İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşamaya bakmalısınız.

İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir.

Yakında küçük bir para haberiniz var. Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. .

Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. Üçlü bir ilişki içinde, bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konulu ya da benzer amaçlı küçük bir toplulukta yaşayacağınız bir olay uzun zaman belleğinizden çıkmayacak. Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırıyor gibisiniz. Hatalı seçimler ve inatçılık geçici de olsa bazı yalnızlıklar yaşamanıza neden oluyor. Sizi ilerde belki de büyük bir yalnızlığa götürecek olan özelliklerinizden kurtulmalısınız.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 05:20 Venüs-Pluto görünümü, ilişkilerde kadersel dönüşümlerin bir hayli etkili olduğunu gösteriyor. Kişi böyle bir durumda, gücünü ve beraberliğini, aşka olan inancını kaybetmekten yana değil. Ne olursa olsun kendine doğru ve kalıcı bir yön çizmek istiyor. Ancak elde olmayan durumlar nedeniyle ilişkisinin çıkmaza gireceğinden endişe duyabilir. İnandığı aşkın elinde esir olmak hoşuna gidebilir. Onu öylesine korur ki, kem gözler zarar versin istemez. Saat 08:51 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, ailenizle olan ilişkiniz ve güvenliğinizi ilgilendiren konular üzerinde fazlasıyla titiz düşünebiliriz.  Eşinizle, ailenizle ve varsa çocuklarınızla bizzat yakından ilgilenmeniz, sorunlarına çare bulmanız anlamında önemlidir. Saat 17:27 Ay-Mars görünümü, partnerinizin sizinle aynı doğrultuda düşünmemesi nedeniyle sıkılmanız anlamına gelebilir. O olayları daha farklı bir pencereden ele alır size göre daha rahat davranır. Aslında çözüm bulmaya çalışıyordur ancak sizin bu çözümü görebilecek haliniz yok gibidir. İşte bu durum aranızda sorun yaratmasından ziyade tatsızlık verici olabilir. İş ortaklarınızla aranızda da buna benzer durumlar oluşabilir. En iyisi elden geldiğince sakin olmaktır. Evi, ailenizi ilgilendiren mevzularda biraz daha sakin olmaya çalışmanız faydalıdır. Gönlünüzce bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafınızdaki kişileri yönlendirme konusunda önemli aşamalar kaydediyor ve bundan büyük keyif alıyorsunuz. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız. . Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz fakat bugün maddesel sorunlarınız, sevdiklerinizin önüne geçebilir. Enerjinizi olumlu kullanmalısınız.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konuları daha detaylı şekilde ele alabilir ve yakından gözlemleyebilirsiniz. Size hitap etmeyen ve size iyi gelmediğini düşündüğünüz kişilerle aranıza mesafe koymak isteyebilirsiniz. Hırslı tutumlarınız veya gizli eğilimleriniz size maddi ya da manevi bedeller ödetebilir, dikkatle hareket etmelisiniz. . Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza ve ihtiyaçlarına daha çok yönelebilirsiniz. Ayrıca evde ve evle ilgili uğraşlar da gündeminize gelebilir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konuları plana almanız gerekiyor. Vurdumduymaz davranırsanız yakın gelecekte sıkıntılı bir konuya dönüşebilir parasal durumunuz.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize ve evinize dair konular ön planda olacak. Geri planda durmak ve dinlenmek ihtiyacındasınız. Aşk hayatınızda tutkularınız ve sahiplenici, güçlü etkileriniz devrede olacak.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizdeki tamirat işleri, elektronik aletlerin bakımları gibi bitirilmesi gereken işlerinize yönelebilir, vaktinizi bu tip işlerin detay gerektiren kısımlarına kafa yorarak geçirebilirsiniz. Dekorasyon ve tadilat gerektiren durumlarda titiz ve vesveseli davranışlar sergilemeniz olasıdır. Aile büyüklerinizle ilgili sağlık meselelerine eğilebilir, destek verebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 07:52'de Başak burcuna geçiyor. Bu hafta sonu Başak burcunun dikkatli, detaylara önem veren, titiz, planlı enerjisini yararınıza kullanabilirsiniz. Verimli bir çalışkanlıkla rutin işlerle ilgilenip, temizlik yapabilir, işlerinizi veya evinizi yoluna koyabilir,planı çıkarabilir, dağınıklıkları toparlayabilir, yarım kalan işleri bitirebilir, bozuk olan aletlere tamir ve bakım yapabilirsiniz. Muhasebe, bütçe, bilgisayar sistemleri ile ilgilenme, sağlık kontrolleri, doktor ziyaretleri yapma, fırında ekmek türü hamur işleri yapma, vitamini bol ve tahıllara yönelik özlü yiyeceklerle veya besinlerle bünyenizi korumak, midenize özen göstermek, diyet yapmak için uygun bir gün.Endişelenmeye daha müsait olacağız, detaylara takılabilir, bir işi hallederken mükemmel olmak için gayret sarf edebilirsiniz. Bugünün en güzel açısı Merkür ve Venüs kavuşumudur. Zihinsel gerginliklerden uzak, kolay ve huzurlu bir iletişim kurmak için uygundur. Yaratıcı zekanızı rahatlıkla kullanabileceğiniz ve güzel yazı, resim çizmek veya edebi bir biçimde kendinizi ifade etmek için kullanabileceğiniz olumlu bir transittir. Ticari konularda uyum sağlamak ve para kazanmak için de uygundur.Sevgi sözcükleri kolayca ağzınızdan dökülebilir. Sözleriniz ile insanların kalbini kazanabilirsiniz. Düşünceleriniz güzellik ve estetik konularına yoğunlaşabilir. Güzel konuşma ve yazma alanında becerilerinizi sergileyebilirsiniz. Konuşmalarınız samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşebilir. İlişkilerde karşılıklı olarak duygu ve düşüncelerin paylaşılabildiği ve uyum dolu bir beraberlik ortaya koyabilirsiniz.Doğa gezileri, doğayla baş başa alanlarda bulunmak hoşunuza gidebilir. Kişiler veya gruplar arasında uyum ve denge yaratacak biçimde arabuluculuk yapabilirsiniz. Finans vealanında zekanızı kullanabilir ve mali yönden sizi rahatlatacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Sanat üzerine tüm alanlarda yeni bir çalışmayı tamamlamak için güzel bir fırsattır.

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa ulaşacaksınız. Bir dostla işbirliği olabilir. İş hayatınızda onun yardımını görebilir ve sivrilebilirsiniz. Grup çalışmasına hazırlanın. Bu sayede yeni teklifler gelebilir.

14 Mayıs 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 23' 13" R
Ay
Başak
22° 50' 48"
Merkür
Boğa
02° 43' 14"
Venüs
Boğa
22° 35' 17"
Mars
Koç
13° 09' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 04' 53"
Satürn
Balık
17° 56' 27"
Uranüs
Boğa
23° 21' 41"
Neptün
Balık
29° 22' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 04"
Chiron
Koç
21° 35' 57"
Lilith
Başak
25° 16' 56"
True Node
Koç
14° 54' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>