Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sıkıntılarını Aşıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 10%
Sağlık 50%

Romantizm deneyimlemek için güzel bir zaman. Şu an birkaç farklı insana ilgi duyuyor olabilirsiniz. Her bir kişiyi tanımak için biraz zaman geçirmek isteyebilir ve onlara olan duygularınız hakkında düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızdan tam olarak ne istediğinizi bilemeyebilirsiniz, bu yüzden biraz araştırma yapın. Onları daha iyi tanımak için grup ortamında sosyalleşin. Partilere katılın ve insanlarla haşır neşir olun.

Anneniz ve babanız - veya özellikle yakınınız olan bir çift - bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Film izlemek gibi bazı dikkat dağıtıcı şeyleri planlamak veya başkalarını davet etmek iyi bir fikir olabilir. Yalnız bu çiftle yapılan görüşmeler, herkesin çalışıp strese girmesinden başka hiçbir şeye yaramayan sıcak tartışmalara neden olabilir. Ne olursa olsun, bunların sizi üzmesine izin vermeyin. Herkes yarın daha iyi hissedecek.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Engellerin üstesinden gelmek, seni engelin öbür yanına taşımaktan başka bir işe yaramaz. Aslında düşündüğün şekilde bir yardımı dokunduğundan bahsedemeyiz. Her şey kolayca ve doğal olarak akıp gitmeli. Eğer böyle olmuyorsa, bunu izlediğin yolu değiştirmen gerektiğine dair bir işaret olarak al. Harekete geçmeden önce iki kez düşün. Bir şey akıp gitmiyorsa çırpınmaya gerek yok. Acı çekme işini başka bir şey için sakla.Son zamanlarda ruhsal bir doyum ihtiyacıyla kendiniz huzursuz hissediyorsanız yeni bir düşünce sistemi arayışına girebilir hatta yeni bir sistemi benimseyebilirsiniz. Belki de astrolojiye merak salarsınız. Ya da meditasyon, yaratıcı görüntüleme, veya tarot gibi uygulamalara ilgi duyabilirsiniz. Bunlar hakkında bir şeyler okuyun ve günlük hayatınıza nasıl dahil edeceğinizi öğrenin. Merak tavşanının peşinden başka dünyalara açılan tavşan deliğine atlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize acımaktan vazgeçmelisiniz. Olaylar istediğiniz gibi gelişmediğinde veya bazı istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda, mağduru oynamak çok kolay olabilir. Ancak her zaman çevremizde olup bitenleri ve bize olacakları kontrol altına alamayacağımızdan, en iyisi onlarla nasıl baş edebileceğimizin yollarını bulmak olacaktır. Acı çekmek her ne kadar iyileşmek için önemli bir unsur olsa da, daha iyi bir yol var. Asla pes etmeyip kendinizi hep daha iyiye taşımayı çalışın.

8 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal başarılar sağlayabilir, estetik konular, eğitim ve sağlık konuları sebebiyle harcamalar yapabilirsiniz. Gün içinde ikilemler yaşayabilir, seçenekler arasında kalabilir veya hızlı karar değiştirebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Teknolojik aletlerin kullanımı konusunda yaşadığın sıkıntıları aşmak istiyorsun. Çocukları olan bir Boğa burcuysan bu konuda onlardan yardım alabilirsin. Akrabaların ile sağladığın sağlıklı iletişim sorunlar konusunda dayanışma içinde olabilmenize olanak sağlıyor. Sakarlığın üzerinde olabilir günlük sporunu gerçekleştirirken dikkatli olmalısın.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız, ruhunuz, zihniniz karmakarışık olabilir. Her şey üstünüze geliyor ve nefes alamıyor gibi hissedebilirsiniz. Kendinizden taviz verdikçe çevrenizdeki kişiler sizi rahatlıkla yönetebilirler. Hayatınıza bir sınır çizmelisiniz. Öncelikle kendinizi düşünmeye başladığınızda işler yoluna girecektir.

8 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. İletişimin yoğun olduğu zamanlar yaşayabilirsiniz. Gün içinde eğitim konularıyla ilgili işlere yönelebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir. İç uyumunuzu korumak size fayda sağlayacaktır.

8 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkisel konularda karar almadan önce düşünmeniz gerekiyor. Kendinizi verimli hissetmeyebilir ve yorgunluk yaşayabilir ve istemediğiniz cümleleri kurabilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı enerjiniz şimdi çiçek açmış durumda bu yüzden kendi kendinizi tanıtma ve reklamınızı yapma konusunda utangaçlık etmeyin. Bir fark yaratabilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Yengeç burcuna giriş yapacağı 18:45'e kadar İkizler burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Gündüz saatlerinde finansal konularda gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. Önemli finansal girişimleriniz için uygun bir gün değil. Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Akşam saatlerinde kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

8 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında konuşacaksınız. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın ve geleceğiniz için birikim yapın. Geçmişinizde yaptığınız hatalardan ders çıkarın.

8 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz küçük nedenlerle problem yaratacak tavırlar içine girmeye hiç niyetli değil. Fakat siz ısrarla, yapıcı eleştirileri, suçlama gibi algılamaya devam ediyorsunuz. İş yaşamında zorlu bir dönem sizi bekliyor. Sarsılan itibarınızı yeniden kazanmak için çok çalışmanız gerekebilir. Bu sıkıcı ve stresli dönemde en büyük desteği arkadaşlarınızdan göreceksiniz. Kendinizle ilgili birtakım harcamalar birikiminizi eritebilir. Tuzu kesince neden kilolu durduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz

8 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>