Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Birikim Yapmaya Karar Veriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve romantizm ile ilgili konulara gelince, sıkıntılı bir durumda olduğunuz görebilirsiniz. Şu anda daha fazla söz vermeniz istenebilir. Bu isteğe nasıl cevap vereceğiniz konusunda emin olamıyor ve özgürlük duygusundan vazgeçmekte tereddüt ediyor olabilirsiniz. Biriyle ile yakın bir ilişkide olmanın önemli olduğunu fark edin. Kendinize böyle yoğun bir ilişkiyi daha kalıcı bir şekilde yaşama fırsatı verin.

Şu an yaptıklarınız size sekip geri gelebilir! Gezegenlerin enerjileri sizi bedeninizden uzaklaştırıyor olabilir. Kafanız fikirler ve hızlı düşüncelerle dolu olabilir. Konsantre olmak ve tek bir şeye odaklanmak zor olabilir. Kafanızı temizlemek için sık sık mola vererek kendinizi odaklamaya çalışın. Diğer insanlarla iletişim kurduğunuzda sakinleyin ve tüm çalışmalarınızı hata olasılığına karşı kontrol ettiğinizden emin olun.

Para ya da para kazanma fırsatı bugün beklenmedik ve tahmin edemediğiniz bir yerden gelebilir. Bu talih kuşu, bir şekilde eğitim, yayıncılık veya modern teknolojiyle ilgili olabilir. Günün bir kısmında buna inanamayıp şaşkınlık içinde ortalarda gezinebilirsiniz. Ama inanın, bu gerçek. Bulutların üzerinden inin ve bir an önce ne yapılacaksa yapın. Pişman olmayacaksınız!

Tango dansçılarıyla dolu bir odada, partnerinle müziğin keyfini çıkarabilirsin. Gökyüzü hassaslığını ve şehvetini arttırıyor. Bu da seni, vahşileşmek yerine; söz konusu partnerin olduğunda daha yavaş ve ağırdan alarak hareket etmeye itiyor. Bu sıcaklık, her ikiniz için de heyecan verici olacak!Aile üyelerinden birinin bir sıkıntısı olablir ve bu kişi bu konu hakkında konuşmaya pek istekli olmayabilir. Sezgileriniz bir süreliğine devre dışı kalmış gibi görünüyor bu yüzden bu konuyu tek başınıza çözemeyeceksiniz. Zaten çözmeyi de denemeyin çünkü karşınızdaki kişinin çok derinlere ittiği bir sorun söz konusu. Ona, ihtiyacı olduğunda destek olabileceğinizi hissettirip kendi yolunda gitmesine izin verin. Bu durumun, bu kişinin size olan saygısı ya da ihtiyç duyma halini sorgulatmasına izin vermeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizdeki yaratıcılığı açığa çıkarıp harekete geçin. Bunun her zaman bitmiş bir ürün şekli alması gerekmiyor. Bir görev, proje ya da problem ile ilgili olarak yeni ve girişimci bir yaklaşım da olabilir. Yeni yolları denemek için becerilerinize güvenin. Bir Boğa burcu olarak, keskin zekanız ve yaratıcı yeteneğinizle ünlüsünüz. İkisini bir araya getirmek birçok şeye çözüm üretmede inanılmaz bir kılavuz olacaktır.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hediyeler alabilir, sevdiklerinize maddi & manevi desteklerde bulunabilirsiniz. İlişkilerde paylaşımlar öne çıkabilir. Keyfi harcamalar olabilir. Estetik konular ve tarzınız için harcamalar yapabilirsiniz. Duygu ve istekleriniz önem kazanırken, karşınızdakilerin düşüncelerine karşı daha hassas olabilirsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş grubunda aranan ve saygı duyulan bir kişiliksin. Bu seni kibre sürüklememeli. Kendine banka hesabı açıp birikim yapmak istiyorsun. Banka ile uzun bir telefon görüşmesi yapabilirsin. Bu birikim sana uzun vadede kar sağlayan bir birikim olabilir. Verdiğin doğru kararlar Ailenin takdirini kazanmanı sağlıyor.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten kalan problemli durumlar ertelenmiş olduğunuz bazı işler bugün itibariyle daha da kolay bir şekilde ilerleyebilir. Finansal konularda ya da hukuksal konularda bazı başarılarınız söz konusu olacaktır. Hemen moralinizi bozmayın.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Endişe duyduğunuz olaylar gündeminize gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İş hayatınızdaki otoriter kişilerden destek alabilirsiniz. Başarınızı olumlu yönde etkileyecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda rahatlatıcı gelişmeler var.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu dönemde aşk konusunda oldukça şanslı bir evredesiniz. Kendinizi iyi hissedecek ve partnerinize karşı da hak etttiği ilgiyi yansıtabileceksiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Satürn bugün geri hareketinde burç değiştirip Oğlak burcuna geri dönüyor ve özellikle yurt dışı ve yabancılarla ilgili, uzaklarla ilgili konuları yeniden gündeminize taşıyor. Bu dönemde seyahatler tekrar gündeminize gelebilir, özellikleseyahatleri yapmak durumunda olabilirsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize sınırlar belirlemek düşündüğünüzün aksine daha şanslı olmanızı sağlayacaktır. Fakat bunu yaparken kendinizi asla eleştirmemeli her zaman övmelisiniz. Böylelikle hedeflerinize ulaşacak cesareti bulabileceksiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor. Eşinizin veortaklarınızın kazançlarıyla ilgili konular ön planda.Kredi ve borç konuları gündeminizi meşgul edebilir. Okült, metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde bulunduğunuz durumu anlamak, size biraz karışık gelebilir. Eğer bir kardeşiniz varsa onu arayın, çünkü o kafanızdaki soruları cevaplamanıza yardımcı olabilir.

2 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öğrenme ihtiyacınızın yüksek olduğu bir gün. Bildiğiniz konuları daha da pekiştirmek isteyebilirsiniz.İhtiyacınız olan araştırma ve inceleme yönlerinize, yeni bir heyecan katabilirsiniz.Çevrenizdeki gelişen olaylara doğru bir yaklaşımla eleştiri getiriyorsunuz. Onların savunma şekli canınızı sıkılmasına neden olabilir.

2 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 15' 06" R
Ay
Koç
21° 06' 10" R
Merkür
Koç
20° 23' 46"
Venüs
Boğa
08° 23' 59"
Mars
Koç
04° 20' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 50"
Satürn
Balık
17° 05' 06"
Uranüs
Boğa
22° 41' 33"
Neptün
Balık
29° 04' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 34"
Lilith
Başak
24° 00' 14"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 06/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>