İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eski tanıdıklarınla karşılaşıyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

Bu akşam baş ile ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zamanken bu sabah ise, kalple ilgili sorunların üstesinden gelmek için iyi bir zaman olacak. Sizi endişelendiren bir sorunu çözmek için sezgilerinizle zekanızı birleştirin. Ayrıca, başkalarıyla bağlantı kurarak onların bu konulardaki bilgilerini öğrenmeye çalışırken bazı parlak keşifler yapabilirsiniz.

Sevgiliniz boş zamanınızın çoğunu bu gece evde geçirmek isteyebilir, ancak sizin de fiziksel enerjiniz o kadar yüksek olabilir ki dışarı çıkıp gece dans etmekten başka bir şey istemeyebilirsiniz. Durumun tüm yönlerini göz önünde bulundurun. Mümkünse uzlaşmaya çalışın, belki bir süre için dışarı çıkabilirsiniz. Unutmayın: Mümkün olduğunca kimsenin kaybetmediği bir kazan-kazan durumu yaratın!

Bir aile üyesihayatında bazı zorluk yaşayabilir ve sizin de doğuştan olan hassaslığınız yüzünden onların endişelerine ortak olabilirsiniz. Onun yanında olduğunuzu bilmesini isteyebilirsiniz fakat bu durumla ilgili objektif olmanız ve belki de kendinizi koruma altına alarak fiziksel bu konunun sizi etkilemesine izin vermemeniz gerek. Siz de onun kadar stresli olduğunuz sürece ona yardımcı olamazsınız.

Feminen bir enerjiyle çevreleneceksin. Bugün birçok kadınla vakit geçirebilirsin. Kız muhabbetleri dönecek ve sohbetleri ilgiyle takip edeceksin! Ya da bütün feminen aile üyelerin senle iletişim kurabilir!Şu an çok sosyal bir yaşam sürüyor olabilirsiniz. Bir sürü insanın, sizinle vakit geçirmek için sizi sağa sola çekiştirdiğini hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınız birden kapınızda bitebilir, hem de hepsi birden! Halini hatrını sormak istediğiniz insanlardan düzinelerce elektronik posta alabilirsiniz. Bu sırada telefonunuz durmadan çalabilir. Bugün herkesle iletişime geçemeyeceksiniz, o yüzden yapmanız gerekenleri önceliklendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

09:06'da boşluktaki Ay, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Sizler için aşk hayatınızın ve çocuğunuzun önemli olacağı, bu konularda gelişmeler yaşayabileceğiniz bir günde olacaksınız. Bugün itibariyle Aslan burcunda başlayan Merkür retrosunda elektronik aletlerinize dikkat edin. Her şeyi yedeklediğinizden emin olun. Kardeşinizin veya akrabalarınızın sizden bir şeyler sakladığına şahit olabilirsiniz. Eğitim hayatınızda hızlı kararlar vermeyin. Her şeyi iki kere kontrol edin. 19 Temmuz'da retro hareketine devam eden Merkür, Yengeç burcuna geri dönüyor. İnternet üzerinden para transferlerinde dikkatli olun. Güvenmediğiniz sitelerden alışveriş yaparak risk almayın. Detaylı Merkür retrosu yazısını okumak için tıklayabilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski tanıdıklarınla karşılaşıyorsun!Başımıza bir şey gelmeden, eksik olanın ne olduğunu fark edemiyoruz. Bugün senin için bazı dönüm noktalarını işaret edebilir. İş yerinde sürekli sana sorun çıkaranarkadaşın bugün bardağı taşırabilir. Sürekli huzursuz halinin sebebi de bu. Her ne kadar çevren tarafından haklı görüldüğün sorunlar olsa da sana hak veren insanların farklı konuştukları kulağına gelebilir. Eğer ilişkisi olmayan bir İkizler burcuysan sosyal medyada dikkatini çeken biriyle iletişime geçmek isteyebilirsin. Akşamüstü katılacağın bir etkinlikte eski bir tanıdıkla karşılaşabilirsin.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda sizi oldukça zorlayan olaylar gündeminizde olabilir. Ekonomik anlamda yakın çevrenizin desteği sizi bir müddet toparlayacaktır.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşayacağınız olaylarla ilgili yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz. Abartılı konuşmalar, çıkışlar yapabilirsiniz. Sabah saatlerinde iyimserliğinizi korumak daha kolay olacaktır. Ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Sizi iletişimi yüksek bir gün bekliyor. Dolunay etkisiyle (?) tamamlanmalar yaşayabilir, yeni başlangıçlar içinde heyecan duyuyor olabilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda dikkatli davranabilirseniz gelirinizi katlama imkanı bulabilirsiniz. Merkür retrosunun size olan faydası bu şekilde sizi etkileyebilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun da yöneticisi olan Merkür geri hareketine başlarken, 19'una kadar iletişime dair konularda yüksek ve gür sesinize, iletişim tonunuza biraz daha dikkat etmenizi gerektiriyor. Sonrasında ise ay sonuna kadar maddi konularda, hesap işlerinde daha temkinli, hesaplı davranmanız gerekebilir.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün evden yüzlerce kilometre uzakta olabilirsiniz. Belki tatile gideceksiniz ya da eski arkadaşlarını ziyaret etmeye karar vereceksiniz. Bugün kendinizi bir gezgin gibi hissetmek isteyeceksiniz. Omuzlarınızın üzerine bir sırt çantası atın, uzaklara gidemezseniz bile yürüyüşe çıkıp günün keyfini çıkarın.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz karamsar, biraz gergin bir tavır içinde bulunuyorsunuz. Bu tavrınız kuruntularınızdan ve endişelerinizden kaynaklanıyor. Tabii işin içinde yanlış anlamalar da var. Moralinizi yükseltmeli, harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız. Sevdiğinizle ilgili kuruntularınız olsa bile sıcak davranacaksınız.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Git-gelleri fazla olan bir insan olduğunuzu biliyorsunuz. Bazen düştüğünüzde yükselmeniz zor oluyor. Haftaya biraz düşük ve negatif başlayabilirsiniz. Kendinizi belli etmek, dinletmek ve iplerin elinizde olduğunu göstermek isteyebilirsiniz.

8 Temmuz 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkizler; eğitim, seyahat, ticaret, yurtdışı bağlantılı işler, hukuki konular ve yakınlarınla iletişiminde birtakım sıkıntı ve sorunların varsa ön plana çıkabilir, geçmişten gelen konuları kapatabilir ya da revize edebilirsin. Elektronik aletlerinle ilgili beklemediğin koşullar oluşabilir. Özel ilişkinde düşüncelerini net bir şekilde anlatacak, kimseden çekinmeyeceksin.

8 Temmuz 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 30" R
Ay
Oğlak
12° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 34' 17"
Venüs
Koç
29° 50' 11"
Mars
Balık
28° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 13"
Satürn
Balık
16° 29' 30"
Uranüs
Boğa
22° 17' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 20"
Lilith
Başak
23° 13' 59"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>