Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendi kendinizi kurup ondan gitgide uzaklaşıyorsunuz. Bu sorununuzu onunla tartışma yoluna gitmelisiniz. Sevgilinizin topluluk içinde size karşı biraz özensiz olduğunu sadece siz düşünüyorsunuz.

İşe yeni alınan bir eleman sizin yükünüzü oldukça hafifletiyor. Ona karşı dostça duygular da besliyorsunuz. Birçok nedenle bugünlerde biraz rahata kavuşmuş görünüyorsunuz.

Hesabınızı biliyorsunuz. Fakat yan harcamalarınızla ilgili önlemler almanız gerekiyor. Günü yaklaşan bir borcunuz var ve bunu kapatmak için bir miktar daha borca girmeniz gerekebilir.

Alakasız bir konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketli bir geceye hazırlanın. Basit görüp üzerinde gereğince durmadığınız bir konu, bugünden başlayarak birkaç gün beyninizi meşgul edecek. Bazı davranışlarınız içinizin aynası oluyor. Kendinizi boşuna gizlemeye çalışıyorsunuz. Bu gece, içinde tanımadığınız insanların da olduğu bir arkadaş gurubunuzun davetlisi olabilirsiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyer konularınızın ön planda olduğu bir gün sizleri bekliyor. Yoğun ve tempolu çalışmanız gereken bir zaman diliminde olabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz sürpriz bir kariyer fırsatı karşınıza çıkabilir. Artık umudu kestiğiniz bir şirketten olumlu dönüş alabilirsiniz. Bir seyahat planı gündeminizde olabilir. Yeni tatil yerleri veya ülkeler araştırabilirsiniz. Akademik konularda ise çok çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Çalıştıkça karşılığını alacaksınız merak etmeyin. 19:52-22:43 arası yeni bir şeye başlamayın. Ay'ın boşlukta olacağı bu saatlerde yapacağınız işler aksi gidebilir. Sevgiler, Astromeri

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Hobilerine yöneliyorsun!Kendini bugün hiç olmadığın kadar sakin hissedeceksin. Hemcinslerinle yıldızının barışmadığı bir sabah geçirecek olsan da, sonrasında hayatına renk geldiğini hissedeceksin. Kıpır kıpır olduğun bir gün seni bekliyor. Seni tutabilene aşk olsun demek istiyorum? Bugünün gezegen hareketleri kariyerinle ilgili cesur atılımlar yapabileceğini gösteriyor. Güzellik veya beslenme sektöründe çalışıyorsan, işinle ilgili yasal düzenlemeler olabilir. Senden beklentide olan insanlarla bir araya geleceksin. Kim bilir belki de yeni bir aşka yelken açarsın. Evliliğinde sorunları olan bir Boğa burcuysan, ben haklıyım tarafından taviz vermeyeceksin. Ancak bu durum beklemediğin sorunları da beraberinde getirebilir. Uzun zamandır kendini ihmal ettiğini çok iyi biliyorsun. Yeniden hobilerine, ilgi alanlarına yönelmek iyi hissettirecek.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte inandığınız değerlerinizle ilgili kafanızı kurcalayan ve sizi şüpheye itecek bazı olaylar yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik atacağınız adımlarda önünüze ilginç seçenekler sunulabilir.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Kararsızlık nedeniyle işlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz. İlgilendiğiniz bazı konularda bitişler yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşullardan etkileniyor olabilirsiniz. Bekleme zamanlarını kendinize ayırabilirsiniz. Eksik işlerinizi toparlamak, kendinizi daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda bazı karışıklıklar olabilir fakat projelerinizi gerçekleştirmek için kararlı davranacaksınız.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanında hareket olası. Zihninizi harekete geçirecek yaratıcı faaliyetler olabilir. Gün boyu sağlıklı hedef koyarsanız, yaptığınız işlerden verim alırsınız. Güneş Plüto; hedefleriniz, dünya görüşünüz ve idealleri gösteren alanda kavuşumda; sağlıksız davranışları bırakıp, gelişme kaydetmek adına baskı altındasınız.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün de Ay Kova burcundaki seyahatine devam ediyor. Kariyer hayatınızda köklü değişimlere gebesiniz. Değişimler başta sancılı olsa da ardından gelen yeniliklerle size farklı umutlar taşır. Yeni bir işe başlamak ya da yeni bir hayatı deneyimlemeye karar vermek bugünlerde kapınızı çalabilir. Akıştan kopmadan kendiniz için en doğru olan yolu seçmelisiniz.

9 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

9 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 24' 31" R
Ay
Yay
27° 34' 05"
Merkür
Koç
16° 16' 30"
Venüs
Koç
28° 26' 30"
Mars
Balık
28° 07' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 25"
Satürn
Balık
16° 23' 25"
Uranüs
Boğa
22° 13' 44"
Neptün
Balık
28° 50' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 28"
Lilith
Başak
23° 06' 27"
True Node
Koç
15° 26' 20"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>