Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. İlişkiniz uzun ömürlü görünüyor. Çok güçlü sevgi bağlarınız var, birbirinizi çok önemsiyorsunuz.. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor.

Bir iki gündür yapmaya çalıştığınız şey, birtakım alakasız insanlarda rahatsızlıklar yaratabilir. Bunu sorun etmemelisiniz. Küçük görünen bir sorun, ilginizi bekliyor.

Çevrenizdeki bazı para korkularının yapay olduğunu düşünürken, bu konuda aşırı iyimserlikten kaçınmalısınız. Hiç huyunuz olmadığı halde parayla ilgili gösterdiğiniz bir gizlilik, size gereksiz sıkıntılar yaşatabilir.

Bugünler içinde alabileceğiniz bir haber, işinizi ve özel yaşamınızı aynı anda ve aynı boyutta etkileyebilir. Sükunetle düşünüpve aşk dengelerini iyi oturtmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize zaman ayırmalı, kendinize olan sorumluluklarınıza da eğilmelisiniz. Bir arkadaşınızla bazı zevkli uğraşlar içine girebilirsiniz. Çok önem verdiğiniz bir konuda, çabalarınız sonuç verecek. Bununla ilgili sevinç yaşayacaksınız. Daha sabırlı davranmanız gereken bir sorunla karşı karşıyasınız. Alacağınız uyarılar, size yarar getirebilir.

6 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda ilerlediği bir gündeyiz. Seyahatler, eğitim, yurt dışı ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Bugünün en önemli olayı saat 04:28'de gerçekleşecek olan parçalı Güneş tutulmasıdır. Burcunuzun nasıl etkileneceğine dair detaylı yazıyı okumak için tıklayınız. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

6 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Cesur açıklamalar yapacaksın!Bugün toprak burcunda Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bugün gerçekleşen Güneş Tutulması ailede kimin sözünün geçtiğini göz önüne serecektir. Büyüklerinden bazı konularda uyarı alabilir; yaşam alanında ve düzeninde bir takım değişiklikler yapabilirsin. Ev içerisindeki tadilat işlerini başka bir güne ertelemeni öneririm. Bunun yanı sıra aile bireyleri arasında küçük sağlık sorunları yaşanabilir. Diğer yandan çok daha cesur açıklamalar yapmaya hazır olacaksın. Sahiplenme içgüdün ilişkilerde kuvvet kazanıyor. Bu sadece sevdiğin insanlar için değil, varsa eğer evcil hayvanın için de geçerli. Onun bakımını yaptırmak isteyebilir, biraz daha fazla üstüne titreyebilirsin.

6 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnanışlarınız ve değerlerinizle ilgili bir dönüşüm yaşayabilir ve bakış açılarınızı yeniden şekillendirebilirsiniz. Sosyal çevrenizle de bu düşünceler yüzünden çatışmalar yaşayabilirsiniz.

6 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda gerçekleşen Güneş tutulması özellikle düşünce ve inançlarınızla ilgili konulara dikkat çekmekte. Paylaşımlarınızda daha esnek olmaya çalışmalısınız.

6 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu arkadaşlıklar kurabilecek ve bu ilişkilerden faydalı bilgiler edinebilecek gündesiniz.

6 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sıfır enerji, sıfır derman ama Boğa burcu yine dışarılarda. Dertmiş tasaymış fark etmiyor. Zihin yorgun, akıl dolu, duygusallık da var bir miktar ancak yine de aktiviteye son vermek yok. Keşiflerdesiniz. Yeni şeyler öğrenme peşindesiniz. Size ancak kocaman bir 'bravo' diyorum ve tebrik ediyorum. Umarım yarın zorlanmazsınız.

6 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni ayda hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Sorumluluk gerektiren yeni işlere, uzmanlık alanlarına veya yabancı dil öğrenimine başlayabilirsiniz. Gün boyu geçmişten gelen duygusal yükler sizi yorabilir. Kendi ideallerinizi savunma ihtiyacınız olabilir.

6 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Güneş Tutulması iki yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Özellikle kardeş, yakın akrabalarla ilişkilerinizde hızı ve yepyeni bir sürece adım atabilirsiniz. Yabancılarla ortak yatırımlara karar vermek ya da ortak birkurmak gündeme gelebilir. Hızlıca harekete geçmeli üstleneceğiniz sorumlulukların bilincinde olmalısınız. Yeni bir eğitime başlamak da sizin için faydalı olacaktır.

6 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

6 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 32" R
Ay
Yay
20° 52' 35"
Merkür
Koç
16° 10' 26"
Venüs
Koç
27° 48' 30"
Mars
Balık
27° 43' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 15"
Satürn
Balık
16° 20' 37"
Uranüs
Boğa
22° 11' 59"
Neptün
Balık
28° 49' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 43"
Lilith
Başak
23° 03' 01"
True Node
Koç
15° 28' 01"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>