İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sonuçları Düşünüyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 50%
Sağlık 60%

Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizin aklında parasal konular olabilir ve sizden tavsiye isteyebilirler. Yaratıcı bir proje, başlangıçta düşündüğünüzden daha fazla para, zaman ya da başka kaynak harcamaları gerektirebilir ve buna devam edip edemeyeceğiniz konusunda kararsız kalabilirsiniz. Hızlı veya ucuz yollarla bir şeyler yapmanız gerekebilir, ancak bunu planlandığınız gibi tamamlayabileceksiniz.

Para yönetimine çok odaklanmış olabilirsiniz. Belki çek defterinizi dengelemeye çalışıyor olabilirsiniz. Belli şeylere çok fazla para harcadığınızı fark ediyor olabilirsiniz. Bu bir bütçe ile yaratmak için iyi bir zaman olabilir. Ya da geleceğinizi düşünebilirsiniz. Belki de size biraz yatırım yapmak isteyebilirsiniz, böylece faizinden kazanç sağlayabilirsiniz. Finansal danışman veya size yardımcı olabilecek deneyimli bir arkadaşınızla konuşun.

Bugün bir öneri veya plan üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Pozisyonunuzu destekleyecek kesin verileri bir araya getirebilirsiniz. İnternetteki son araştırmaları toplamak istemeniz ya da alanınızda bir uzmana başvurup girişiminiz hakkında onların düşüncelerini almanız muhtemel. Eğer tüm parçaları bir araya getirirseniz, fikirleriniz baş göstermeye başlayacak.

Senin açından bereketli bir gün; her alanda ilerleme sağlayabilirsin. Yine de çevrendeki insanlardan gelebilecek aldatmacalara dikkat et. Gerçeküstücü bir toz bulutu havaya hakim ve bu gerçekliği örtbas ediyor. Gerçeğe ulaşmak için daha da derine kazman gerekiyor olacak. Güvende kalmak için yumuşak tavırlar benimse. Uç boyuttaki eylemler başını belaya sokacak olan öfke ve korkuyu tetikleyecektir.Günün üzerinde etkisini gösteren bunaltıcı bir yoğunluk sakin kalmanızı zorlaştırabilir. Güçlü fikirler ve büyük duygular dehşet verici bir şekilde birbiriyle çarpışıyor. Dikkatli olmazsanız kendinizi bir kasırganın ortasında bulmanız muhtemel. Başka insanların işlerini halletmeye çalışmak için ortaya düşmeden önce kendinize ve kendi ihtiyaçlarınıza öncelik verdiğinizden emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gardınızı alın çünkü bugün duygusal bir kamikazede savrulabilirsiniz. İlişkilerinizde bir şeylerin dengesi bozulmuş gibi görünüyor ve iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissediyorsunuz. Bir yandan iç dünyanızı zenginleştirmeye öte yandan son zamanlarda tanıştığınız birine kendinizi teslim etmeye çekiliyorsunuz. Çatışmadan kaçınmak için kendinizi meşgul edin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, çevrenizdeki arkadaşlarınıza el sallamak ve bağırmak için zaman harcamak isteyebilirsiniz. İnternetten alışveriş yapabilir heyecanla aldıklarınızı deneyebilirsiniz. Tüm bunlar sırasında, uzun zamandır duymadığınız bir arkadaşınızdan çok hoş bir telefon görüşmesi bekleyebilirsiniz. Bu bağlantıların tadını çıkarın!

