Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Şüphecisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2021, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, sevgilinizle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Bazen çok güçlü bir iradeniz oluyor ve bir şeye tek bir açıdan bakıyorsunuz. Uzlaşmayı bilmeniz gerek. Sevgilinizle tartıştığınızda ortak bir nokta bulmaya çalışın. Ego savaşına girmeyin. İkinizin de haklı olabileceğinizi anlayın!

Bugün fantezi ve bilim kurgu günü. Fiziksel olarak tatilde olmayabilirsiniz, ama aklınız kesinlikle başka yerlerde! Belli bir göreve ne kadar odaklanmaya çalışsanız da, zihniniz tuhaf fantezilerde dolaşmaya devam ediyor. Bununla savaşmanın bir anlamı yok. Düşüncelerinizin sizi yönlendirecekleri yere yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Bu, aklınızın bir sonraki büyük adım için yaptığı hazırlık, kendini şarj etme yöntemidir. Bugün kendinize biraz müsamaha gösterin.

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Harcayacağın çok miktarda fiziksel enerjinin olduğu müthiş bir yıllık geçişin ortasındasınız. Neredeyse her şeyin üstesinden gelmeye hazır çok eylem odaklı bir zihnin var. Bu şanslı dönemden en iyi şekilde yararlanmanın anahtarının iletişim olduğunu göreceksin. Şu anda, başkalarıyla bağlantı kurarak ve ne yapılması gerektiğini tam olarak anladıktan sonra iyi bir şekilde kullanabileceğin çok sayıda yeteneğin var!Bugün işlerinizin çoğunu halledebileceğiniz değil de eğlenip vakit öldüreceğiniz bir gün. Elinizdeki işlere ne kadar odaklanmaya çalışırsanız çalışın, döndüğünüz her köşede dikkatinizi dağıtacak bir şeyler göreceksiniz. Mesajlaştığınız bir kimse size espriler ve notlar gönderiyor ve arkadaşlarınız ise çıkacakları bir çeşit gezintiye sizin de katılmanız için başınızın etini yiyor olabilir. Teslim olun bari...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır süregelen tartışmalar artık sizin için kritik bir aşamaya geliyor gibi. Kızışan düşmanlık bugün baş gösterirse şaşırmayın. Bunun sizin kendi eylemlerinizden kaynaklanması yüksek ihtimal. Öfkeli tartışmalar doruk noktasına ulaşıyor ve inatçı karakteriniz eşit derecede inatçı bir güçle karşı karşıya geliyor. Her şeyi gereğinden fazla ciddiye almaktan vazgeçmenizde fayda var. Unutmayın ki hayat eğlenmek için var ve bizim amacımız da yalnızca mutlu olmak!

30 Mart 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde ileriye dönük kararlar, geleceğe yönelik konuşmalar ve anlaşmalar içinde olabilir; mesleğinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. Enerjinize göre pozitif ve negatif deneyimleri kendinize çekebilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsızlıklarla boğuşacağın bugünde seçimlerinden şüphe duyabilirsin. İş değiştirmeyi düşünüyorsan, beklediğin fırsat karşına gelebilir. Aile içerisinde yaşanan tartışmalarda, beklenmedik konuşmalara şahit olabilirsin. İlk defa duyacağın konular karşısında hayretler içerisinde kalabilirsin.

30 Mart 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizi gizli yaşamaktan vazgeçerek toplum önünde özgürce yaşamak isteyebilirsiniz. Eleştirilere kulak asmadan artık ilerlemek ve özgürleşmek istiyor olabilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işleri sağlamlaştırmak için elinizden geleni yapacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde iletişim problemlerinden kaynaklı huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Ani tepkiler verebilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde sanatsal uğraşlarda bulunabilirsiniz.

30 Mart 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmış olduğunuz bir takım resmi işler, yolculuklar ya da eğitim konuları olabilir. Geçmişteki başarılarınız bugünlerde gurur kaynağınız olabilir.

30 Mart 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

30 Mart 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beklenmedik misafirler kapınızda belirebilir. Bu kişilerle aranızdaki ilişkiye bağlı olarak misafir ağırlamak sizi bir hayli memnun edebilir. Aynı zamanda uzun zamandır görmediğiniz bu insanları görmek sizi oldukça mutlu edecek olmalı.

30 Mart 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bir takım gizlilikler konusunda ısrarcı bir tutum sergilemeniz mümkün. Fikirlerinizi söylerken temkinli davranmayı tercih ediyorsunuz. Öfkelerinizi baskı altında tutarak, bazı olayları aşmanız her zaman mümkün değil.

30 Mart 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevgili Boğa;ve sosyal hayatında gözler önünde olacağın bir gündesin. Yapacağın görüşme ve toplantılarda ısrarcı olmak yerine değişime açık olmanda fayda var. Bir yandan başarılı olmak isterken bir yandan da ilke ve kurallarından taviz vermek istememen sıkıntıya yol açsa da duygu ve düşüncelerini açıkça ifade etmekten çekinmeyeceksin.

30 Mart 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Pozitif enerjiniz ile partnerinizin gününü aydınlatıyorsunuz. İş yerinizdeki çalışmalarınız ile patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Bugün çevrenizde gelişen her türlü tartışmadan uzak durmaya özen gösterin.

30 Mart 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız parıldıyor ve düzene giriyor. Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. İş yerinde kafanızı kurcalayan bir konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırmaya çalışın. Maddi konulardaki tutarlılığınıza nazar değdi. Biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

30 Mart 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 58' 39" R
Ay
Aslan
23° 09' 03" R
Merkür
Koç
29° 31' 29"
Venüs
Boğa
19° 30' 46"
Mars
Koç
11° 15' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 29"
Satürn
Balık
17° 46' 11"
Uranüs
Boğa
23° 12' 59"
Neptün
Balık
29° 19' 16"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 20"
Lilith
Başak
25° 00' 19"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>