Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıklı yapıcı niyetli eleştirileri, suçlama gibi algılamamaya özen göstermelisiniz. Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil gibi.

Olayları ele alışınız, onlara çözüm getirişiniz biraz daha acelecilik gerektirebilir. Son günlerdeki yoğunluğunuz, bir süre daha devam edecek. İş hayatınızda gereğinden fazla sakin birisiniz.

Savurganlığınızda gözle görülür bir azalma yok. Aile içindeki bilinçli unsurlar, bu konunun düzenleyicileri olmaya devam ediyorlar. Artık paranın kıymetini anladığınız yolundaki inancınız biraz fazla iyimser görünüyor.

Aşk yaşamınızda birtakım komplekslerden arınmanızda yarar var. Sevgilinizin sizinle ilgili birtakım tespitlerini kabullenirken sergilediğiniz direniş, çevrenizde samimiyetinize yönelik kuşkular yaratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde edindiğiniz bazı izlenimler, bir akraba ilişkinizde problemlere yol açabilir. İleri derecede ilgi duyacağınız bazı duyumlar söz konusu ve bunları hiç ummadığınız birinden alacaksınız. Bazı dostlarınıza kendinizi yeniden anlatma çabası içine girebilirsiniz. Onlarda sezdiğiniz, size dönük bazı yargıları kabullenemiyorsunuz.

29 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar günümüz saat 10:11 itibariyle etkili Ay-Akrep burcu seyri altında başlarken, partnerimizle alakalı konularda oldukça tutkulu davranabiliriz. Sevgilim benden bir şey gizliyor mu, bana sadık mı, benimle olmadığı zamanlarda doğru düzgün davranıyor mu diyerek kontrol edebiliriz. Bütün bu kuşkulu haller gün boyu bizi yoklar durur. Tutkular da bir o kadar yoğundur. Fikirlerimizi ortaya koyma ve uygun alanlarda değerlendirme ihtiyacımız sabah saatlerinde oldukça yoğundur. Eğer şartlarımız nedeniyle bunları gerçekleştirmemiz zor ise, hem fiziksel hem de psikolojik anlamda rahatsızlık duyabiliriz. İşimiz, sağlığımız, alışkanlıklarımız oldukça kıymetlidir. Sezgilerimiz bizi olacaklar veya mevcut durumumuzla ilgili uyarıcı olabilir. Saat 13:04 Güneş-Satürn görünümü, kendimize duyduğumuz güvenin işaretçidir. Emek vererek, ter dökerek oluşturduğumuz her şeyi koruma altına alırız. Başarı çok önemlidir. Hangi ürünü sunmayı, hangi çalışmayı bitirmeyi, hangi kararı uygulamayı düşünüyorsak, onun üzerine ciddi şekilde eğiliriz. Yaşça büyük kişilerden tavsiye alırız biz de aynı şekilde yaşça küçük kişilere yoldaşlık ederiz. Tecrübe edinmek, başarılı olmak, ilerlemek için bu görünüm size kuvvet sunuyor.

29 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ailede herkesin üzerine düşeni yapmasını isteyebilirsin. Bir yakınının sağlık sorunu seni endişelendirebilir.

29 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle aranızda bazı sırların ifşa edilmesi ile ilgili sorunlar yaşayabilir ve bunu söyleyen kişiyi kendi içinizde affetmeyebilirsiniz. İlişkilerde güven sorgusunu tekrar irdeleyeceğiniz ve kendinizle başbaşa kalmak isteyeceğiniz bir gün. Yakın bir dostunuzla ufak bir seyahate çıkmak isteyebilirsiniz.

29 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Akrep burcuna ilerleyen Ay, ilişkilere ve dışsal koşullara daha açık ve hassas olabileceğinizi anlatıyor. Gereksiz bir inattan uzak durmalısınız.

29 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün zihinsel enerjiniz oldukça yüksektir. Dikkat gerektiren önemli işlerinizi ön plana alarak ilgilenebilirsiniz. Yapmayı düşündüğünüz girişimler için kararlar ve planlamalar için mükemmel bir gündesiniz. Düşünceleriniz netleşecek nerede ne söyleyeceğinizi belirleyerek bunların getirdiği avantajları akıllıca değerlendireceksiniz. Maddi konularda istikrarlı yükseliş içinde iken, Hiç ummadığınız bir yatırım fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Elinizi çabuk tutup gelen fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden gelecek sürpriz masum bir itiraf sizi bir hayli mutlu edecektir. Tereddütlerinizden uzaklaşarak rahatlamanın yanı sıra sizin için yaptığı davranıştan çok memnun olacaksınız.

29 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında ruhsal olarak gerginlikler hissetmeniz, kendinizi tam olarak ifade edememe durumunuz normal olacaktır. Başta aile ilişkileri olmak üzere, ikili ilişkilerinizde gerginliklere açık bir zamandan geçmekte olduğunuz için daha sabırlı ve anlayışlı davranmaya, olayları zamana bırakmaya ihtiyacınız olacak. Ayrıca burada size karşı gizli düşmanlık besleyen, sizden bir şeyler saklayan insanları da daha net görebileceksiniz. Ailenizdeki erkeklerin özellikle gündem konusu olabileceği bu yeni ay haftasında yasadışı ortamlarda bulunmamanız önemlidir. Olumlu etki ise, ikili ilişkilerde eğer sabırlı ve anlayışlı davranırsanız sizin için yeni fırsatların hayatınıza girmesi ve varolan ilişkilerinizi geliştirebilmeniz şeklinde gelişecektir.

29 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize yönelik düşüncelerinizin desteklendiğini görebilir, sözü geçen insanlardan güzel tavsiyeler alabilirsiniz. Hayat gözünüze kolay görünecek.

29 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren adeta hayatınızda başlayacak inşaatın sağlam temellerini atacaksınız. Ciddiyet gerektiren konulara odaklanmak için harika bir süreçtesiniz.

29 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ilişkilerde hassasiyet ve çalkantıları göz önüne almalısınız. İkili görüşme ve diyaloglara açık bir günde olabilirsiniz.

29 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 18" R
Ay
Başak
15° 00' 48"
Merkür
Koç
17° 18' 38"
Venüs
Koç
18° 08' 34"
Mars
Balık
21° 39' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 03"
Uranüs
Boğa
21° 45' 43"
Neptün
Balık
28° 34' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 33"
Lilith
Başak
22° 10' 51"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>