Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 60%

Aşk bugün sizin lehinize işliyor, tüm romantik ve sosyal durumların da iyiye gittiğini göreceksiniz. Bugün, yaratıcı projelerde dikkat gerektiren her şeyde önderlik etmek için mükemmel bir gün. Bugünkü genel ruh haliniz olumlu ve neşeli olacak ve kendinizi ifade ederken hata yapmadığınızı göreceksiniz.

Bugün, bir kez olsun tüm itaatkar tavrınızdan kurtulmanız için mükemmel bir gün. Kim bilir, belki birisiyle yüzleşmek için çok cesur hissedebilirsiniz. Bu kişi patronunuzdur belki de? Sizin için, gerçek gücün hiyerarşi ile ilgisi yok. Aksine, güçlü bir doğru ve yanlış duygusuyla motive oluyorsunuz. Sonunda, gerçek bir fark yaratacak güce ve sese sahipsiniz. Diğerleri çabalarınızdan faydalanacaktır.

Bugün telefonlarınız susmayacak. Arkadaşlarınız ve ailenizin sizinle paylaşmayı beklediği iyi haberleri ve ilginç bilgileri var bu yüzden onlarla telefonda uzun bir süre geçirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken yeni çıkan kitaplar hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yapılması gereken onlarcasizi bekliyor fakat bunları yaparken eğleneceksiniz de. Keyfini çıkarın!

Yepyeni birine abayı yakabilirsin. Günün enerjisi seni flörtöz ve sosyal yapıyor. Bir komşunla ya da tamamen yabancı olan çekici bir kimseyle sohbete girebilirsin. Hatta tanıdığın bir kişiye çıkma teklifi de edebilirsin. Romantik açıdan ufuklarını genişletmek istiyorsun. Eğer halihazırda bir ilişkideysen de, yeni heyecanlar yaratmak isteyeceksindir.Bugün içinizdeki yaratıcılığı açığa çıkarıp harekete geçin. Bunun her zaman bitmiş bir ürün şekli alması gerekmiyor. Bir görev, proje ya da problem ile ilgili olarak yeni ve girişimci bir yaklaşım da olabilir. Yeni yolları denemek için becerilerinize güvenin. Bir Boğa burcu olarak, keskin zekanız ve yaratıcı yeteneğinizle ünlüsünüz. İkisini bir araya getirmek birçok şeye çözüm üretmede inanılmaz bir kılavuz olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün ilerledikçe her şey senin için daha iyi olacak ve akşam olunca, tam tempo hareket edeceksin. Bu gece kabuğundan çıkıp birkaç gündür sana olumsuz olarak hükmeden yoğun duygusal durumdan kurtulmak için uygun bir gece. Birkaç arkadaşını yanına al, dışarı çık ve spontane bir şekilde takılın.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün size yük olan, stres yaptığınız konularla ilgili yeni gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Takılı kalmanın sizi daha çok zorladığını, bakış açınızı değiştirip, kabule geçtiğinizde rahatladığınızı fark edebilirsiniz. Yaşamla barışma zamanı. Akışla mücadele etmemeli.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerine oluşan aksaklıklar gergin bir ruh haline bürünmene neden olabilir. Çalışma arkadaşların ile kurduğun iletişimde daha dikkatli olmalısın. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar artabilir. Öğlen yemeğinde sağlıklı besinler tüketiyorsun. Kişisel bakımına ve temizliğine verdiğin önem artıyor. Yapından kaynaklanan ketumluğun bugün bir nebze hafifliyor gibi.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin gücünüzün üzerinde olmamasına dikkat etmelisiniz. Biraz da kendinize zaman ayırmayı öğrenmelisiniz. Kendinizi düşünmek dışında herkesi düşündünüz. Unutmayın, her şey hallolur. Önceliğiniz kendiniz olsun.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı hazırlıklı olun. Öğleden sonraki zamanlarda yolculuklar ön plana çıkabilir. Kendinizi keşfetmek ve düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Parasal konularla ilgili kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Yenilenme ihtiyacı oluşabilir.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle maddi konularda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Paranızın katlandığı ya da bereketinizin arttığı bir gün olabilir. Sosyalleşmek için de ayrıca uygun bir gün.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, sosyal ortamlar, davetler ve etkinliklerde yer alabilir, ailenizle vehayatınızda görüşmeler yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde iletişim konusunda sabırlı, sakin ve sevgi dolu yaklaşmanız gereken, ilişkilerde olası iletişim sorunları yaşayabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anki konumunuza ve başarınıza güvenip kibirli davranmamalısınız çünkü bu durum geçici olabilir. Bir şeyleri garantiniz altındaymış gibi düşünmek pek de zekice bir hareket değildir. Özellikle de çok önemli konularda!

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahati ikili ilişkilerinizi ön plana taşıyor. Bugünü partnerinizle duygularınızı paylaşmak için değerlendirebilirsiniz.İlişkilerinizde kontrolcü tavırlarınız gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. İş ortaklıklarınızda güven meselesi gündemde olacaktır.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son zamanlarda, partneriniz biraz garip davranıyor ve nedenini gerçekten bilmiyorsunuz. En kötüsünden şüphelenmeye başlıyorsunuz, ancak paranoyak olmak yerine onunla açık bir konuşma yapmalısınız.

1 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar yaşayabilir ve arzu etmediğiniz bir ikilem içinde kalabilirsiniz. Bugün telefon görüşmelerinizde duygu yoğunluğu yaşayacaksınız.

1 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 41" R
Ay
Koç
15° 10' 46"
Merkür
Koç
20° 05' 21"
Venüs
Boğa
07° 54' 13"
Mars
Koç
04° 02' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 09"
Satürn
Balık
17° 03' 07"
Uranüs
Boğa
22° 40' 09"
Neptün
Balık
29° 04' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 14"
Lilith
Başak
23° 57' 33"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>