Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir. İlişkinizde daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz

Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli.

Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız. Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir.

Ara, sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız konuyla ilgili, objektif bir sonuca varmanız biraz zor görünüyor. Aşırı duygusallıkların etkisinden kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar var. Uzun vadeye yaydığınız beklentilerinizin bir kısmının acelesi gerekebilir. Gündelik sorunlardaki kanıksamış tavrınız, yüreğinizin üzerinde koruyucu bir kılıf gibi duruyor.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Bugün seyahat planları yapabilirsiniz. Yavaş yavaş hayata bakış açınızı değiştirmektesiniz. İyimser bir ruh haliniz var. Eğitim, yurt dışı, hukuki konular gündeminizde olabilir. Ay'ın Mars ve Satürn ile kontaklarından dolayı yolculuklarınızda dikkatli olmalısınız. Saat 06:39 itibariyle Merkür de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 24 Ocak' a kadar yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Astroloji, felsefe gibi evreni anlamaya yönelik konulara daha çok ilginiz artabilir. Yüksek lisans veya doktora başvurusu yapabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı bir haber alabilirsiniz. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Sahiplenici tarafın ön planda!İletişim gezegeni Merkür, bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Hareketli bir hafta sonu seni bekliyor. Gezegenlerin seyri sahiplenici tarafını ön plana çıkarıyor. Çocuklarla iletişiminin fazla olduğu bir işte çalışıyorsan bugün senin için oldukça verimli bir gün olabilir. Parasal ortaklıklarında var olan problemlere eğilmek ve bir uzlaşmaya varmak adına da ideal bir gün olabilir. Duygusal meselelerinle ilgili belli konularda annene danışabilirsin. Eğer belli bir programın yoksa günün büyük bir kısmını ailene ayıracağına hiç şüphe yok. Eğer üzerinde garip bir yorgunluk hissi varsa muhakkak kan değerlerini bu günlerde baktır.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğunluğunuzu ve stresinizi üzerinizden atmanın ve olaylara bakış açınızı değiştirmenin tam da zamanı. Dostlarınızla güzel bir organizasyon düzenleyebilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizde biraz daha olumlu olmaya bakmalısınız. Bakış açınızda kendinizi yeteri kadar güvende hissetmeyebilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çocukluk günlerinizi ve eski davranışlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Özlediğiniz dostlarınızla bir araya gelmenin yollarını arayacaksınız.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhunuzun gerçek beklentilerine odaklanabileceğiniz bugün, anne ve aile büyükleri ile ilişkilerde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, evinizde ve aile ortamında sizi eğlendiren aktiviteler düzenleyebilir, mutlu bir akşam geçirebilirsiniz. Ani duygu yükselmeleri yaşayacağınız için, kendinizi sakin ve dengeli bir enerjide tutmaya çalışmanız önemlidir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Risk almayı sevmeyen Boğalar bügün sınırları hatırlatan olaylar gelişebilir. Varlık edinme kaygısı, harcamalar sizi meşgul edebilir. Dünya görüşünüze dair eleştiriler olabilir. Yetersiz bilgi ile karar vermeyin.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcuna geçen Merkür uzun zamandan beri aradığınızhayatınızdaki güven ihtiyacına parmak basacak.Kendinizi sağlama almak adına pek çok sözleşmeye imza atabilir, hukuki konulara son noktayı koyacak belge ve dokümanları ele geçirebilirsiniz. Yurt dışıyla yapacağınız anlaşmalar önem kazanır.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 23' 42" R
Ay
Yay
27° 23' 11"
Merkür
Koç
16° 16' 20"
Venüs
Koç
28° 25' 28"
Mars
Balık
28° 06' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 13"
Satürn
Balık
16° 23' 20"
Uranüs
Boğa
22° 13' 41"
Neptün
Balık
28° 50' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 25"
Lilith
Başak
23° 06' 21"
True Node
Koç
15° 26' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>