Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Öğrenmeye Heveslisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2020, Cuma

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 30%

Bugün bir canlı, eğlenceli bir ruh halinde olacaksınız. Günün çoğunu kahkahalarla geçirirken biraz sersemlemeniz mümkün. Aileniz veya arkadaşlarınızla takılarak harika zaman geçireceksiniz. Mizah anlayışınız sayesinde bazı pratik şakalar yapabilir ve başınız biraz belaya girebilir! Bugün yaramaz gününüzde olsanız da, o kadar da abartmayın. Sevdiklerinizi çok fazla kızdırmak istemezsiniz!

Bugün bir evcil hayvan projesi hakkında hevesli olabilirsiniz. Yeteneklerinizi göstermeye ve biraz övgü kazanmaya hevesli olabilirsiniz. Bu durum gerçekleşmeden önce biraz daha uzun zaman gerekiyor olabilir. Bugün, konu hakkında araştırma yapmak ve plan oluşturmak için iyi bir gün. Doğru strateji ile, yakında olmak istediğiniz yere ulaşacaksınız. Kollarınızı sıvarın ve işe başlayın!

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Yüzleşmelerden korkma. Eğer çatışma patlak verirse, bunun üstesinden gelebileceğini bil. Mevcut enerji, özgüvenine güç verecek ve işlerin üstesinden gelmek konusunda kolaylık sağlayacaktır. Durumun farklı açılarını görme ve gerekli iletişimi sağlayabilme konusunda kendine güven. Kendinin ve başkalarının bakış açılarını anlama yetinin farkına var çözümün geldiğini gör!Bugün bir kapınızı açık tutmanızda fayda var. Zira evinize gelip giden çok fazla misafiriniz olabilir. Komşularınız hatrınızı sormak ya da havadisleri paylaşmak için size uğrayabilir. Aile üyeleriniz arabayla geçip size öğle yemeği getirebilir. Mahallenizi ziyaret etmeye karar veren eski bir arkadaşı görebilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz insanlarla tekrar bağlantı kurmanın tam zamanı. Onlarla sohbet etmekten keyif alacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

26 Haziran 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim aksaklıklarına dikkat etmeli. Gün içindeki planlarınız değişebilir. Değişimlere açık olmalı. Kardeşlerle ilişkiler gündemde olabilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğrenmeye açsın. Öğrendiklerini işine ve günlük hayatına uygulamakta üstüne yok. Merak konusunda abartıya kaçabilirsin. Yaptığın yatırımların karşılığını almak için finansal açıdan kaynaklarını iyi değerlendiriyorsun. Bugün aynaya baktığında moda dergilerini yeteri kadar karıştırmadığını fark edebilirsin. Alışveriş yapma ihtiyacı duyuyorsun.

26 Haziran 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır yapmayı hayal ettiğiniz bir projenizi çevrenizin de yardımıyla hayata geçirebilirsiniz. İş hayatınızda güç kazandığınız bir dönem başlıyor. İş ortamınız değişebilir. Kariyerinizle ilgili yanlış yönlendirmeler sonucu yanlış kararlar alabilir ve bu konuda kendinizi tehlikeye atabilirsiniz. Dostlarınızdan ve sosyal çevrenizden alacağınız fikirlere karşı uyanık ve bir o kadar da irdeleyici davranırsanız olayların arka yönünü rahatlıkla görebilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız tarz işlere yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde bu konularda engellerle karşılaşsanız da günün ilerleyen saatlerinde akıcı enerjiler söz konusu. İşlerinizde risk almaya yatkınsınız. Öğlen saatlerinde etkiye daha açık olabilirsiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün düz seyrine geçmesi ile 7 Ağustos'a kadar finansal kaynakları biraz daha kontrollü yönetmeye başlayacaksınız. Yine de kozmetik, estetik, güzellik gibi alanlara harcamalarınız baki.

26 Haziran 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk bugün sizin için özveri ve fedakârlık demek. Sevdikleriniz için neredeyse her şeyi yapmaya hazır hissedebilirsiniz. Tutku ve heyecanlarınızı ortaya koyabileceğiniz bir gün. Ancak egolara dikkat etmelisiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişinizden biri bugün hayatınıza ansızın tekrar girebilir. Bu kişiyi kucaklamanıza ve ona samimi davranmanıza gerek yok. Sınırlarınız net olmalı ancak ona karşı kin beslememelisiniz.

26 Haziran 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçtiğimiz bir buçuk ayda bütçe yönetimi yapmak sizin için kolay değildi. Yönetici gezegeniniz Venüs’ün 13 Mayıs’ta başlayan geri hareketi bugün sonlanıyor.Önümüzdeki günlerde finansal konularınız daha rahat ilerleyecektir. Siz yine de maddi konularda önemli kararlar almak için Merkür Retrosunun sonlanmasını bekleyin.

25 Haziran 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

26 Haziran 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile gereksiz tartışmalara girmediğinizden emin olun. Özellikle spor yapmayı seven biriyseniz, daha fazla protein almaya ve cildinizi nemlendirmeye özen gösterin.

26 Haziran 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızı yargılamak yerine onların ruhsal yapılarını anlamaya çalışmalısınız. Yaşamınızda önemli olabilecek olayları kendinize çekiyor ve daha sonra şikayet ediyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu, bazı değer yargılarınızda esnemeniz gerektiğini söylerken, dostlarınıza şans tanımanızı sağlayabilir. Organizasyon çalışmalarına esnek bakmalısınız.

26 Haziran 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 35' 46"
Ay
Kova
26° 20' 05"
Merkür
Koç
17° 54' 57"
Venüs
Boğa
03° 45' 19"
Mars
Koç
01° 26' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 47"
Satürn
Balık
16° 46' 12"
Uranüs
Boğa
22° 28' 31"
Neptün
Balık
28° 58' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 04"
Lilith
Başak
23° 35' 09"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>