Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygularını Tanımlıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün aşk hayatınızla ilgili bazı cesur kararlar verebilirsiniz. İlişkinize yeni bir enerji getirmeye hazırsınız. Sizi gerçek mutluluktan uzak tutabilecek eski alışkanlıkları ve davranışları nasıl değiştirebileceğinizi düşünün. Sevdiklerinizle monoton bir hayata düşmek kolaydır, unutmayın ki başarılı bir ilişki için sürekli bir ilgi ve değişiklik gerekir. Bekarsanız ve bir ilişki kurmak üzereyseniz, bu prensip aklınızda bulunsun!

Bugün hareketli bir modda olabilirsiniz. Çocuklarınızla güreşerek, onları güldürerek biraz eğlenebilirsiniz! Belki de sert bir egzersiz yapmak ve biraz ter atmak istersiniz. Aklınızdaki bazı ipe sapa gelmez düşünceleri atmak isteyeceksiniz. Dışarı çıkıp dolaşarak bedeninizdeki enerjiyi atın. Bir yürüyüşün veya doğada bir bisiklet sürüşünün tadını çıkarabilirsiniz.

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Bugün sadece kendini düşünebileceğin kadar sessiz olacak. Günlük yaşamının küçük detaylarına odaklanabilmek için sonunda ihtiyacın olan vakti yakaladın. Şimdi haftalardır aklında olan şeyleri bitirebilirsin. Böyle bir gün, ister inan ister inanma, sana her türlü fırsatı getirir. Sakin bir atmosferin seni daha hızlı ve etkili kıldığı bir gerçek değil mi?Günün atmosferi, bugün evinizde bazı ufak tadilatlar ve bazı büyük dekorasyonlar yapmak için size ilham veriyor. Yoğun bir estetik anlayışınız var ve bu anlayış gezegenlerin dizilimi sayesinde artacak. Renkler ve parlaklık gözünüze çekici gelecek ve duyularınızı memnun edecek. Yine de, doğru öğeleri seçmek için gerekli yeteneğe sahipsiniz ve yapacağınız düzenlemelerin zarif, hatta zevkli görünmesini sağlayabilirsiniz. Kesinlikle bir beceriniz var!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle ilgilenen birisi, bir başkasına ilgi göstermeye başlayabilir. Bu durum sizin kendinizi güvensiz hissetmenize ve biraz da kıskanmanıza yol açabilir. Kendi kendinizi delirtmeyin. Göründüğü gibi olmayabilir. Bu durumun seni yıkmasına izin vermekten önce gerçekleri fark etmeye çalışın. Aynı gece iççin alacağın iki davetiye seni nahoş bir karar vermeye zorlayacak. Sana en iyi gelecek seçeceği seç.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri yapabilirsiniz. Süregelen işinizdeilişkileri öne çıkabilir, belirleyici olabilir. Sağlıkla ilgili hassasiyetlerinizde destekler, şifa ve toparlanma olabilir. Diyet, spor konuları gündeminizde yer alabilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal olarak kendini çıkmazda hissettiğin günleri geride bırakıyorsun. Bazı konuların üzerine gitmek sandığından daha iyi sonuçlar elde etmeni sağlayacak. İş hayatındaki yoğunluğun aileni ve sosyal çevreni ihmal etmene neden olabilir. Yakın arkadaşların ile iletişimini güçlendirmek için etkinlik planlamak iyi gelebilir.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizi yarım yarım bırakarak atlıyor olabilirsiniz. Kararsızlığınız ve hareket etmeme isteğiniz günlük performansınızı olumsuz etkileyebilir. Karar vermekten zorlanıyorsanız kendinizi önem sırası belirleyerek o sırayı öncelikle uygulayarak ilerleyebilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. İş düzeninizi oturtmak için yeni fikirler ortaya koyacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde yolculuklar planlamak için iyi bir fırsat yakalayabilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün itibariyle 4 Mart'a kadar enerjiniz ve mücadeleci ruhunuz yükseliyor. Bu dönemde daha aktif, dinamik ve her zamankinden biraz daha inatçı olabilirsiniz. Stres ve endişeyi vücudunuzda biraz daha yoğun şekilde hissetmeniz mümkün.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınızda pozitif etkilere açık olduğunuz bugün, finansal konularda artıya geçebileceğiniz, daha çok insanla etkileşime geçip,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz, ilişkilerde iletişim gücünüzü kullanarak problemleri çözebileceğiniz bir zaman diliminde olacaksınız.

6 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harika planlarınız var ve bunlar birilerinin gününü kurtarabilir. Bencillik yapıp planlarınızı kendinize saklamak yerine paylaşın.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınızı denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Bu dönemde karmaşa içinde olacak fakat emin hareket edeceksiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte önemli bir konu hakkında konuşacaksınız. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için çok çabalıyorsunuz. Duygusal desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız en iyi arkadaşınızı arayın.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin açıklamasını istediğiniz konunun bir süre daha gizliliğe ihtiyacı var. Partneriniz konuyu henüz sizinle paylaşmaya hazır değil. Bir süre onu zorlamamanız gerekiyor. O hazır olduğunda her şeyi anlatacak. Mesleğinizle ilgili sorumluluk almaya isteklisiniz ama rekabeti de elden bırakmıyorsunuz. Amaçlarınızı ve gücünüzü mesleğiniz için kullanın yoksa geri tepebilir. Bütçenizin üzerinde harcamayı alışkanlık haline getirmeyin. Sağlam bünyenizin size sunduğu krediyi son günlerde fazla zorluyorsunuz.

6 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>