Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Değerlerine Saygılı Olunmasını İstiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 50%

Bugün sersem bir ruh halinde olabilirsiniz. Mizah duygunuz bazı yoğun gezegen enerjileri sayesinde yoğun olabilir. Siz her zaman bir sakin bir insan oldunuz. Bu da çekiciliğinizin bir parçası! Fakat olgun davranmanız gereken profesyonel bir ortamda şaka yapmayın. Örneğin, bir yönetim kurulu toplantısının ortasında, şirket CEO'suna kaba şakalar yapmanız yakışık almaz! Saçmalamak istiyorsanız, arkadaşlarınızla daha rahat bir ortamda istediğinizi yapın.

Bugün zaman kısıtlamalarından kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız bir proje için son tarihiniz varsa, bu tarihi uzatmak isteyebilirsiniz. Veya bugününüz için planlanmış çok fazla etkinliğiniz varsa, birkaç şeyi farklı bir güne ertelemek isteyebilirsiniz. Gezegenlerin enerjileri size kısa zamanlar kazandırıyor gibi görünecek. Acele ediyor gibi ya da yorgun gibi hissedebilirsiniz, kendinize karşı nazik olun!

Beyniniz bugün özellikle hızlı ve aktif çalışıyor olabilir. Bu nedenle, günün çoğunu kitap okumak, yazmak veya bir şeyler öğretmek gibi entelektüel aktivitelerle geçirmek istemeniz muhtemel. İnsanlarla iletişim kurmak, gününüzü güzel kılmak için başka bir yol olabilir, bu yüzden telefonda uzun zaman geçirebilirsiniz. Karşılaştığınız bir çok fikri yazmak isteyeceksiniz çünkü onları ilginç bulup daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Bugün duygularının hakimiyetini daha kolay sağlayabileceğin bir gün. Çevrede olumlu ve destekçi enerjiler bulunuyor. Bugün dikkat etmen gereken şey ise kararsızlık. İş bir konu üzerine eyleme geçmeye gelince, hangi yöne gideceğine emin olamıyorsun. Bugün biraz geri planda kalman iyi olacaktır. Büyük adımlarını başka zamana sakla.Bazen biraz fazla içinize kapanabiliyorsunuz ancak bugün gruplarla etkileşim ön planda olacak. Başka birisi hasta olduğu için izin aldığından, sizin devreye girip bir sunum yapmanız istenebilir. Ya da bir şirket toplantısına katıldığınızda bir projenin nasıl çalıştığına dair kısa bir özet geçmeniz gerekebilir. Siz konuşmaya hazırlanırken, doğru kelimeler yanınızda olacak; hiç korkmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir kapınızı açık tutmanızda fayda var. Zira evinize gelip giden çok fazla misafiriniz olabilir. Komşularınız hatrınızı sormak ya da havadisleri paylaşmak için size uğrayabilir. Aile üyeleriniz arabayla geçip size öğle yemeği getirebilir. Mahallenizi ziyaret etmeye karar veren eski bir arkadaşı görebilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz insanlarla tekrar bağlantı kurmanın tam zamanı. Onlarla sohbet etmekten keyif alacaksınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşama ve konulara gerçekçi bakarken, olayları somut yanıyla ele almaya odaklanabilirsiniz. Zor konuları daha kolay çözebilir; eğitim, seyahat konularıyla ilgilenebilirsiniz. Akrabalar gündeme gelebilir.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanılanın aksine daha hassas ve ince bir ruhun var. Bunu bilen yakınlarından kötülük görmek seni ziyadesiyle üzebilir. Kimin iyi kimin kötü olduğuna karar vereceğin bir gün olabilir. Bu karardan ilişkide bulunduğun kişi zararlı çıkabilir. Herkesin değerlerine saygı göstermesini istiyorsun. Bunu sağlayamadığın taktirde gergin hissedebilirsin.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ve ortaklık ilişkilerinizde işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Rekabetten kaynaklanan sorunlara ve iletişiminize daha fazla dikkat etmelisiniz. Hedeflerinizi doğru şekilde tanımlamalısınız. Sevdiğiniz kişilere karşı bugün daha toleranslı olabilirken kendinize karşı da bazı şeyleri itiraf edebileceğiniz duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Bugünü sanatsal birtakım faaliyetler içerisinde geçirerek yaratıcılığınızı ve içinizdeki coşkuyu başka bir tarafa yönelteceğiniz enerjiler söz konusu.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle ilgili konularda daha hevesli ve girişken olabilirsiniz. Aşkta heyecan ve yeniliklere daha açıksınız, hayatın olumlu yönlerine odaklanabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda gördüğünüz sonuçların iyi olması keyfinize keyif katabilir. İkili ilişkilerde şansın yanınızda olması size hareket edebilmek için olumlu fırsatlar sunacak.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde inatlaşma, güven problemleri ve güç mücadeleleri yerine herkesin kendine ait bireysel sınırlarına özen göstererek, siz de kendinize ait sınırları çizmeli ancak bunu saygı ve sevgiyle ifade etmeyi tercih etmelisiniz. Olumlu haberler alabileceğiniz, keyifli ortamlarda yer alabileceğiniz bir gündesiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz hakkında hislerinizi netleştirmeniz ve aranıza da biraz mesafe koymanız gerekiyor. Size neler kattığını ve sizin de ona bir katkınız olup olmadığını düşünün. Bu ilişki bir alışkanlık uğruna mı devam ediyor?

27 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında aşk evinizdeki seyahatine devam edecek. Kendinizi romantik hissedeceğiniz bugün hobilerinize vakit ayırmak iyi gelecektir.Ay’ın Mars ile karşıtlığı sosyal ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Arkadaşlarınızla yaşayabileceğiniz anlaşmazlıklara karşı hazırlıklı olmalısınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdikleriniz, aşkınız ve varsa çocuklarınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bireysel farklılığınızı, kişiliğinizin renkli, yaratıcı yönlerini ortaya koyma zamanı ve bundan zevk duyabilirsiniz.

27 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fırtınalarınızın altında yatan mantıklı yapınızı su üstüne çıkarmaktan korkmamalısınız. Duygusal değişimlerinizin size sağlayacağı avantajları doğru bir şekilde değerlendirmelisiniz. Özel konumunuzu zorlamak yerine, çevresel olaylara, kendi iç bünyesinde koordinasyon bir bütünlük getirmelisiniz.Bugün, şansınızı zorlayacaksınız.

27 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 55"
Ay
Kova
20° 32' 47"
Merkür
Koç
17° 42' 08"
Venüs
Boğa
03° 15' 01"
Mars
Koç
01° 07' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 02"
Satürn
Balık
16° 44' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 06"
Neptün
Balık
28° 57' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 41"
Lilith
Başak
23° 32' 25"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>