Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İş Yerinde Örnek Bir Çalışansın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 40%

Bir arkadaşınıza yardım eli uzatabilirsiniz. Kalbinizi bugün açık tutun, çünkü birinin rahat hissetmeye ihtiyacı olabilir. Belki de bir komşunuz ilişkisinde zor bir dönemden geçiyor. Onu konuşması için cesaretlendirmek isteyebilirsiniz. Bazen, yalnızca bir şeyi dile getirmek, olay etrafındaki tüm negatif enerjiyi salıvermeye yardımcı olabilir. Başka birine yardım etmek için iyileştirme gücünüzü kullanın. Melek kanatlarınızın daha da büyümesine ve sizi uçurmasına izin verin.

Önünüzde bir bakıma tuhaf ve harika bir gün var. Bugün işinizi bitirdikten sonra, bugünü uzun bir süre hatırlamanızı sağlayacak bir şeyler çizme veya yazma dürtüsü hissedebilirsiniz. Kendinizdeki son değişikliklerin sonuçlarını görmeye başlıyor ve bu değişiklikleri ortaya koymanın bir yolunu arıyorsunuz. Ancak bunun için doğru kelimeleri bulmak zor olabilir. Ama konu bundan açılmışken, siz doğuştan bir yazar değil misiniz ki?

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Mizah anlayışın uyarılabilir. Şakalar ve espriler yapıp insanları eğlendirme günündesin. Keskin ve etkili bir zekan var. Dünyada olup bitenlerle ilgili ironi komik yorumlar yapabilirsin. Sevdiğin ünlülerin taklitlerinde de başarılısın. Hatta başından geçen komik şeyleri anlatmak da isteyeceksindir. Arkadaşlarınla öğle yemeğinde buluş; birlikte biraz gülün.Bugün işi gücü bir yana bırakıp biraz kendinize zaman ayırma derdine düşebilirsiniz. Daha önce yapmadığınız bir şey denemek, 'daha ciddi işler' tarafından kenara itilmiş bir yaratıcılık damarını keşfetmek isteyebilirsiniz. Harika! Niye buna karşı koyasınız ki? Varlığından tamamen habersiz olduğunuz bir yeteneğiniz ortaya çıkabilir. Biraz daha sabredin, yakında buna ayıracak boş zamanınız olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün boğunu atmosferi içinde hareket etmek kolay olmayabilir. Dahası her açıdan başın belada gibi hissedebilirsin. Bir otorite figürü veya etkisi altında kaldığın biri senden imkansızı başarmanı isteyebilir. Bir başka senaryo, bir arkadaşın veya partnerin seni bir sorunla başbaşa bırak gidebilir. Günün kaçınılmaz gerginliklerini atlatmak için elinden geleni yaptığına emin ol.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk hayatında, yakın dostluklarda gerçekleri görme, gizli durumların açığa çıkması söz konusu olabilir. Karmanıza etki edecek gizli ve etik dışı tavırlardan kaçınmalısınız. Geçmişe özlem olabilir. Geçmişteki ilişki canlanabilir.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın Ay tutulması olacak, başarılarını sürdürmek için kendini geliştirmeyi bırakmıyorsun. Yeni kitaplar ve teknoloji dergileri alabilirsin. Patronların bu davranışının diğer çalışanlara örnek olmasını istiyor. Haftanın elemanı seçilebilirsin. İş yerindeki yakaladığın başarıyı ilişkinde elde de sağlamakta zorlanıyor olabilirsin.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereksiz yere hiç kimseyle inatlaşma noktasına gitmemelisiniz. Birileri sizlere üstünlük taslıyor gibi geliyorsa bile bu noktada sakin bir duruş sergilemelisiniz. Bazı şeylere izin vererek insanların gerçek yüzlerini görebilirsiniz. Her zaman olayların iç yüzünü görmeye çalışın. Bugün çalışkanlığınızla ya da planlarınızla başarılar elde edebilirsiniz. Kendinizi tembel bir şekilde bir koltukta otururken bulmayın. Üretmeniz lazım. Harekete geçin. 

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizi gözden geçirmeniz ve bağlı olduğunuz alışkanlıklar üzerinde yeniden düşünmek faydalı olacak. Yeni şeyler öğrenmeye açık kalın.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün öğlen saatlerine kadarki sürecinde duygularınızı tazeleyecek güzel haberler alabilirsiniz. Özellikle manevi konularda girişimleriniz sonuç verebilir.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gitmekte olduğun yolu daha net anlamalısın. Bazen günlük stresin üstesinden gelmek kolay olabiliyor. İleri derecedeki hedeflerini de görüş açından yitirmek de kolay. Şu anda yüksek özgüven ve vizyon hissiyle donanmaya elverişlisin. Kaderini yerine getirmek ve tamamlamak gibi bir hedefin var ve hayallerinin olduğu yöne doğru hareket etmek istiyorsun.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz için doğru olan kararı alırken olaylara bir bütün olarak bakmanız gerekmekte. Ufak ama fazla göze batmayan ayrıntılara o kadar önem vermeseniz de olur.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın tutulmanın gerçekleşeceği Oğlak burcunda seyahat etmeye başlıyor. Yurt dışı bağlantılı işler, eğitimler ve seyahatler ön planda.Hayatın derin, felsefi yönlerine merak duyabilirsiniz. Akademik çalışmalarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni ve hızlı bir ilişkiye gireceksiniz, fakat doğruluğunu araştırmak için bilmeniz gereken soruları sormaktan korkmayın.  Bu günlerde düşüncelerinizi ve insanlara karşı olan duruşunuzu gözden geçiriyorsunuz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı paylaşırken yaşayacağınız zorluklar karşısında güçsüz hissedebilirsiniz. İyi niyetle konuştuğunuz halde, karşınızdakilerin sizi anlamaları zorlaşabilir. Bugün, maddesel konulara daha çok ağırlık vererek, yaşantınız rahatlatacak koşulları gözden geçirmelisiniz.

4 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 50' 53" R
Ay
Koç
14° 58' 30"
Merkür
Koç
20° 04' 43"
Venüs
Boğa
07° 53' 12"
Mars
Koç
04° 01' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 58"
Satürn
Balık
17° 03' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 06"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 12"
Lilith
Başak
23° 57' 28"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>