İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin hoşunuza giden ve başarılı bulduğunuz yönlerine odaklanıyorsunuz. Bunu kendinize karşı savunsanız da sizin asıl yaptığınız zorluklardan kaçmak. Hala geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünüyorsunuz.

Bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bunun için biraz daha birikime ihtiyacınız olduğunun farkındasınız. Önümüzdeki günlerde mesleki becerinizi arttıracak eğitimlere ihtiyaç duyabilirsiniz.

Özel bir harcamanız için yeniden bütçe yapmaya ihtiyacınız var. Bu harcamanızın zorunluluğuna inandığınız için bazı kısıntıları yaparken hiç zorlanmayacaksınız.

Kendinize daha dürüst davranmaya çalışmanız, geleceğinizi daha doğru çizmenize yardımcı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkizler burcu arkadaşlarınızdan güç alıyorsunuz. Yeni organizasyonlarda kulağınıza çalınan fikirler yeni ufuklar açmanıza yardımcı oluyor. Güzel planlarınız var. Uygulamak içinse biraz daha maddi anlamda elinizin rahatlamasını bekleyebilirsiniz.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başlangıcında Ay hareketini Balık burcunda sürdürüyor. Kariyerinizin gündemde olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Ay, 00:57-13:23 arası boşlukta olacak. 13:23 olduğunda Koç burcuna geçen Ay, enerjinizin günün geri kalanında yükseleceğini gösteriyor. Bugün Merkür-Satürn sert etkilerini alacağımız bir gündeyiz. Özellikle dostlarınıza karşı gerçekçi olurken söyledikleriniz kalp kırabilir.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağduyulu davranıyorsun!Mayıs ayına Merkür-Satürn 90'lığı ile başlıyoruz. Hata ya da eksik yaptığın tüm konular bugün karşına çıkabilir. Gün içerisinde ertesi güne yetiştirmen gereken işler varsa zamanla ilgili sıkıntı yaşayabilirsin. Zaman konusunda daha planlı olmanda fayda var. İlişkin var ise, sevgilinin bugün çok fazla üstüne gitmeni tavsiye etmiyorum. Eğer kalbin boş ve aklında bir kişi seninle konuşabilir. Duvarlarını yıkmanın zamanı gelmedi. Evli ve çocukları olan bir İkizler burcuysan, ailecek katılacağınız etkinlikler hepinize iyi gelecek. Gün içerisinde ezber bozacak olaylar gelişebilir. Sağduyunu koruyarak atacağın adımlar sayesinde ciddi zararların önüne geçmiş olacaksın. Diyet yapan bir İkizler burcuysan, spora başlamak için ideal bir gün olduğunu da belirtmek isterim

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatınızla veya yakın çevrenizle alakalı bazı dedikodular kulağınıza gelebilir. Pire için yorgan yakmayın.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları toparlamak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Göz önünde olmaktan keyif alacağınız zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız konulara başkalarının katılımını sağlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda çokça düşünmek olayları daha da zorlaştırabilir. Akışta kalmak ve süreci evrene bırakmak maneviyatınızı yükseltebilir.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler;ve sosyal hayatın açısından oldukça karmaşık ve dalgalı bir gün olabilir. Sabah saatlerinde girişimde bulunmak için uygun koşulları bulamayabilirsin. Öğleden sonra ise hedeflerine daha cesurca sarılabilir, gruplar, ekip çalışmaları veya arkadaşlarının da içinde olduğu organizasyonlarda yer alabilirsin.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yönsüz ve kararsız olabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeye sebep olan durumlar, kriz yönetiminde sorunlar ve bekleten işler olası. Gün içinde bir yandan derin anlam arayışları, diğer yandan kararsızlık söz konusu olabilir.

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında partnerinizin söyledikleri canınızı sıkabilir. Evde çok neşeli olmayan diyaloglara maruz kalabilirsiniz. Soğuk tavırlar, iletişim kopuklukları güne damgasını vurabilir. Bugün olan işleriniz, evrak eksikliği vs. gibi sebeplerle son anda ertelenebilir. Neşeli tavrınız, iyimser yapınızla bugünün de üstesinden gelirsiniz. Nefes terapisi öneririz. Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları

1 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizin baskısına maruz kaldığınızı düşünmenize neden olacak olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Diğer taraftan, baskı kuran, ısrar eden kişi siz de olabilirsiniz. Kendinizi kontrol edin, sert tepkilerden ve ısrarcılıktan kaçının.

1 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 20' 28" R
Ay
Terazi
29° 27' 37" R
Merkür
Boğa
06° 59' 47"
Venüs
Boğa
26° 21' 46"
Mars
Koç
15° 29' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 19"
Satürn
Balık
18° 08' 21"
Uranüs
Boğa
23° 32' 21"
Neptün
Balık
29° 27' 01"
Plüton
Kova
02° 01' 40"
Chiron
Koç
21° 45' 04"
Lilith
Başak
25° 37' 21"
True Node
Koç
14° 55' 34"
Son Güncelleme : 21/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>