Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan her uzaklaştığınızda sevginizi sorgulamaktan artık vazgeçmiş görünüyor. Bugün aramanızı ve ilgilenmenizi bekleyebilir. Ama bu talebini açık açık söylemekten kaçınıyor.

Bazı arkadaşlarınızla dostluğunuzu pekiştirebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşten çokilişkilerinize odaklanacağınız bir gün. İyi niyetleri iyi gözlemlemelisiniz.

Yapmak zorunda olduğunuz ödeme için beklediğiniz mucize olgunlaşıyor. Son günlerdeki sıkışmalarınız uzun süreli olabilir. İş bağlantılarınızdaki tahsilat sorununun üzerine gitmeniz gerekiyor.

Davranışlarınızı dışardan bir yabancı gibi değerlendirebilmelisiniz. Kendinizle bu kadar barışık olmanız zaman, zaman yaptığınız hataların temel nedeni olabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde biraz daha programlı yaşamak için çabalar içine girebilirsiniz. Ev düzeninde birtakım değişiklikler için bir miktar paraya ihtiyacınız olacak. Sosyal yaşamınızın fazla hareketli olması nedeniyle bazı sorumluluklarınızı yerine getiremiyorsunuz. Bu nedenle aldığınız sitemler ve zaman, zaman duyduğunuz suçluluk duygusu size yön verecek.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yılın son günü saat 00:06 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Bu geçiş, arzularımızı partnerimiz aracılığıyla doyuma ulaştırma ihtiyacımızı işaret eder. Aşkın derinliklerinde kaybolmaya hazır hale geliriz. İlişkimiz ne kadar zorlu olsa da, vazgeçmemiz mümkün değildir. Saat 22:46 Ay-Güneş görünümü, başkaları üzerinde güçlü bir etki bırakmak arzumuzu işaret ediyor. Her ne kadar zorlansak da, hedefimizden şaşmayacağız. İlişkilerimizde özellikle seçici davranacağız. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Belirsizliklerden kurtuluyorsun! Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Belirsizlik seni bir hayli sınadı. Zorluklar bitsin artık demekten de yoruldun. Bugün seni ikilemde bırakan meseleleri masaya yatırabilir ve çözebilirsin. Eğer uzun zamandırhayatından dertliysen artık başka fırsatları değerlendirmen gerektiğini fark ediyorsun. Kararlı olduğun konularda caydırmalara maruz kalabilirsin. Özellikle rakiplerin bu sıralar gizli düşmanlıklarını hissedebilir ve bazı konularda bu duruma göre reaksiyon alman gerekebilir. Eğer sevgilin varsa, üstünde baskınlık kurmamanı tavsiye ederim. Sevgilinin de sınırları olduğunu unutmamalısın. Sevmek sahiplenmek değildir ne de olsa. Akşam saatlerinde yakın arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe yönelik yeni umutlarınız olacak. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkilerin sıcak olması, isteklerinizin artmasına neden olacak. Farklı istekler içinde bulunabilirsiniz. Hanımlarla ilişkileriniz olumlu.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi ikili ilişkileriniz oluşturabilir. Karşınızdaki kişiye mücadeleci tavrınızı ortaya koymak isteyebilirsiniz. Duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Algılarınız da zayıflık yaşayabilirsiniz. Bugün ikili ilişkilerinize biraz daha özen göstermenizde fayda var. Bugün sahiplenici davranıp, kıskançlık gösterebilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ARINMAYLA ve pozitif hislere girmeyle ilgili verdiğiniz kararlar çok doğru. Finansal anlamda da kendinizi düzene sokmalısınız. Yenilenme size çok iyi gelecek.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler söz konusu olduğunda titiz bir gündesiniz. Günlük işler, detaylar, hesap kitap işleri gündeminize gelebilir, çalışkan ve üretken bir gün geçirebilirsiniz. Beslenme, sağlık, şifa konularıyla ilgilenebilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevecen, hayata değer katan, maddenin değerini bilen, yaratıcı Boğalar için bugün ilişkiler önemli. Geçmişten gelen hazmedemediğiniz duyguları dönüştürebilirsiniz. Yeni yıla çevresel olayların etkisinde kalmadan huzur ve konforla gireceksiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Senenin son günü Ay, ikili ilişkilerinizi yöneten 7. evinizde Akrep burcunda seyahat ediyor. Partneriniz sizden bugün özel ilgi bekler. Kendisini özel hissetmesini sağlayacak güzel bir yeni yıl hediyesi alabilirsiniz. Sevginin, tutkuyla buluştuğu bugünün keyfini çıkartın. Sahip olmak ve güven duyma teması günün önemli gündemini oluşturur.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yılın son gününde enerjisi en düşük burçlardan birisiniz. 'Banane 2019 geliyorsa' der gibi bir haliniz var. Enerjiniz ne kadar düşük olursa olsun, bugünü değerlendirmelisiniz. Dışarda ve kalabalıklar içinde olmak size çok iyi gelebilir. Ev organizasyonlarından uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Evde olursanız da, size koltukta oturmak yasak.

31 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 40' 47" R
Ay
İkizler
26° 30' 06" R
Merkür
Koç
24° 31' 04"
Venüs
Boğa
14° 02' 05"
Mars
Koç
07° 51' 32"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 28"
Satürn
Balık
17° 26' 41"
Uranüs
Boğa
22° 57' 28"
Neptün
Balık
29° 12' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 23"
Lilith
Başak
24° 30' 41"
True Node
Koç
15° 07' 38"
Son Güncelleme : 11/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>