İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Hayatının akışını düşünüyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Fiziksel aktivilerde enerjinizi atmak için iyi bir gün. Eğer antrenman yapmak isterseniz, bugün kendinize meydan okuyabilir ve dayanıklılığınızı daha zorlu bir rutinde test edebilirsiniz. Doğayı seviyorsanız, kırlarda uzun bir yürüyüş ya da daha atletik bir yürüyüşün tadını çıkarabilirsiniz. Vücudunuza, ayaklarınıza ve Tabiat Ana ile olan ilişkinize odaklanmak için biraz zaman ayırırsanız daha huzurlu hissedeceksiniz.

İnsanlara böyle neler olduğunu merak ediyor olabilirsin! Patronunuz birçok duyguyu etrafına yansıtabilir veyaarkadaşlarınız biraz garip davranıyor olabilir. Bu sadece günün yoğun enerjisinin bir parçası. Endişelenmeyin delirmiyorsunuz! İnsanlar bazı şeylerin eşliğinde olabilir ve bu yüzdeyaparken nazikçe ilerlemek isteyeceksiniz. Huzurlu, merhametli bir tutum sergileyin ve çevrenizdeki birileri sinirliyse bunu üstünüze alınmayın.

Bugün patronunuzla bazı ilginç fikirleri paylaşmakta endişeli olabilirsiniz. Ne yazık ki, sizin ne söyleyeceğiniz onu pek ilgilendirmeyecek. Bu insanların önem vermediğinden değil, sadece o an kendi meselelerine odaklanıyorlar. Şirket bazı büyük değişiklikler geçirebilir ve bunların hepsini göremiyor olabilirsiniz. Sabırlı olun ve fikirlerinizi sunmak için daha uygun bir zamanı bekleyin.

Özür dilemen gereken birisi varsa, bugün bunu yapmak için harika bir gün. Bu çok kolay olmasa da herkes, hayatında belli sebepler dolayısıyla özür diler. Hepimiz hata yaparız. Birine yaklaşmak ve aranı düzeltmek için bugünden daha iyisini zor bulursun. Arabuluculuk yeteneğin gerçekten çok özel. Günün enerjisi ise bu özelliğini destekliyor. Hadi yap - sonrasında harika hissedeceksin!Özgünlük adına inanılmaz bir potansiyel var. Sorun şu ki, her zaman tam olarak iddia etmeye cesaret edemiyorsun. Senin bahanen, topluma uyum sağlamak için bazı standartlarınızı gevşetmen gerektiği. Bununla birlikte, uyum sağlama çabaların bazen efsanevi bütünlüğünden feragat ediyor. Tamamen ve tamamen kendin olmanın cesareti göster ve yaşadığın günle uyum içinde olacağını göreceksin…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ihtiyacınız olan bütün gerçekleri bildiğinizden emin olabilirsiniz. Duygusal bakımdan oldukça iyi hissedeceksiniz ve üstesinden gelmek istediğiniz her işte büyük yol katetmek için içten gelen bu özgüveni kullanmalısınız. Aklınızın yaratıcı eğilimlerini keşfedebileceği hayal dünyasına kayıp gitmesine izin verin ve bunun tadını çıkarın. Yaratıcılık ve sezgi alemine doğru uçuşa geçmek için zemin olarak sağlam gerçekleri kullanmakta tereddüt etmeyin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 04:30 itibariyle yarına kadar boşlukta kalıyor. Sizler ilişkinizde netleştiremediğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Partnerinizin size açık ve dürüst davranmadığından şüphe duyabilirsiniz. Aslında güzel etkiler varken şüphelerinizle enerjinizi düşürmenize hiç gerek yok. Akşam olduğunda Güneş ve Plüton arasındaki karşıtlığın devreye girmesiyle maddi anlamda zorluklar çekebilirsiniz. Bir anlık sinirle düşünmeden para harcayabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının akışını düşünüyorsun!Ay, tüm gün boşlukta salınıyor. Kariyerini, hayatının akışını düşüneceksin. İş hayatındaki sorunlara çok fazla kafa yoruyorsun, farkında mısın? Bugün Pazar, mesai saatlerine ait düşünceleri bugüne taşıma. Ay'ın konumu uzun zamandır görüşmediğin insanlarla bir araya gelmek için harika bir günde olduğunu işaret ediyor. Bazı konularda düşüncelerini dile getirirken daha sağduyulu davranmanda fayda var. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevdiğin kişinin beklediği haber, ikinizi de çok mutlu edecek. Ailenden yaşıyorsan onları özlediğini fark edeceksin. Ailenle bir araya gelmek için yakın bir tarihe biletini ayarlayabilirsin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumsuzluklara karşı kendinizi motive etmeniz gerekmektedir. Özellikle bugün insanların yaratmış olduğu puslu havayı ortadan kaldırmayı başaramasanız bile şartlara göre ayak uydurmayı seçin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkileriniz açısından çok hareketli ve iyimser olabilirsiniz. Yüksek beklentileriniz var ve şans getiren koşullar içindesiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı sizi eleştiren, dedikodunuzu yapan kişilere vermek yerine evinizin iç dekorasyonuna yönlendirerek huzuru bulabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konularında hassasiyetler söz konusu olabilir, eşinizin konularıyla, sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. İlişkinizde uyum, denge, eşitlik peşinde olabilirsiniz.

14 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, bir gün olmak istediğiniz kişiyi temsil eden biriyle daha fazla zaman geçirin. Aradığınız ilham bir şarkıdan, bir filmden veya güzel bir gün batımından gelebilir ama en iyi ilham kaynağı başka bir kişiden gelebilir. Bu kişiyi ve bugün başkalarına nasıl davrandığını gözlemleyin.

14 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün öz güveninizi korumak ve çevrenizdekilere yansıtmak için oldukça sert tavırlar sergileyebilirsiniz. Etrafınızdakiler sizi anlamakta zorluk çekebilirler. Ayrıca otorite figürleri üzerinizde yaptırım uygulamak isteyebilir. Uzaklardan alacağınız bir haber size iyi gelir. Elinizdeki projeye tamamen konsantre olmak başarınızı artırır.

14 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

14 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizden geçen gerçek oluyor. Özellikle kariyer hedefleriniz konusunda güzel haberler alabileceğiniz, maddi fırsatlar yakalayabileceğiniz bir gün. Hayat sürprizlerle dolu. Neyin ne zaman gerçekleşeceği belli olmuyor. Ailevi konularda dengeyi kurmayı başardınız.

14 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkizler; karşıt burcundaki Ay, ortaklaşa çalıştığın insanlar tarafından birtakım manipülasyonlarla karşılaşabileceğini vurgulamakta. Gün genelinde gergin ve mutsuz olabileceğinden, haftanın son gününü ailene ya da eşine ayırabilir, sakinleşip aklına ilk gelen fikri değerlendirmek isteyebilirsin.

14 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 10" R
Ay
Yay
25° 01' 43"
Merkür
Koç
16° 14' 03"
Venüs
Koç
28° 12' 07"
Mars
Balık
27° 58' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 42"
Satürn
Balık
16° 22' 21"
Uranüs
Boğa
22° 13' 04"
Neptün
Balık
28° 50' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 48"
Lilith
Başak
23° 05' 09"
True Node
Koç
15° 26' 58"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>