Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Eleştirilere Hak Veriyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile ortak kararlar alabileceğin bir gündesin. İkinizin de aynı kafadan olması, aynı şeyleri düşünmeniz, bugün birbirinizi daha dikkatle dinlemenize vesile olabilir. Aklındakileri sevdiğinle paylaşmaktan kaçınmamalısın bugün.

Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir.

Bugün eline normalden daha fazla para geçebilir. Ancak bu parayı hemen harcamak yerine yarına yatırım amaçlı değerlendirebilirsin. Elindeki fazla paraları hemen harcamamaya çalışmalısın bugün.

Stresi azaltmak için sevdiklerinle vakit geçirmek birebir gelebilir. Bu güzel buluşmayı ve ortamı kendin ayarlayabilirsin bugün. Herkesi bir araya getirmek sende güzel bir duygu yaratacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün emek verdiğin işlerin sonucunu alabilirsin. Eğer evin ile alakalı değişiklikler yapmak istiyorsan o tür konulara odaklanabileceksin. Eğer odak noktanda işin varsa eğer o zaman daha verimli bir gün seni bekliyor olacak.

7 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, tüm sorunların cevaplarını biliyormuş gibi davrandığınız bir gündesiniz. Ancak bir yandan da sorularla boğulduğunuzu da fark ediyorsunuz. Kendinizi ifade etme konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Gün boyunca olumlu bir ruh halinin içinde olmanız kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

7 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde takındığın tavrı değiştirmen gerektiğine dair eleştirilere tanıklık edebilirsin, biraz düşündüğünde sen de hak vereceksin. Kendini geniş çaplı bir yenilemeye alma arzun sosyal medya temizliğinle başlayacak. Yeni ortamlara girip, boy göstermek önceliklerin arasında olacak. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, geçmiş konuşmaların gündeme gelmesi, tartışmaya yol açabilir.

7 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmak istemediğiniz ya da ihtimal vermediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ayak uydurmak sizin için zor gibi olsa bugün zoru başarmak için gereken şartların olduğunu kabul etmelisiniz. Sürpriz bir tanışma söz konusu olabilir.

7 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlardasınız. Plan programlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerle gizli koşullar söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz konu veya kişiler üstünde etkin olmaya çalışabilirsiniz. Biraz akışa bırakmayı denemelisiniz.

7 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptıklarınız sonrasında pişman olduğunuz şeylere dönüşebilir. Bu yüzden iyi planlama yapmalı ve herhangi bir konuda hamle yapmadan önce iyi düşünmelisiniz.

7 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün göreceğin rüyalar çok anlamlı olabilir. Bunları bir kenara not etmende fayda var. Haberci rüyalara daha açık olabilirsin. Gördüklerini hatırlayıp anlamlarını araştırman iyi olabilir.

7 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Odağınız biraz dağılmış olabilir. Bu da ufak aksiliklere, işte ve evde bazı hatalara yol açabilir. Bugün büyük sorumluluklar almamak, çocuk bakmaktan uzak durmak iyi bir fikir olabilir.

7 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Bugün güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacakssınız. Kendinizi denetlemekten vazgeçin.

7 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

7 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; yoğun bir gün sizi bekliyor. Bugün partner, ortaklık, mahkeme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Birebir ilişkilerinizde biraz şüpheci davranabilirsiniz. Kariyer hayatınızda veya yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında bazı krizsel durumlar içinde kalabilirsiniz. Ayrıca aşk konularında şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

7 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sıcak ve yaratıcı yönlerinizi içinizde saklıyor ve partnerinizden sizi keşfetmesini bekliyorsunuz. İlişkinizi daha sıcak ve yakın bir hale getirmek sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. İş yerindeki yoğunluk sizi son günlerde biraz yoruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. Maddi konularda çeşitli atılımlar yapabilirsiniz. Günün sonunda yorgunluk ve bıkkınlık hissetmeniz normal. Dinlenmeye vakit ayırın.

7 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 15' 16" R
Ay
Terazi
28° 21' 48" R
Merkür
Boğa
06° 51' 54"
Venüs
Boğa
26° 15' 06"
Mars
Koç
15° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 02"
Satürn
Balık
18° 08' 01"
Uranüs
Boğa
23° 32' 02"
Neptün
Balık
29° 26' 54"
Plüton
Kova
02° 01' 43"
Chiron
Koç
21° 44' 48"
Lilith
Başak
25° 36' 45"
True Node
Koç
14° 55' 45"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>