Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir kişilik çatışmasına girmiş gibisiniz. Karşılıklı olarak birbirinize bilenmiş, adeta ödün verme korkusu yaşıyorsunuz. İlişkinizin tutkulu aşk olarak tanımlanması, sizi de yanıltıyor.

Bugünlerde hararetli bazı görüşmeleriniz olacak. Bağladığınız işlerin yüksek kapasitesi memnunluk yaratıyor. Özgün ilkelerinizle insanları yorduğunuz kadar ilgilerini de çekiyorsunuz.

Yakın dost ilişkilerindeki alacak verecek meselelerinde, tarafların kendini en sağlama alacağı yöntemlere başvurması sizi üzüyor. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek.

Önümüzdeki günlerde, komşu gibi bir ilişkinizin aile içi tartışmasına taraf olmanız istenebilir. Uzak kalmanız gereken bir sorunda size davetiye çıkartılmaya çalışılıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş desteği almadan aşamayacağınız bir sorun yaşıyorsunuz. Kendinizi çok çaresiz gördüğünüz bu konu, güven duyduğunuz erdemli bir dostun omuz vermesiyle çok kolay çözüme ulaşabilir. Yakında bir sevinciniz var. Bu sevincin, büyük bir kalabalık içinde kutlaması olacak. Aile bağlarınızı biraz gevşetmiş görünüyorsunuz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:26-11:58 saatleri arasında boşlukta ilerleyen Ay, 11:58 itibariyle Yay burcuna geçiyor. Günün ilk yarısı önemli işlerinizi planlamamanızı öneririm. İşleriniz askıda kalabilir. Ay’ın Yay burcuna geçmesiyle borçlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Bankalarda vakit harcayabilirsiniz. Maddi konularda yakınlarınızdan destek görebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir ameliyat konusu varsa ertelemeyin. Satürn- Güneş kavuşumu, hukuki meseleleriniz varsa sizin için destek sağlayacaktır. Akademik konularda da güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Size negatif gelen neler varsa artık hayatınızdan çıkartıyorsunuz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kuracağın diyaloglara dikkat etmelisin! Bugün genel olarak ruh halin ile fiziksel gücünü birbirine karıştırıyorsun. Çok çalışmak ve yorulmak adına sorumluluk alabilirsin. Bulunduğun ortamlarda sağduyulu davranabilir, etrafına çekidüzen verebilirsin. Ancak özellikle yakın çevren ile kuruduğun diyaloglara fazlası ile dikkat etmelisin. Sözlerin farklı algılanabilir, hatta alınganlık seviyesine taşınabilir. Ortak işler için ise uygun bir gün değil! Bugünün gizli kahramanı sensin diyebilirim. Bir arkadaşını içinden çıkamadığı bir konuda akıl verebilir, teselli edebilirsin. Beslenme konusunda benimsediğin rutini bozmana sebep olabilecek gelişmelerle karşılaşabilirsin. Ayrıca spor aktivitelerine katılmak için ideal bir gün olduğunu da söyleyebilirim.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili bazı riskler almaya oldukça gönüllü olabilirsiniz. Rekabet halinde olduğunuz kişiler arka planda sizinle ilgili bazı manipüle edici söylemler içinde olabilirler.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğlene kadar işlerinize konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın. Öğleden sonra yöneticilerinize karşı sorumluluklarınız artabilir. Ortaklı yatırım konularında daha çok zaman ayırabilirsiniz. Üstünde çalıştığınız konularla ilgili iletişiminiz artabilir, karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bugün ilişkilerinizde hareketli zamanlar yaşayabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yıldızların yardımını fark edeceksiniz. Hayatınıza bolluk ve şans gelecek. Bunu iyi değerlendirin.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklarda bulunan yakınlarınızla aranızdaki ilişkileri yoğunlaştıracak haberler alacaksınız. Duygularınız güçlü olmakla birlikte içinizdeki değişen duyguların ne olduğunu çözemeyebilirsiniz. Aslında büyük bir potansiyel hissedeceksiniz. İçinizdeki enerjiye rağmen kontrollü davranabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde ilişkilerde krizler yaşanabilir. Gün boyu anlam arayışları içindesiniz. Duygularınız iniş çıkışlı, gerginlikler olası. Cesaret gerektiren işler, krizler olabilir. Akışta olmak fayda sağlar.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün Oğlak burcundaki kavuşumu geçtiğimiz yılki planlarınızı somutlaştırmaya destek olacak.Uzun yolculuklarda hem ziyaret hem ticaret mantığıyla hareket edip yepyeni oluşumların ortasında bulacaksınız kendinizi. Devletle ilgili işlerinizde sonuçlar elde edersiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşle ilgili konularda detaycı bir tutum içinde davranabilir, dar ve kısıtlı bakış açılarını tercih edebilirsiniz. Bunun da nedeni karşılaştığınız otorite konumunda ciddi kişiler olabilir. Mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 18' 38" R
Ay
İkizler
21° 17' 28" R
Merkür
Koç
24° 07' 54"
Venüs
Boğa
13° 33' 52"
Mars
Koç
07° 33' 59"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 04"
Satürn
Balık
17° 24' 57"
Uranüs
Boğa
22° 56' 08"
Neptün
Balık
29° 11' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 09"
Lilith
Başak
24° 28' 09"
True Node
Koç
15° 09' 46"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>