Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlgi Alanlarına Önem Veriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2020, Salı

Aşk 60%
Para 20%
Sağlık 40%

Eski sosyal gelenekler, gününüzün güçlü bir parçası olabilir. Ailenizle ilgili duygusal bir olay (bir düğün, doğum ya da diğer önemli anlar) özellikle sizi duygusallaştırabilir. Ancak, bu telaşede muhtemelen kendinizi duygularınızı dizginlerken bulacaksınız. Bugün içinizdekileri dışarıya belli etmemek her zamankinden daha önemli olabilir. Bunu yapın, ama kendiniz olmayı unutmayın.

Harika bir mizah anlayışınız var ve bu anlayışınız şu anda normalden daha güçlü olabilir. Çok çeşitli bir yelpazeden olan şeyleri komik bulacaksınız. Bir haber izlerken bile kıkırdayabilirsiniz. İroniyi gazetecilerin söylediklerinde görebilirsin. Beki sadece onun saç şekline bile gülebilirsin! Ciddi bir toplantıya katılıyorsanız, sadece çok lakayt olmayın. Patronlarla, müşterilerle veya meslektaşlarınızla konuşurken profesyonel bir tutum geliştirin.

Bugün kafanızın içi bilgilerle dolup taşabilir. Sohbet esnasında ilginç bulduğunuz ve güçlü bir şekilde sizi kendine çeken bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Bu fikirler tarih, felsefe veya diğer entelektüel konularda olabilir. Bunlar etkileyici bir tartışmaya yol açacak gibi görünmüyor değil mi? Yine de bunun hakkında çok heyecanlı olmayın. Diğerlerine de kendi düşüncelerini üretmeleri için zaman verin. Kitaplar, dergiler, internet ve dğer kaynaklar da kullanımınıza açık. Günün tadını çıkarın!

Bu aralar çevresinde bulunulması zor bir insansın. Zaman zaman kendi kendine karamsarlıklara kapılıyorsun. Fakat çevrendekiler sağladığın küçük bir miktarda eşliğe bile minnettar oluyorlar. Büyümek istemediğin, oyun oynamak istediğin günler olur bunlar. Peki kendine oyun oynamak için yeteri kadar vakit ayırıyor musun?Bugün kendinizi bir film karakteri gibi hissedebilirsiniz. Bazı tuhaf olaylara karışmış olmanız mümkün. Muhtemelen kişisel hayatınızda heyecan verici bir şeyler meydana geliyor. Bu şey başınızdan geçerken, bir filmde oynuyormuşsunuz gibi tuhaf bir hisse kapılabilirsiniz. Ya da bir pembe dizi karakteri gibi de hissedebilirsiniz. Bazen gerçek hayat nasıl da bir kurmacadan daha tuhaf olabiliyor! Olup bitenle ilgili herhangi bir yargıda bulunmayın. Yalnızca elinizden gelen en iyi şekilde onunla başa çıkmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinizin geçerlilğinden şüphe mi ediyorsunuz? Şüpheleriniz mi var? Evet, elbette! Somut detaylara son derece hakim olmanıza rağmen -eğer varsa- planlarınızın ardındaki felsefi boyutu anlamakta zorlanıyorsunuz. Ypksa da, hayatta sizi motive eden kaynaklar üzerine düşünmenin vakti geldi.

28 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün estetik konularla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde yardımlaşma ve destekler, keyfi hareket etme isteği, zevk ve isteklerinize odaklanma hali içerisinde olabilirsiniz. Finansal konularda karışıklık, bir hatayı fark etme hali söz konusu olabilir. Harcamalarda aşırılıklara kaçabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim alanında atılımlar gerçekleştirmek için verimli bir günde olabilirsin. Özel hayatına çok fazla vakit ayıramıyorsun. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan sevgilin ilgisizliğinden şikayetçi olabilir. Ona durumu açıklayan bir konuşma yapabilirsin. Arkadaşların tarafından davet edildiğin bir akşam yemeğine gitmemeyi tercih edebilirsin.

28 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat veya eğitim planları ile ilgili konular bugünkü gündeminizi oluşturabilir. Özel İlişkilerinizde ise ısrarcı davranmak yerine daha sabırlı davranarak olayların gidişatını değiştirebilirsiniz. Aşk hayatınız ve duygusal beklentilerinizle ilgili olumlu sevindirici gelişmeler önünüze gelebilir. Uzun dönemli finansal hedefler belirlemek için kafanızı meşgul eden bazı öneriler söz konusu.

28 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi uğraştıran durumlarla ilgilenebilirsiniz. Mahkeme veya davanız var ise onunla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdakilerle uyum arayışında olabilirsiniz. Ortaklı konulara dikkat etmekte fayda var. Duygusal yönden endişe içinde hissedebilirsiniz. Sizi yoran koşullardan uzak durmalısınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı düzeltmek, eksiklerinizi tamamlamak için uygun bir gündesiniz. Duygusal olarak kendinizi tamamlanmış hissedebileceğiniz evreden geçiyorsunuz.

28 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda bir güç çekişmesi varsa, bugün kontrolü elinize almalı ve büyük bir sıçrama yapmaya hazırlanmalısınız. Şans sizin yanınızda, bu yüzden çekinmeden hareket edebilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati ikili ilişkilerinize dikkat çekiyor.Evlilik hayatınız veortaklıklarınız ön planda olacaktır. Venüs ile Neptün arasındaki sert etkileşim finansal konularda belirsizliklere işaret ediyor. Bugünlerde finansal risklerden uzak durmalısınız.

28 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

28 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşıt burcunuzda ilerleyen Ay ilişkiler açısından çalkantılı durumlara işaret edebilir. Uyum, eşitlik ve dengeyi yakalamaya çalışırken kararlı, disiplinli bir tutum sergilemeyi ihmal etmeyin.

28 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları araştırmayı çok sevdiğiniz için, konularınızın seçimi de bu doğrultuda oluyor. Bugün Ay'ın konumu; maddi konularla ilgili çalışmalarınızı yoğunlaştırırken, bu konuda size belirli bir disiplin sağlıyor. Olaylara yaklaşımınız çok daha farklı ve kuralcı olacak.

28 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 53' 19"
Ay
Kova
16° 03' 46"
Merkür
Koç
17° 32' 37"
Venüs
Boğa
02° 51' 25"
Mars
Koç
00° 53' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 33"
Satürn
Balık
16° 42' 26"
Uranüs
Boğa
22° 26' 00"
Neptün
Balık
28° 57' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 37"
Lilith
Başak
23° 30' 18"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>