İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Saygınlığın Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmakta pek sorun yaşamayacaksınız. İlişkinizden yana var olan problemlerin de yakın zaman içerisinde son bulma ihtimali var.

Daha sabırlı olmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tüm istediklerinize yavaş yavaş ulaşmayı başarabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir şeyler denemek yerine her zamanki rutininize göre ilerlemeniz daha faydalı olabilir. Boşlukta, belirsiz hisler içinde olduğunuzda aldığınız kararlar için aceleci olmayın.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcu için iletişim becerilerinizin ön planda olacağı bir gün olabilir. Karşınızdaki insanlarla kolayca iletişim kurabilir, fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizde de aktif olabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Ancak, karar verme süreçlerinde hızlı davranmak yerine dikkatli ve sabırlı olmanızda fayda var. Boş zamanlarınızı kendinize ayırmak ve dinlenmek için fırsat yaratabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilere yaptığın yönlendirmelerden dolayı saygınlığın artıyor. Önemli bir kararın arifesinde olan bir arkadaşın senden yardım isteyebilir. Ona yardım etmek için elinden geleni yapacaksın. İlişkisi olan İkizler burcuysan, partnerinle vakit geçirdikçe onu daha da çok sevdiğini fark ediyorsun. Beraber bir gelecek düşünmeye başlıyorsunuz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnisiyatif almanız gerekebilir. Kendinizi sorumluluktan kaçırmamalısınız. Ailenizin veya çevrenizin bu konudaki önerileri size yol gösterebilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha canlı ve hareketli kılıyor. Ancak hayalde kalan şeyler nedeniyle kendinizi kararsız hissedebilirsiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda oldukça şanslı olduğunuz bir gündesiniz. Duygusal konularda sezgileriniz yükselecek ve istediğiniz gibi bir aşk yaşayabileceksiniz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini daha yaratıcı hissedeceksin. Daha farklı konular hakkında güzel gelişmeler elde edebilirsin. Eğer bir süredir halledemediğin bir mesele varsa bu konu hakkında yeni bir yol bulabilirsin.

13 Nisan 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, yalnızca ilginizi çeken değil aynı zamanda hayatınızı dönüştüren çalışmalara, kişisel ilgi alanlarınıza veya projelere odaklanıyor olabilirsiniz. Önemsediğiniz insanlar ve projeler için ekstra çaba göstermenin zamanı geldi. Şu anda çoğu düzeyde kendi yolunuza gitme eğiliminde olsanız da beyin fırtınası harika bir şekilde işe yarayabilir ve mevcut ikilemlere olası yanıtlar için geçmişin üzerinden geçmek özellikle verimli olabilir. İnsanlar daha destekleyicidir ve bu gark edilir bir şekilde yardımcı olabilir. Gün, duygularınızı yüzeye çıkarır ve etrafınızdaki dünyayla bağlantı kurma konusunda güçlü bir ihtiyaç uyandırır.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla bir arada hoş saatler geçirirken, sizi sıkan konuları unutmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gönlünüzce eğlenin. Yakın akraba çevrelerinde basit çekişmelerden dolayı bu tür dedikodular eksik olmaz.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çelişkili düşünceler içerisine girebilirsiniz. Genel olarak gerginliklerden uzak durmanız gerekiyor. İkili ilişkilerde var olan problemleri ortadan kaldırmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Tercihleriniz konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışmalısınız.

13 Nisan 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili karmaşık ve farklı duygular içinde bulunabilirsiniz. Bunun nedeni, kendinizi ve partnerinizi sorgulamanızdan kaynaklanıyor. Biraz daha rahat ve akılcı olabilirsiniz. İş ortaklarınızla yaşadığınız bir sorun, önümüzdeki günler içinde çözüme doğru yönelecek. Bazı problemleri tepkisiz kalıp zamana bırakmak yararlı olabilir. Paranızı temkinli idare ediyorsunuz. Kısa vadede bir problem görünmüyor. Metabolizma hızınız bu aralar yavaş, kilo problemi yaşamanız olası.

13 Nisan 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 24' 37" R
Ay
Başak
10° 52' 18"
Merkür
Boğa
01° 23' 34"
Venüs
Boğa
21° 20' 28"
Mars
Koç
12° 23' 35"
Jüpiter
Boğa
27° 50' 31"
Satürn
Balık
17° 52' 20"
Uranüs
Boğa
23° 18' 10"
Neptün
Balık
29° 21' 25"
Plüton
Kova
02° 03' 29"
Chiron
Koç
21° 32' 53"
Lilith
Başak
25° 10' 12"
True Node
Koç
14° 53' 24"
Son Güncelleme : 16/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>