İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kendi kabuğuna çekiliyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bir şeyler hakkında güçlü düşüncelere sahip olan insanlar, yolunuza engel olabilir. Bu gerilimin neden olduğu enerjiden en çok etkilenen konular aşk ve romantizm. Herkes düşmanınız değil, unutmayın. Bu konuda paranoyak olmamaya çalışın. Rahat bir yaklaşım sergilemek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve işler iyi sonuçlanacak, inanın.

Bugün kendinizi ve zihninizi, yapılması gereken temel görevlerle meşgul edin. Çok yönlü bir eylem planı yazarak ve buna sadık kalarak başarılı olabilirsiniz. Yapılması gereken işler birikti, bu yüzden onları sürüncemede bırakmayı kesin. Kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, insanlardan yardım istemekten korkmayın. Arkadaşlarınız vearkadaşlarınız şu anda en büyük kaynağınızdır.

İnsanlarla önemlikonularında görüşmeler yaptığınız için iletişim, hayatınızda çok önemli bir yer teşkil ediyor. Pratik, doğrudan ve gerçekci tavırlarınız çok etkileyici. Diğerleri başarısız olurken siz başarınızla biliniyorsunuz. Bu, hiyerarşik düzende diğerlerinin sizin üzerinizden kaybetmesi anlamına gelmiyor. Onlar sizin kolayca kandırılamadığınızı biliyor. İşle ilgili konularda stabil ilerlemeler yaşayabilirsiniz, ayrıca iyi bir teşvikle özgüveniniz artacak.

Günün enerjisi seni şaşkın ve aklı karışmış bir hale getirebilir. Nasıl davranman gerektiğini ve ne yöne gitmen gerektiğini kestiremeyebilirsin. Duyguların karman çorman olabilir. Bu kargaşayı yok etmenin yolu küçük adımlar atmak ve yavaşlamak. İlk düğüm çözüldü mü, diğerleri de kendiliğinden açılacaktır. Koşturmana gerek yok; ağırdan al ve biraz rahat ol.Bugün insanlar sizi normalde olduğundan daha fazla dinleyebilir. Sıklıkla, bir şeyler söylüyorsunuz, insanlar sizi duyuyor ama söylediklerinizi birkaç dakika sonra unutuyorlar. Bugün öyle olmayacak. Sözleriniz daha derinlere işleyecek ve her zamankinden daha geniş bir alana yayılacak. Söyleyeceklerinizi esirgemeyin. İnsanlara durumla ilgili tüm düşüncelerinizi söyleyin. Önemli bir etki yaratacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte fiziksel becerileriniz olduğunuz inanmayı reddetmiş olabilirsiniz, ama bugün onları reddetmek imkansız. Başkalarından hakkınızda gelen görüler, öngörüler ve bir takım telepatik mesajlar gün boyu aklınıza düşüp durabilir. Bunu garip bir şey olarak addetmemelisiniz, aksine bunu ruhsal gücünüzün bir kaynağı olarak düşünmelisiniz. Bu tarz yetenekler kendinizi düşünerek arttığı gibi başkalarını düşünerek de gelişir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Başak burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Ay'ın Jüpiter ile oluşturduğu sert kontak nedeniyle sabah aile içerisinde gerginlikler yaşamaya açık olabilirsiniz. Olaylar olduğundan daha fazla büyüyebilir. Gün içinde devam ederken huzurlu bir ruh halinde olacaksınız. Ay-Neptün karşıtlığının yaşanmasıyla aile bireylerinin sağlığıyla ilgilenmeniz gerekebilir. 19:50 olduğunda ise Ay, uzun süreli olarak boşluğa giriyor. Evinizde yarım kalan işleri tamamlayabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi kabuğuna çekiliyorsun!Artık güvensizlik sorunu yaşamak istemiyorsun. Evli bir İkizler burcuysan, eşinin detaycılığı ve seni yeterince anlamadığını düşünmen, kendi içine çekilmene neden olabilir. Akşamüzeri ailenle gerçekleştireceğin sohbet esnasında bilmediğin gerçekleri öğreneceksin. Bu zamana kadar sana söylenmeyen sırlar fazlasıyla sinirlenmene neden olabilir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel becerilerinizle sorunların üstesinden kolaylıkla gelebileceksiniz. Sizi yanılgılara sürüklemeye çalışanlara karşı sınırınızı çizmeniz gereklidir.

7 Temmuz 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve, ailenize yönelik konularda daha girişken davranabilirsiniz. Ancak evde öfke yaratabilecek konulara da dikkat etmelisiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile ilişkilerini önemseyecek kendinizi sevdiklerinizle mutlu hissedeceksiniz. Aşk hayatınızla alakalı olarak daha verici ve sosyal olabilirsiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Temmuz 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık başarıya doğru önemli atılımlar yapabilirsiniz. Siz kurulan düzeni saygı ve anlayışla karşılıyor ve sabırla hedeflerinize ilerlemek için ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Yetkililerle mücadele etmek yerine, onları müttefikinize çeviriyorsunuz. Makul bir çaba büyük getiriler sağlar.

7 Temmuz 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzündeki büyük toprak üçgeni, uzun zamandan beri hayatınızdaki güven arayışını somutlaştırır. Duygusal açıdan kendinizi daha tatminkar hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Uzun zamandan beri tamamlanmayan yatırımlarla ilgili sonuçlar önünüze kendiliğinden çıkacaktır.

7 Temmuz 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

7 Temmuz 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal kayıplar hissedebilirsiniz. Özellikle romantik anlamda veya duygusal anlamda hayatınızda zorlayıcı ve üzücü bir gün olabilir. Anneniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Bu konuda fazladan zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi geliştiriyorsunuz.

7 Temmuz 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İkizler; hafta sonunu ailenle birlikte geçirebilir, evinde misafir ağırlayabilir ya da kendi halinde sakin bir gün geçirmek isteyebilirsin. Kariyerinde veya ailevi alanda hayallerini gerçekleştireceğin sağlam zemini oluşturmadan harekete geçmekten kaçınmalı, kişisel beklentilerini minimumda tutmalısın.

7 Temmuz 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 19" R
Ay
Oğlak
16° 37' 42"
Merkür
Koç
16° 40' 06"
Venüs
Boğa
00° 12' 47"
Mars
Balık
29° 13' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 31' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 39"
Neptün
Balık
28° 53' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 22"
Lilith
Başak
23° 16' 01"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>