İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi gündelik sorunlardan uzakta doya, doya yaşamak istiyorsunuz. Onu kaybetmek, hayatınızın korkusu gibi görünüyor. Sevgilinizin de aynı duygu yoğunluğu içinde olduğunu bazen unutabiliyorsunuz.

İş ilişkilerinizdeki karışıklıklar, bir arkadaşınızın da omuz vermesiyle yakında bir düzelme trendine girecek. Yapıcı olmaya çalışıyor, ilişkilerin üzerine bu bakışla gitmeye özen gösteriyorsunuz.

Para krizlerini başka krizlere dönüştürmemelisiniz. Önünüzde hayli zaman var. Yeni işler, yeni paralar getirebilir. Sınırlı harcamalarla sorun yaşamayacağınız bir dengeyi oturtabilirsiniz.

Yaşadığınız bir problemde, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba, komşuluk türü ilişkilerde korumaya çalıştığınız birtakım dengeler var. Bu konularda karşılaşacağınız duygusal koşullanmışlıkların sizi etkilemesine izin vermemeniz gerekiyor. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Özgün görüşleriniz, kazanç kadar kayıp da getirebilir. Bu, ortaya koyacağınız tavra bağlı olacak.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, Saat 08:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu zihnimizi aydınlatıcı, hedefimize varma arzumuzu destekleyicidir. Evet siz, hızlı düşünüyor, çabucak öğreniyor ve kendinizi farklı bir şekilde ifade edebilecek hale geliyorsunuz. Yazarak, konuşarak, bizzat insanlarla bir araya gelerek toplumsal konularda ilerici görüşlerinizle ilgi uyandırabilirsiniz. Saat 11:40 Ay-Neptün olumlu görünümü, kendinizi geliştirmeniz, aklı başında hareket etmeniz halinde zorlukları kolaylıkla geride bırakacağınızı ve arzu ettiğiniz zirveye çıkacağınızı söylemektedir. Özelliklesahasında ve toplumsal yaşamda seçtiğiniz alanda başarılı olmanın kuralı budur. Zaten bu oluşum bahsettiğim şekilde ilerlemeniz için sizi desteklemektedir. Saat 22:29 Ay-Pluto görünümü, zihinsel ve duygusal anlamda derinleşmemizi sağlayıcıdır. İhtiyaçlarımızı daha fazla önemseriz. Kim bize karşı ve kim bizimle beraber? Bunları bilmek isteriz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Anlaşılmakta zorlanacağın bir gün. İletişimde iyi olsan da düşüncelerinin hızı seni zor durumda bırakabilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde bazı konularda önemli başlangıçlar ve planlar zamanı. Kariyer çevrenizdeki kişilerle, önemli fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda değişiklik olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla kişisel anlamda paylaşım içinde olabilirsiniz. Kişisel konularınızda değişiklikler olabilir. İşte eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Kendinizi daha fazla gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendine güvenen ve enerjik yapınızla topluma kendinizi öylesine kabullendirdiniz ki, hiç kimse sözünüzden çıkmaz oldu. Bu çok hoşunuza gidiyor.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aileniz ve kurumlarla görüşmelerinizde olumlu bir atmosfer hakimken, ilişkilerinizde ne istediğinizi bilen tavrınız ve her zamankine göre daha duygusal yaklaşımlarınızla partnerinizi etkileyebilir, özel hayatınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde edebilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza göre hareket etmek isteyecek, arkadaş gruplarınızla planlar yapacaksınız. Bugün, duygularınızdaki zenginlik sizi ilginç kılabilir. Gün içinde önemli ve farklı konuşmalara açık olun.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hizmet alanınızda ilerleyen Ay ve kriz alanınıza yol alan Plüton arasındaki olumlu açı teması nedeniyle,yaptığınız alanlardaki yardımlaşma ve dayanışma konuları odak noktanız olacaktır. Dolayısıyla bugün kendinizi ikinci plana itip çalışanlar ve ofisiniz ile ilgilenmek ve krizleri gidermek isteyebilirsiniz. Otorite figürleri ile ilişkiler gergin olabilir. Sizi sürekli eleştirip, kritik edebilirler. Siz de kendinizi beğenmeyip, yaptığınız işin kalitesinden memnun olmayabilirsiniz. Mesleki hamlelerinizde yanlış yönelmelere maruz kalabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 51' 39" R
Ay
İkizler
14° 51' 57" R
Merkür
Koç
23° 40' 17"
Venüs
Boğa
12° 59' 30"
Mars
Koç
07° 12' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 29"
Satürn
Balık
17° 22' 48"
Uranüs
Boğa
22° 54' 31"
Neptün
Balık
29° 11' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 40"
Lilith
Başak
24° 25' 03"
True Node
Koç
15° 12' 21"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>