Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Yöneticilerinin Dikkatini Çekebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 90%

Hem estetik anlamda hem de eşinizle iletişim kurma şekliniz söz konusu olduğunda, çekicilik ile ilgili öğrenmeniz gereken çok az şey kaldı. Muhtemelen bunların hepsini çok erken öğrendiniz. Bu alanda hala geliştirmeniz gereken şeyler, tamamen karakterinizin gücüne bağlı. Bugün bu konuyu biraz düşünseniz iyi olacak gibi...

Aksiyona geçtiğiniz sürece bugün başarı elde edebilirsiniz. İnsanların üzerinizde hakimiyet kurmasına izin vermeyin. Gücünüzün enerji dolu düzensiz patlamalarla hareket edeceğini dek edebilirsiniz, bu yüzden bu durumu kendi yararınıza kullanın. Mantıklı kararlar vermeye çalışın, böylece işler tereyağından kıl çeker gibi hallolacak. Ne yaparsanız yapın, pes etmeyın.

Bugün kendinizi muhtemel para konusunda bir sürü tavsiye alırken bulabilirsiniz. Bir grup toplantısına katılarak maaşlar, yatırımlar vb. konularda sohbetlere dahil olabilirsiniz. Bazı çelişkili fikirler de duymanız mümkün. Bu bilgiler doğrultusunda şu anda bir şey yapmasanız iyi olur. Her şeye anlam vermek zorunda değilsiniz. Konuyu değiştirin ve bunları aklınızdan çıkarın.

İyi bir ruh halindesin. Başından geçen deneyimleri daha olumlu değerlendiriyorsun. Zorlukları gelişmek adına bir fırsat olarak görüyorsun. Hatta bir miktar felsefi hissedeceksin ve yaşadıkların altında daha geniş çaplı sebepler arayacaksın. Gün içerisinde, yükseltici bir spiritüel enerji ruh halini güzelleştirecek, seni başkalarına karşı çekici kılacak.İster doğrudan size yöneltilmiş olsun ister farklı şekilde, bugün eleştirilmeye karşı oldukça hassas bir günde olacaksınız. Bu durum arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz ile sizin aranızda yanlış anlaşılmaya neden olabilir. Günün sonunda, insanların size söylediklerine kulak kabartmanızda fayda var. Onların söylediklerinde hakikat payı olamaz mı? Biraz yapıcı bir eleştiriden kimseye zarar gelmez; aksine sizi ileriye taşır!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Süper güçlere sahip olmak üzerine hayal kurmayı bıraktığında, emin ol çok daha iyi hissdeceksin. Sen bir süper kahraman değilsin ve hiçbir zaman da olmadın. Öte yandan, geçmiş sömürülmüş olan yeteneklerin var, fakat şu an bu yeteneklere ilgi göstermiyorsun. Bu meseleleri yeniden düşünme zamanı.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında arayış, mevcut işinizi geliştirme isteği söz konusu olabilir. Gündeminizdeki konuları daha stresli bir şekilde ele alabilirsiniz. Ani çıkışlara dikkat. Objektif ve politik tavır zamanı.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde sıra dışı fikirlerin ile ilgi odağı olabilirsin. Üstlerinin dikkatini çekiyorsun. Seni daha başka birkonumunda değerlendirmek isteyebilirler. Stres ve sorumluluğun artıyor. Ailenin bu konuda yanında sana destek verdiğini görmek seni mutlu ediyor. Bugün koşuşturmalı geçebilir. Çeşitli evrak işleri ile ilgili düzenlemeler yapabilirsin.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geride kaldığını düşündüğünüz ailevi sorunlar beklenmedik bir anda yeniden sizi bulabilir. Çevreniz ile güzel ve güven veren bir iletişim oluşabilir. Yapmak istediğiniz gerçekler ve olaylar üzerine kararlı bir duruş sergilediğiniz takdirde olumlu geri dönüşler görebilir ve kendinizi bu konuda daha da güçlü hissedebilirsiniz. Tereddüt ettiğiniz durumlarla ilgili yaşantılar sizleri motivasyon konusunda çaresiz bırakmakta.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki gündeminiz yoğun olabilir. İletişimin kendiliğinden aktığı bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız programlar sizi rahatlatacaktır. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Beraber çalıştığınız kişilerden yardım alabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız uğraşlarla ilgilenebilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanızdaki olumsuz düşünceleri dahi fikirlerinizle atabilir negatifliğe düşünce ile karşılık vererek pozitife çevirebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı ifade edebilirsiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanlar söylediklerinize ve yaptıklarınıza daha dikkatli bir şekilde bakacaklar. O yüzden siz de aynı şekilde daha temkinli olmalısınız.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Terazi burcunda devam eden seyahati çalışma hayatınızın hareketli olacağı bir güne işaret ediyor. Sağlığınızın ön planda olacağı bugünü doktor kontrolünden geçmek için değerlendirebilirsiniz.Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanıyor. İş hayatında karşı karşıya kaldığınız problemleri diplomasi yoluyla çözmelisiniz.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişte hayatınızda olan bir kişi bugün aklınıza takılacak. Finansal durumunuzda bazı değişiklikler olabilir. Bacaklarınızda ağrı hissederseniz, egzersiz yapmaya ara vermeyi deneyin.

29 Haziran 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Retro haldeki Jüpiter Pluto kavuşumu ile kimi Boğa'lar uzun seyahatler planlayacak, kimileriniz ise ruhsal / manevi bir yolculuk halinde değişimden geçecek. Ticari girişimlerde mart sonu nisan başında kaçırdığınız fırsatlar var ise tekrar karşınıza çıkacak gibi duruyor.

29 Haziran 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 43' 03"
Ay
Kova
28° 06' 31"
Merkür
Koç
17° 58' 59"
Venüs
Boğa
03° 54' 33"
Mars
Koç
01° 32' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 30' 32"
Satürn
Balık
16° 46' 50"
Uranüs
Boğa
22° 28' 57"
Neptün
Balık
28° 58' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 29"
Lilith
Başak
23° 35' 59"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 02/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>