Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir şeylerin eskimiş olmasının, insanların kendilerini potansiyel sadakatsiz gibi görmelerine yol açtığı doğru olabilir. Ama uzun süreli aşkların sorumluluk ve şartlar altında ezildiğini düşünseniz de, duygusal çıkarlarınızın ne tarafta olduğu çok belli oluyor.

Gelişmelere iradi etkinizi ister istemez çektiniz. Artık koşullara müdahale etmeyi düşünmüyorsunuz, sizin dışınızda gelişmeler olacak. Yeteneklerinizden sonuna kadar yararlanabileceğiniz koşullar, kendiliğinden oluşmak üzere.

Paylaşmacısınız. Ama insanların destek gereksinimlerini açıkça beyan etmeleri gerekiyor. Para sizin için bazen, tutumluluğunuzun yararlarını gösteren ve bu yanınızı onore eden bir araçtan başka bir şey değil.

Hayallerinizi ortaya koyduğunuz ölçü ve koyma biçiminiz, destek görmenizin önündeki en büyük engel gibi diriyor. Kafanızda yarattığınız şeyler çok gerçekçi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız. Bir imkan gibi değerlendirip bu anlamda birtakım çıkar hesapları içine girmeniz çok doğal. Bugünlerde, kendinizi şanslı bulduğunuz konulara bütün enerjinizle odaklanmalısınız.

1 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhabalar, Yılın ilk gününe ilişkilerinizin ve evlilik konularınızın gündemde olacağı bir enerjiyle başlıyorsunuz. İlişki hayatınızla ilgili pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evliliğinde sorun olanlar varsa, yılın ilk günü her şeyi unutup, karşılıklı sevginizin her şeyi çözebileceğini fark edebilirsiniz. Sabah saatlerinde Ay-Neptün kontağıyla, ilişkinizde bu sefer mantığınızı değil, kalbinizin sesini dinleyebilirsiniz. Gece saatlerinde Ay-Venüs kavuşumunun desteği ile bu durum daha da güçlenecek. Ortakaçmış Boğa burçları varsa güzel maddi getirileri olan yeni projelerini hayata geçirebilirler. Sabah 05:19 itibariyle Mars Koç burcuna geçiyor. 14 Şubat'a kadar kendinizden bile sakladığınız, dışa vurmaya çekindiğiniz duygularınızı artık açıklama vakti. Artık kendi potansiyelinizi ortaya çıkartacaksınız. Seviyorsanız söyleyin, kırıldıysanız içinize atmayın. İçinizdekileri döktükçe aslında ne kadar da rahatladığınızı göreceksiniz. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bu dönem dikkatli olun.

1 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Değişimi hissedeceksin! Mücadele gezegeni Mars, bugün ateş burcuna geçiş yapıyor. Yeni yılın bu ilk gününde kendine jestler yapmak isteyeceksin. Eğer ailesi ile yaşayan bir Boğa burcuysan beklemediğin konularda ailenden göreceğin destek umutlarına yenilerini ekleyecek. Arkadaşlarının sana bir şeyler katabilmesi gerektiğine dair inancın artıyor. Güven ihtiyacın bugün ön plana çıkacak. Bazı insanlar konusunda ilk izlenimlerinde yanılmadığını daha net görebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Boğa burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilirsin. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı, o yüzden yeni hesapların yapıldığı bir seneyi geride bırakırken yılın ilk gününden değişimini hissedeceksin.

1 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sorumluluklarınızın ağırlığını üzerinizde hissedebilirsiniz. Bundan şikayetçi olmak yerine bununla ilgili üzerinize düşenden fazlasını yapmamalısınız.

1 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işler sakin ilerleyebilir, sabırlı olmakta fayda var. Yakın ilişkilerinizde daha yapıcısınız. İşinizle ilgili konularda daha sistemli düşünmeye yatkınsınız, bu durum işlerinizi daha da kolaylaştıracak. Kulağınıza gelebilecek olan dedikodulara fazla önem vermeyin. Yapıcı düşünmek için daha çok çaba sarf etmelisiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüz bir hayli kuvvetli. Sevgi dolu ve şefkatlisiniz. Ancakverenler için bu durum biraz daha ciddiyet kazanmalı. Çalışanlarınız arasında ihanet söz konusu olabilir.

1 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın son gününde Ay karşıt burcunuzda ilerlerken tek düşündüğünüz eşiniz ya da sevgiliniz olabilir. Birlikte olmaktan, zaman geçirmekten zevk alabilirsiniz. Karşılıklı sevgi ve bağın tadını çıkarmalısınız.

1 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiler alanında hassasiyetler yaşanabilir. Kendine yeten vasıflarınızla özgüven sağlayan olaylar gelişebilir. Günlük işler hızlı ilerleyecek. Geçmişten gelen husumetleri alevlendirmemek faydalı olur.

1 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

14 Şubat'a kadar Koç burcunda seyahat edecek olan Mars, çalışma ortamındaki iletişiminize adrenalin taşır. Mesai arkadaşlarınızla bu dönemde tartışmaktan kaçınmalısınız. Ofis ortamından birisiyle aranızda aniden bir aşk alevlenebilir. Aşırı heyecana kapılmadan bu ateşin keyfini sürün. Sakarlıklara bu dönemde dikkat etmelisiniz.

1 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

1 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 25' 05" R
Ay
İkizler
22° 48' 46" R
Merkür
Koç
24° 14' 36"
Venüs
Boğa
13° 42' 04"
Mars
Koç
07° 39' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 38"
Satürn
Balık
17° 25' 27"
Uranüs
Boğa
22° 56' 32"
Neptün
Balık
29° 12' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 31"
Lilith
Başak
24° 28' 53"
True Node
Koç
15° 09' 09"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>