Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli sevgisini kanıtlamasını ister gibi davranmanız, partnerinizi uzaklaştırabilir. Bugün ortak bir arkadaştan ilişkinizle ilgili uyarılar alacaksınız. Onun sizi anlamasını beklerken, siz onu ne kadar anlamaya çalışıyorsunuz ?

İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelere açık görünüyorsunuz. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle eforunuzda enerji kısıntısına gitmenizi gerektirmiyor.

Umulmadık gelişmelerle yakında düze çıkacaksınız. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden gocunmayın, buna ihtiyacınız var.

Dostça ve yapıcı eleştirilerde duygusallık aramanız boşuna. Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef oluyorsunuz. Tümünün haksız olduğunu düşünemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İddialı davranışlarınız söylentilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük, ben merkezci duygular barındırıyorsunuz. Oysa yaşamınızdaki yeni gelişmeler, bugünlerde biraz daha alçaktan uçmanızı gerektiriyor. Parlak bir dönemdesiniz, ama bunun değerlendirilmesi sizin dışınızda yapılıyor. Yakında ilişkilerinizde çeşitlilik ve renklilik söz konusu.

3 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Maddi konularınıza odaklanacağınız bir gündesiniz. Saat 11:22'deki Ay-Jüpiter kavuşumu para ile ilgili konularda size çok güzel bir şans veriyor. Beklediğiniz paralar elinize geçebilir. Borçlarınızı kapatmada destek sağlayabilir. Öğleden sonra Ay-Neptün ve Merkür-Kiron açılarının etkisiyle agresif olabilirsiniz. Sinirli olduğunuzda söyleyecekleriniz yaralayabilir. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

3 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler tam istediğiniz gibi gelişiyor. Akşama doğru alacağınız bir haber duygularınızın kabarmasına neden olabilir. Biraz huzursuz ve heyecanlı bir tavır içine girebilirsiniz. Ancak, yine de anlayışlı davranacak ve sorun haline getirmeyeceksiniz. Olumlu bir dönemdesiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili beklentilerinizde iletişim kurmanız gereken bazı görüşmelerde daha ciddi ve sakin bir imaj çizmeniz gerekebilir.

3 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle yaşayacağınız keyifli bir günü işaret ediyor. Babanızla ilgili herhangi bir sorun yaşamış iseniz bugün çözmek isteyebilirsiniz. Emlakla ilgili konularda rahatlama söz konusu olabilir. Neden olduğunu bilmediğiniz bir hislerle kendinizi yeni konulara karşı daha fazla heyecanlı hissedebilirsiniz ve özgürlük hissi içinde olabilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemli konularda umudunuzu yitirmeden çabalamalısınız. Şansınız dönme yolunda merak etmeyin.

3 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

3 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geçmişin yükü sizi zorlayabilir. Duyguları uçlarda ve yoğun yaşayacaksınız. Gün boyu anıları yad edebilirsiniz. Vakit geçirmek için alışveriş yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde yönsüzlük yerini beceriye dayalı işlere bırakabilir.

3 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Yay burcuna yerleşmesiyle spiritüel konular, okült bilgiler, enerjiler ve metafizik temalara duyduğunuz merak artar. Ortak paylaşımlarınız üzerinden kazanç elde edebilirsiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal birlikteliklerde canlı sohbetlere eşlik edersiniz. Arkadaşlarınızın davetlerine katılın. Fikirleriniz herkese ilham verir. Çocuk yapmayı düşünen çiftler bu dönemde harekete geçmek isterler. Bacak ağrılarına dikkat!

3 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz. Para durumunuz iyi.

3 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 30' 19" R
Ay
İkizler
24° 02' 45" R
Merkür
Koç
24° 20' 03"
Venüs
Boğa
13° 48' 45"
Mars
Koç
07° 43' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 55"
Satürn
Balık
17° 25' 52"
Uranüs
Boğa
22° 56' 51"
Neptün
Balık
29° 12' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 21"
Chiron
Koç
21° 13' 48"
Lilith
Başak
24° 29' 29"
True Node
Koç
15° 08' 39"
Son Güncelleme : 10/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>