İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Pratiksin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk konusunda uzun zamandır ertelediğin sorunları çözmek istemen doğal olacak bugün. Seni üzen durumları çözmek için girişimlerin olabilir. Ama senden kaynaklanmayan meselelerde ısrarcı olmak ters tepebilir. Aman dikkat!

Bugün çok yoğun birgünü geçirmeseniz de kafanızı meşgul eden konulardan dolayı akşama doğru kendinizi bayağı yorgun hissedebilirsiniz. Bu konuları birkaç gün kendi haline bırakın.

Tasarrufu harcamaların önünde tutmaya başlayabilirsin bugün. Birikimi hedefleyip bunun için aylık bütçe hazırlaman sana çok daha iyi gelebilir. Parasal konularda verim yakalamak için doğru adımlar atabilirsin.

Vücudunun ihtiyaçlarına kulak vermen gereken bir gün olabilir bugün. İhtiyacın varsa dinlenmeli, gereken enerjiyi toparlayabilmelisin. Bunun için de kimseye hesap vermemen gerekecek. Vücudunun iyi halinden tamamen kendinin sorumlu olduğunu hatırlaman iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hedeflerine ulaşırken bir şeyleri daha ciddiye alman gerekebilir ve sen de bunu daha net görebilirsin. Bu hedeflere ilerlerken karşına zorlanacağın engeller çıkması muhtemel ama bugünün etkisiyle bu engelleri aşmak için çözümler üretebilirsin.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçmişteki başarısızlıklarla yüzleşirseniz, onlardan öğrendikleriniz gelecekteki başarıyı çok daha olası hale getirecektir. Hiçbir şey yolunda gitmediğinde herkes döngülerden geçer, ancak herkes bunlarla başa çıkacak zihinsel güce sahip değildir. Siz bunu başarıyorsunuz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konular gündeminde. Ay sonunda sorun yaşamamak için tedbirlerini alacaksın. Global bir firmada çalışan İkizler burcuysan, bir terfi haberi kapını çalabilir. Dün itibariyle Zodyak’ın ilk burcunda hareket etmeye başlayan Jüpiter, pratik yönünü daha çok ortaya çıkaracak.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tamamlandığını düşündüğünüz konular da son an da bazı aksaklıklar yaşanabilir. Zaman kaybını çözmek için hızlı hareket edeceksiniz. Yoğun çalışmak sizin üzerinizdeki tozu alırken kendinizi de daha işe yarar hissedeceksiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz işlere odaklanabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı ortaya koymaktan keyif alacaksınız. Çevrenizdekilerle birlikte uyumlu enerjinizi sürdürmeniz, işlerinizi bitirmenizi kolaylaştıracaktır. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha ciddi konularla ilgilenebilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk ve sevgi konularında şanslı olan gruplardan biri de sizlersiniz. Aşk niyetleriniz bugünlerde her an gerçek olabilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızda olup bitenlerin altında ne yattığının fazlasıyla farkında olmak bugün biraz canınızı sıkabilir. Sahip olduğunuzu bilmediğiniz duru görüş ve telepati yetilerinizi ortaya çıkaran deneyimler yaşayabilirsiniz. Genelde ayakları yere basan ve gerçekçi biri olduğunuz için bu sizde şok etkisi yaratabilir, ancak kendinizi akışa bırakın. Gerçek ille de beş duyunuzun algılarıyla sınırlı olmak zorunda değil!

12 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda mesajınızı iletmede bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi son derece net bir şekilde ifade etmek için normalden biraz daha fazla özen gösterin veya kendinizi açıklamak için daha iyi bir zamanı beklemeyi düşünün. Konsantre olma yeteneğiniz bugün zarar görebilirken, farklı ilgi alanlarını keşfetmek tatmin edici olabilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum getirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Huzursu, alıngan bir gün yaşıyorsunuz Kendinizi ifade etmelisiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü partnerinize ayırabilir, ilişkinizle ilgili bazı konuları masaya yatırabilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebilirseniz sorunların çözümü sağlanabilir ve ilişkiniz güçlenebilir. Yanlış anlamalara dikkat.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kimi anlarda kendi hislerinize önem vererek, kimsenin müdahalede bulunmasını istemez kimi anlarda ise kendi kendinizle savaşabilirsiniz. Özgürlüğünüzün en temel gereksinim olduğunu düşündüğünüz için kimsenin sınırlarınıza girmesini istemezsiniz. İşinizdeki verimlilik bugün azalabilir, hiç çalışmak istemezsiniz. Küçük anlaşmazlıklarda ne olursa olsun taviz vermemeye çalışırsınız. Kim olursa olsun sizin istekleriniz daha önemlidir. Bu durum karşınızdaki insanların sizi egosantrik biri olduğunuzu düşünmelerine yol açar fakat bu durum sizin umrunuz olmayabilir. Kimseye ihtiyacınız olmadığını düşünür ve tek başınıza birçok güçlüğü yeneceğinizi zannedebilirsiniz

12 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>