan, zorunluluklarımızdan kurtulmak istediğimizi işaret eder. Tedbirli olmamızda yarar var. Saat 20:17 Ay-Mars görünüm etkisinde birilerine karşı mecburen nazik davranmaya çalışırız. Ancak gelin görün ki, bu nezaket biraz da ortam şartları veya sorumluluklarımız gereğidir.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabırsızsın! Gündemini meşgul eden konuların hemen bir sonuca varmasını isteyeceksin. Sabırsızlığın bazı ayrıntıları gözden kaçırmana neden olabilir. Kendini hayatın akışına bırakmak isteyeceğin bir gün. Eğer bugün mesaiye kalmış bir Boğa burcuysan, kendine zaman ayırmadığın için gergin olabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan, eşinin ailesinde kırgınlık yaşayan kişileri bir araya getirebilirsin. Akşamüzeri bir araya geleceğin arkadaşlarınla, uzun zamandır merak ettiğiniz bir mekâna gidebilirsiniz. Ailesinden uzakta yaşayan bir Boğa burcuysan, ani bir kararla soluğu onların yanında alabilirsin.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyeleriyle yaşadığınız bazı çekişmeler gündelik yaşamınızı sağlıklı bir şekilde yürütmenize engel olabilir. İçinden çıkamadığınız bu durumu kendinize fazlasıyla yük edinmek yerine bir an önce sorunun çözümüne doğru odaklanmayı bilmelisiniz.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu hafta sonunda Terazi'de ilerleyen Ay, günlük işlerinizi daha çok düzene sokabileceğinizi anlatıyor. Aynı zamanda sanatsal uğraşlarla da ilgilenebilirsiniz.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadıklarınızı dostlarınızla paylaşmalısınız. Çünkü karmaşık hayatınıza ancak onlar çözüm üretebilirler. Aşka kendinizi fazla kaptırmamanız gereken bir dönem. Yorgunluğunuzu partneriniz anlayışla karşılıyor ve size sahip çıkmaya çalışıyor. Onunla daha çok birlikte olmalısınız. Aksi halde ilişkiniz rutine girebilir dikkat edin.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hizmet duygunuzun, çalışkanlığınızın hakim olduğu bir gün geçirebilirsiniz. Pek çok işinizi aynı anda halletmek için pratik çözümler arayabilirsiniz. Gündelik yaşamınızda size destek olabilecek kişileri bulabilirsiniz.

28 Nisan 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızda günlerdir gözünüzde büyüttüğünüz konular yavaş yavaş çözüme kavuşabilir. Kendi iç dünyanızda dengenizi iyi korumalısınız.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda lüks ihtiyaçlarınız için alışverişe çıkarak kendinizi şımartabilirsiniz.Aynı zamanda organik gıdalarla ilgili detaylı bilgi edinmek bedensel sağlığınızı olumlu etkiler.

28 Nisan 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdekileri abartma eğilimine girmekten özenle kaçınmanız gereken bir gün olacaktır. Etrafınızdaki kişileri olduklarından daha büyük ve kudretli görebilir, altından kalkamayacakları şeyleri yapmalarını bekleyebilirsiniz.

28 Nisan 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 04' 18" R
Ay
Akrep
26° 47' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
25° 28' 49"
Mars
Balık
26° 16' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 57"
Satürn
Balık
16° 10' 12"
Uranüs
Boğa
22° 05' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 14"
Lilith
Başak
22° 50' 27"
True Node
Koç
15° 34' 12"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>