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki bazı insanlardan yeni şeyler öğrenmek hayata karşı bakış açını değiştirmiş olabilir. Midende sorunları olan bir İkizler burcuysan yağlı yiyeceklerden uzak duruyorsun. Evli ve çocuk sahibi bir İkizler burcuysan, çocuklarınla ilgilenmenin değerini daha iyi anlayabilirsin. Maddi anlamda bazı yatırımlar sana göz kırpabilir. Temkinli davranıyorsun.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi özgürleştirmeniz ve sınırlarınızı oluşturmanız gereken güzel bir zaman dilimi. Finansal sorunların yaşam sevincinize engel olmasına izin vermeyin. Evde kalmaya devam edin.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yoğun telefon konuşmaları içinde güne başlayabilirsiniz. Yeni ufuklara açılma isteği içinde, tatil planları yapabilirsiniz. Yabancılarla ilişkili konular gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin sonuçlanması için beklemek zorunda kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız zamanlar var. Beklemede kaldığınız zamanlarda rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En büyük dostunuzun kendiniz olduğunu hep hatırlayın. Kendiniz ve hayalleriniz için göstereceğiniz çaba hayat yolunda tecrübe ve başarı getirir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem Venüs retrosu başlıyor hem de Mars Balık burcuna geçiyor. Burcunuzdaki Venüs retro yaparken eski ilişkiler, ilişki modelleri bu retroyla geri gelebilir, temkinli yaklaşmalısınız. Bu dönem kozmetik, estetik girişimler için pek de iyi olmayabilir. Ayrıca maddi konulara da dikkatli olmalısınız. Mars'ın burç değiştirmesiyle kariyerinizde,yaşamınızda mücadele artabilir, siz de daha girgin, cesur, korkusuz davranabilirsiniz. Gözle görülen hızlı ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız zira pek tekin konumda olmayan bu Mars statünüze, konumunuza zarar veren, onu zedeleyen türde olabilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs retrosu başlıyor; 25 Haziran'a kadar ikili ilişkilerde karmaşalar söz konusu olacaktır. Dış görünüşünüzde değişim yapmaya pek uygun zamanlar değil.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, sevgi ve mutluluk gezegeni Venüs bugün itibariyle burcunuzda geri hareket etmeye başlıyor. 25 Haziran'a kadar eski ilişkilerinizle tekrar iletişime geçebilirsiniz.Dış görünüşünüzde değişiklik yapmayı planlıyorsanız Venüs Retrosunun bitmesini beklemelisiniz. Mars'ın Balık burcuna girişi ile kariyer konuları önem kazanıyor.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade güzel olabilir.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler bugün göğüs bölgenizde ağrı hissedebilirsiniz. Kendinizi yormayın. Anne baba olan İkizler, bugün biraz çocuklarınızla vakit geçirmeye çalışın. Her iki taraf için de sakinleştirici ve kaliteli zamanlar olacaklardır.

13 Mayıs 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakınlarınızdan destek görmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde güçlü olma isteğiniz nedeniyle, çevreniz üzerinde kontrol kurmaya kalkışabilirsiniz. İçinizdeki kıskançlık duyguları sonucu sahip olduğunuz değerleri kısıtlayabilir ve onlarla aranızda kırgınlık oluşturabilirsiniz. Bugün, insanlardan uzak kalma ve dinlenme isteğiniz yüksek olacaktır. Kendi işleriniz dışındaki sorumluluklar nedeniyle yorulmuş olabilirsiniz. İletişim konusundaki sertlikler görülebilir. Dostlarınızla birarada olduğunuz halde yalnızlık hissedebilirsiniz. Durgunluğunuz gözlerden kaçmayacaktır. Sessiz ve sakin ortam arzular yada kendiniz bu ortamı yaratmaya çalışabilirsiniz.

13 Mayıs 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 29' 17" R
Ay
Akrep
01° 19' 12" R
Merkür
Boğa
07° 13' 08"
Venüs
Boğa
26° 33' 02"
Mars
Koç
15° 36' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 50' 28"
Satürn
Balık
18° 08' 56"
Uranüs
Boğa
23° 32' 53"
Neptün
Balık
29° 27' 13"
Plüton
Kova
02° 01' 36"
Chiron
Koç
21° 45' 31"
Lilith
Başak
25° 38' 22"
True Node
Koç
14° 55' 13"
Son Güncelleme : 21/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>