İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Net kararlar alıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 20%

Son zamanlarda endişelisiniz. Bazen hayatınızda gerçekten sizi önemseyen insanlar olduğunu unutuyorsunuz. Bugün aile ve akrabalarınıza zaman ayırmalısınız. Onları arayabilir veya ziyaret edebilirsiniz ya da kardeşinizle sohbet edip hayatınızda olup bitenleri konuşabilirsiniz. Aile ilişkilerini ihmal etmeyin. Sizi seven insanlarla temasta kalırsanız, ayaklarınızın yere bastığını ve desteklendiğinizi hissedeceksiniz.

Hayat şu an size yardım ediyor. Eğer dindar bir insan olsaydınız, bunu ilahi bir güce bağlayabilirdiniz. Bu şey her ne ise, koruyucu meleğiniz daima yanınızda. Belki de, yaşamınızda yeni bir şeye başlamak, ev taşımak, yaşam tarzınızı değiştirmek veya yeni bir işe başlamak istiyor olabilirsiniz. Şu anda yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve her şey yoluna girecek!

Bugün beyinfırtınası yapmak ve yaratıcı olmak için çok güzel bir gün olabilir. Bazen hayalgücünüz aniden ortaya çıkıyor. Size ilham veren bir vizyonunuz var. Belki de, kafanızda bilgisayar tasarımı ve şirket logosu için bir fikir canlanabilir. Ya da, bir tuval alıp bir şeyler canlandırmak isteyebilirsiniz. Siz sanatçı bir kişiliksiniz, içinizdeki sese kulak verin.

İyi anlaştığın bir gruptan siyaset ve üyeleri arasındaki çatışmalar gibi sebeplerle ayrı kalmış olabilirsin. Bu şartlar altında, en iyisi bir süre olayların dışında kalmak olacaktır. Veya başı belada olan bir arkadaşın sana danışıp tavsiyelerini dinlemek isteyebilir. Onların zayıflıklarının seni etkilemesine izin verme. Senin için oldukça can sıkıcı bir gün olabilir. Kendi projelerine yoğunlaşman yerinde olacaktır. Her şey yarına düzelecek.Zihninizin yüzeysel ve küçük şeylere takılmasına izin vermeyin. Hayat, gerçeklikle pek de ilgisi olmayan meseleler üzerine kafa yormak için fazla kısa. İnançlarınızı sağlam bir temele yerleştirebilmek için bugün ayaklarınızı yere basmanız gerekecek. Bir şekilde test edilebilirsiniz, bu yüzden karşınıza çıkacak bu zorluğa hazır olun. Elbette üstesinden gelebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün meydana gelen yeni ayla birlikte eğitim alanında yeni adımlar atabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir fikir veya düşünce geliştirebilirsiniz. Düşüncelerinizdeki derinlik, gizem ve bilgelik size yeni bir ifade şekli ve tarzı getirebilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, güne uyandığınızda Aslan burcunda hareket ediyor. Bugün 06:11 itibariyle 8 derece Aslan burcunda yeniay oluşuyor. Yöneticiniz Merkür de 06:57'de retro hareketini bitiriyor. 23:47'de Ay uzun süre boşluğa giriyor. Yeniayla beraber uzun zamandır beklediğiniz bir haber size gelebilir. Eğitim hayatınızda parladığınız bir dönemde olacaksınız. İletişimin ağırlıklı olduğu konularda çalışıyorsanız güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Ayrıntılı yeniay yazısına erişmek için tıklayınız.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Net kararlar alıyorsun!Ağustos ayına ateş burcundaki Yeniay ile başlıyorsun. Sadece kendi hayatına odaklanmak isteyeceğin bir gün. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, resmi olarak bugün ilk adımı atabilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, inişli çıkışlı aşk hayatın konusunda net bir karar alabilirsin. Yakın çevrenle bu durumu paylaşman, sevgilinin kulağına gidebilir. Sevgilisi olmayan bir İkizler burcuysan, beklemediğin bir arkadaşının ilgisini fark edebilirsin. Geçmiş zamanda, iyiliğinin dokunduğu bir kişinin seninle kuracağı bağlantı oldukça sevindirici olacak. Son zamanlarda artan baş ağrıları yaşıyorsan, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve seyahatler konusu bugün sizler için önem taşıyabilir. Hızlı gelişen seyahat programları ya da yeni tanıştığınız kişiler sizlere yeni fikirler sunabilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Kişisel becerinizle işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş çevrenizde bugün taraflı olmanız gerektiği gerekçesi ile suçlanabilirsiniz. Aşk ilişkilerinizde de sık sık sadece kendinizi düşündüğünüz hatırlatılabilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ayla birlikte eğitim alanında yeni adımlar atabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yeni bir fikir veya düşünce geliştirebilirsiniz. Düşüncelerinizdeki derinlik, gizem ve bilgelik size yeni bir ifade şekli ve tarzı getirebilir.

1 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla veya ailenizle yeni finansal anlaşmalara girmek için iyi bir zaman değil, eğer öyleyse tüm beklentilerinizin açıkça anlaşıldığından emin olun.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda meydana gelen Yeni Ay ve Yengeç burcunda geri giden Merkür'ün düz harekete geçmesi sizin zihninizde parlak fikirlerin doğmasına aracılık edecek. Senaryo yazmak ya da oynamak, drama eğitimi almak, diksiyon derslerine gitmek gibi harika planlar yapabilirsiniz. Bu arada cazibesi ve güzelliğiyle sizi büyüleyen bir komşunuza aşık olmanız da mümkün. Bu aşkı doya doya yaşayın. İkilemleri zihninizde çözebilecek yeteneğe sahipsiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle ilşkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Çevrenizden yararlanarak içinde bulunduğunuz sıkıntılardan kurtulacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiç bir şey olmamış gibi davranacaksınız.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çalışmak duygusal anlamda tamamlanmanızı sağlıyor. Çok çalışmaktan ve bunu sergilemekten sizin kadar keyif alan az bulunur. İşlerinizi köpürtmek istiyorsunuz. Fakat bu konuda abartıya kaçmamalı, olandan fazlasını pazarlamamalısınız. Altı henüz dolmamış işlerinizi sunmakta acele etmemelisiniz.

1 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; finansal konulardaki endişelerin, ummadığın kişiden gelebilecek yardımla, rahatlamana yardımcı olurken, seyahate çıkma isteğinde artabilir. Yakınlarından gelebilecek cazip fırsatları değerlendirmek isteyeceğin bir dönemdesin. Farklı yerler ve kültürler de ilgini çekebilir. Yazılı ya da sözlü kuracağın iletişimlerde cesaretin ve özgüveninle dikkat çekeceksin.

1 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>